Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Βαθμολογία τηλενουβελών

Πήγαινε κάτω 
+5
elina
Athina
dorinaki
MariaS
mkostas
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών   Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΚυρ Απρ 25, 2010 1:23 am

Corazon Salvaje: -
Marimar: 3 και πολύ βάζω. Jesus Christ Superstar.
Chiquititas:-
Alondra:-
Maria la del Barrio: 3 ναι το ξέρω επαναλαμβάνομαι.
Esmeralda: 7 κι αυτό μόνο και μόνο για Graciela-Adrian.
Alguna Vez Tendremos Alas: 18, μέχρι εκεί που έχω δει το παίρνει.
Perro amor:-
La Mentira: 14
La Usurpadora: 13, θέλω να της βάλω ένα βαθμουλάκι πάνω απ' τη βάση γιατί μου άρεσε.
Angela: 17
Verano del:-
Yo amo a Paquita Gallego:-
Muneca Brava:-
Rebelde Way:-
Kachorra:-
Lazos de Familia: 16
Nina amada mia: 18
Floricienta:-
Pasion de Gavilanes:-
Rubi: 12
La Viuda de la Mafia:-
Belissima: 20
La fea mas bella: Υπό του 0 δεν έχει; 0 τότε.
Sin tetas no hay Paraiso: 19
Pura sangre: 19
Paraiso Tropical: 19
La Dama de Troya:-
Los Protegidos:-
Rosario Tijeras:-
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών   Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 26, 2010 5:17 am

Corazon Salvaje:19,απλά υπέροχο!!!!!!!
Marimar:5 και πολύ έβαλα!
Chiquititas:15(ε, μόνο για τις 2 σεζόν που είδα ολόκληρες)
Alondra:12(όταν την έβλεπα μου άρεσε αλλά όχι αρκετά για να τη θυμάμαι ακόμα και τώρα)
Maria la del Barrio:δεν καταδέχομαι να βαθμολογήσω ετούτο το έκτρωμα....
Esmeralda:αυτό που τυφλώθηκαν ο πρωταγωνιστής και η πρωταγωνίστρια ενναλάξ τι να του βάλεις? 1
Alguna Vez Tendremos Alas:-
Perro amor:16(γιατί καμιά φορά ο Αντόνιο μου την έσπαγε)
La Mentira:18(εδώ δεν σχολιάζω....)
La Usurpadora:15(μη σχολιάσει τίποτα ο admin διότι και εκείνος την πάτησε με τη Φλορισιέντα)
Angela:18(Μόνο για το τραγούδι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Verano del:10
Yo amo a Paquita Gallego:2 και 7/10!!!!! geek
Muneca Brava:εεεεε, 10????
Rebelde Way:13(Για Πάμπλο και Μαρίζα)
Kachorra:16(Δεν είδα το τέλος όμως)
Lazos de Familia:18(Μόνο για Τόνι Ράμος και για Καμίλα και Εντού)
Nina amada mia:19(Τα λόγια είναι περιττά)
Floricienta:1(Πολύ δράμα...... και βλακεία τραγούδια)
Pasion de Gavilanes:0(δεν με νοιάζει που γδύνονταν σε όλο το έργο είναι σχεδόν όλοι ατάλαντοι)
Rubi:15
La Viuda de la Mafia:19!!!!
Belissima:17(Γιατί μέχρι να τα φτιάξει η Ζούλια με το Νίκο μου είχαν σπάσει τα νεύρα)
La fea mas bella:είπαμε δεν βαθμολογώ εκτρώματα...
Sin tetas no hay Paraiso:18(Καταλίνα και Τζέσικα....)
Pura sangre:12(Αν μια σειρά δεν έχει πρωταγωνιστικό ζευγάρι δεν πάει μπροστα)
Paraiso Tropical:12
La Dama de Troya:12(Κάπου τα έχω ξαναδεί όλα αυτά)
Rosario Tijeras:-
lol! lol! lol!
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών   Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 26, 2010 2:15 pm

Το Paraiso Tropical γιατί 12 καλέ, τόσο χάλια το βρήκες;
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών   Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 26, 2010 3:16 pm

Corazon Salvaje:-
Marimar:2(Θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε καθόλου αλλά δεν θυμάμαι γιατί!!2 γιατί μου αρέσει το όνομα)
Chiquititas:12(Και πολύ είναι!!Πολύ ψευτιά και πολλά χαζοχαρούμενα Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 Lol )
Alondra:-
Maria la del Barrio:2 (Ιουυυυ και πάλι ιουυυυ Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 347861 και πολύ είναι το 2 αλλά κι για αυτό ας όψεται η ΘΕΑ ΣΟΡΑΓΙΑ Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 Icon_cheers )
Esmeralda:1!!!!!!!!!!!!!!!(Μου έχει μείνει ψυχολογικό από αυτό το έργο με την καρακάξα που όλη την ώρα φώναζε Χοσε Αρμάντο Χοσε Αρμάντο)
Alguna Vez Tendremos Alas:-
Perro amor:-
La Mentira:-
La Usurpadora:-
Angela:-
Verano del:-
Yo amo a Paquita Gallego:-
Muneca Brava:-
Rebelde Way:17
Kachorra:-
Lazos de Familia:-
Nina amada mia:-
Floricienta:5(Από αυτό φαίνεται τί πονόψυχος άνθρωπος που είμαι για να βάζω σε αυτήν την αηδία 5)
Pasion de Gavilanes:15 (Ημουν τρελή για αυτό το έργο αλλά κατέληξε πατάτα και πολυ μελό Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 Kopfschuettel )
Rubi:18(Αν για το Pasion de Gavilanes ήμουνα τρελή για τη Rubi ήμουνα θεόμουρλη Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 Icon_cheers Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 Icon_cheers Λατρεύω Barbara Mori λατρεύω την σκύλα Rubi)
La Viuda de la Mafia:19++++Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 754558 Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 754558 Oι 2 μου αγάπες στο ίδιο έργο.....
Belissima:-
La fea mas bella:6(Μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που κάθησα και είδα αυτήν την αηδία Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 751785 )
Sin tetas no hay Paraiso:16(Σιχαίνομαι την Καταλίνα την πλακόστρωτη,λατρεύω Τζέσικα,Λατρεύω φινάλε)
Pura sangre:-
Paraiso Tropical:-
La Dama de Troya:-
Rosario Tijeras:18++++(1ον γιατί είναι σε εξέλιξη 2ον γιατί παίζει ο λατρεμένοςΒαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 7545583ον Γιατί τρελαίνομαι για Ροζάριο-Εμίλιο Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 Icon_cheers Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 Icon_cheers αλλά 2 μήνες μας τα κάνανε τσουρέκια μέχρι να συναντηθούνε)
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών   Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 26, 2010 3:21 pm

