Kat'arhas na dhloso oti se oses seires den eho dei tha vazo o, ti shimataki thelo k ohi o, ti diatazei o admin. Kato o kapitalismos, antistatheite syntrofoi sthn oikonomikh krish!
Corazon Salvaje: % Marimar: # Chiquititas: ^ Alondra: * Maria la del Barrio: 02 Esmeralda: -02 Alguna Vez Tendremos Alas:$ Perro amor:@ La Mentira:% La Usurpadora:10 Angela:& Verano del 98': 17 Yo amo a Paquita Gallego:# Muneca Brava: 18 Rebelde Way:11 Kachorra:19 Lazos de Familia:& Nina amada mia:# Floricienta:09 Pasion de Gavilanes:16 Rubi:12 La Viuda de la Mafia:14 Belissima:16 La fea mas bella:18 (gia na skasete) Sin tetas no hay Paraiso:19 Pura sangre:19 Paraiso Tropical:# La Dama de Troya:16 Los Protegidos:16 Rosario Tijeras:@
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
Με κάποιο τρόπο πρέπει να δεις κανονικά οπωσδήποτε χήρα, protegidos, pura και belissima να μπεις στον σωστό το δρόμο
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
Θέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών Τρι Απρ 27, 2010 7:41 am
To paraiso tropical δεν το βρήκα τόσο χάλια απλά δεν είναι και από τις αγαπημένες μου σειρές.... Το lazos de familia μου άρεσε λίγο περισσότερο. Και το Belissima το λάτρεψα.... όσο για τη βαθμολογία στη Φλορ και ελαστική ήμουνα Τώρα για την Πακίτα, απλά από ένα σημείο και μετά βαρέθηκα.... τα καλά θρίλερ ξέρουν πότε να τελειώσουν. Έβαλαν το Gata salvaje επανάληψη????? Αυτό θα πει μαρτύριο για τους τηλεθεατές της πρωινής ζώνης....... Χίλιες φορές καλύτερα το Μενεγάκη salvage.....
mkostas Admin
Η Πακίτα παρατράβηξε στην τελευταία ιστορία. Δεν είχε ουσιαστικό λόγο ύπαρξης, αν εξαιρέσουμε ότι έπρεπε να φτάσει σε μεγαλύτερα άκρα η Πακίτα για να μπορέσει να κλάψει. Αλλά παρ'όλα αυτά μ'άρεσε πολύ. Όχι όσο οι 2 προηγούμενες, αλλά πολύ.
LadyOscar
Αριθμός μηνυμάτων : 1426 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010
Θέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών Τετ Απρ 28, 2010 12:46 am
Έχω δει αρκετά από τη λίστα και σε γενικές γραμμές έχω καλές αναμνήσεις από όλα. Ειδικά θα σταθώ στα εξής
Corazon Salvaje/ Cuore selvaggio στα ιταλικά: 18/20 Ο πυρήνας του σεναρίου ήταν πρωτότυπος και έξυπνος: ένας γάμος που γίνεται αναγκαστικά ανάμεσα σε δύο άτομα που αντιπαθιούνται και καταλήγει σε πολύ μεγάλο έρωτα. Ειδικά τα δύο πρώτα κομμάτια της σειράς - το κομμάτι της προετοιμασίας του γάμου όπου ο Juan και η Beatrice (έτσι έλεγαν την Monica στην ιταλική μεταγλώτιση) φοβούνται ο καθένας ότι ο άλλος θα ακυρώσει το γάμο και το κομμάτι αμέσως μετά το γάμο όπου, ενώ έχουν αρχίσει να καλοπερνάνε μαζί, έχουν τόσες άμυνες και επιφυλάξεις που διαρκώς παρεξηγούν ο ένας τον άλλον μέχρι να φτάσουν στο τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών – είναι ό,τι πιο ιντριγκαδόρικο έχω δει ποτέ σε σίριαλ εβδομαδιαίο, καθημερινό, μίνι σειρά κλπ. Επίσης η πρωταγωνιστική τετράδα ήταν σούπερ, όλοι ένας κι ένας. Τέλος η ιταλική μεταγλώττιση είναι φανταστική – οι φωνές των Luca Ward και Giuppy Izzo είναι καλύτερες από τις αυθεντικές. Για του λόγου το αληθές, παραθέτω και μία από τις πιο αγαπημένες μου σκηνές, ακριβώς το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
La mentira: 15/20 Και αυτό, όπως και το Corazon Salvaje, βασίζεται σε βιβλίο της Caridad Bravo Adams και πράγματι και αυτό έχει πολύ ενδιαφέρουσα κεντρική γραμμή. Η δε πρωταγωνίστρια έχει νορμάλ κοινωνική ζωή, θέλει να εργαστεί και γενικά ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πρότυπα. Αυτό που με χαλούσε στη σειρά ήταν ότι αυτή η προσωπικότητα της πρωταγωνίστριας δινόταν πολλές φορές με μεγάλη υπερβολή και επίσης ότι μετά την αποκάλυψη της σκευωρίας, θύμα της οποίας υπήρξε η Βερόνικα, το σενάριο ξεχείλωσε εντέλως. Εντάξει κοπέλα μου, ένα λαθάκι έκανε ο άνθρωπος για πόσο καιρό θα τον καταδικάζεις; Το πρωταγωνιστικό δίδυμο αλλά και οι κακοί Alvarez, Gatica ήταν πολύ καλοί. Αυτό, όμως, που θυμάμαι πολύ έντονα από τη σειρά είναι η απόλυτη αισθητική τον 90's που την χαρακτήριζε: μαλλί ισιωμένο, σκουρόχρωμα κραγιόν και χοντρα τακούνια!!
Nina amada mia: 16/20 Είχε πολλές παράλληλες ενδιαφέρουσες ιστορίες και δυο πολύ ωραίους τύπους τον Clemente και τον Victor. Γενικά δεν με χάλασε τίποτα στη σειρά, απλώς σκέφτομαι ότι ίσως για τον Victor θα ήθελα μία φουλ δυναμική γυναίκα ή μία καθαρά ντελικάτη (τον ψιλοσκεφτόμουν με την Diana). Η παρτενέρ του έβγαζε κάτι το ενδιάμεσο και δεν μου καθόταν καλά. Και φυσικά