Οff topic!Oσοι είστε σπίτια σας γύρω στις 11:15 σας ξορκίζω μην βάλετε star!!Kόψανε την Μαρίνα Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 Icon_cheers Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 Icon_cheers (δώξα τον θεό)αλλά στην θέση της βάλανε πάλι την Κορίνα την πουτ^%γατα!! Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 751785 Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 751785 Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 751785 Γιατί θεέ μου τί έχω κάνει??? Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 570734 Ήτανε ανάγκη αυτό??Αν και δεν είμαι σπίτι τέτοια ώρα (ευτυχώς) τουλάχιστον να βάζανε την Λουσία την ατίθαση πορδή ωστε αν καμια μέρα είμαι σπίτι να ευχαριστηθώ την ΘΕΑ Κρίσταλ Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 Icon_cheers Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 Icon_cheers
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών   Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 26, 2010 6:06 pm

Παράθεση :
Το Paraiso Tropical γιατί 12 καλέ, τόσο χάλια το βρήκες;
Τους βαθμούς που έβαλε η παλιορουφκιάνα στη Φλορ και στη Πακίτα δεν τους είδες; angry

Μάλλον το 12 για τα δικά της δεδομένα είναι πάνω από 20 tsk

Πάλι καλά που έβαλε 19άρια στη χήρα και στη νίνα, εξιλεώνεται κάπως... το ίδιο και το πορνοδορινάκι ooxi

Κουρούνα που έβαλες 18,5 στη χήρα και το παιζες καλό κορίτσι, σκύλα είσαι. Τον χαμηλότερο βαθμό εσύ της τον έβαλες tsk Πάλι καλά που της έβαλες μεγαλύτερο απ'ότι στις άλλες γιατί αλλιώς θα σου άλλαζα avatar sfirizi

Από τη πουτανόγατα χίλιες φορές η Μαρίνα ooxi

Επίσης, Εντουάρντο-Φλορένσια εμένα σαν ζευγάρι μ'άρεσαν. Περισσότερες αδυναμίες είχε κατά τη γνώμη μου η ιστορία τους παρά η χημεία τους. Υπάρχουν ζευγάρια πολύ κατώτερά του πάνω στα οποία βασίστηκαν σειρές ολόκληρες και έκαναν και επιτυχία. Στο pura ο ρόλος του ζευγαριού ήταν καθαρά συμπληρωματικός. Υπήρχε για να μπορεί η σειρά να θεωρηθεί τηλενουβέλα, για κανέναν άλλο λόγο. Και πολλούς τηλεθεατές τους άφησε με την όρεξη να δουν παραπάνω πράγματα απ'αυτούς τους 2. Και μένα προσωπικά δεν θα με χαλούσε, αντίθετα, θα μ'άρεσε. Αρκεί βέβαια να μην χάλαγε η κεντρική ιστορία γι'αυτό.
https://telestarsboards.forumgreek.com
MariaS
Κουρούνα
MariaS

Αριθμός μηνυμάτων : 6879

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών   Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 26, 2010 8:18 pm

mkostas έγραψε:

Κουρούνα που έβαλες 18,5 στη χήρα και το παιζες καλό κορίτσι, σκύλα είσαι. Τον χαμηλότερο βαθμό εσύ της τον έβαλες tsk Πάλι καλά που της έβαλες μεγαλύτερο απ'ότι στις άλλες γιατί αλλιώς θα σου άλλαζα avatar sfirizi

Εγω 20 δεν βάζω εύκολα ρε to kapelo tou gianni
Και δεν είμαι καλό κορίτσι, εσείς το υποθέσατε to kapelo tou gianni
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών   Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 26, 2010 8:22 pm

Βρε ουστ που είσαι και αυστηρή ooxi

Μακάρι αυστηροί να είναι και οι καθηγητές σου ooxi
MariaS
Κουρούνα
MariaS

Αριθμός μηνυμάτων : 6879

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών   Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 26, 2010 8:23 pm

Ατύχησες, δεν είναι, μουαχαχα.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών   Βαθμολογία τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 26, 2010 8:25 pm

ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ;;;;; angry

Βαθμολογία τηλενουβελών
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών
» Τραγούδια τηλενουβελών
» Soundtrack τηλενουβελών
» Κατεβάστε επεισόδια τηλενουβελών..
» Music chat με τραγούδια τηλενουβελών

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές-
Μετάβαση σε: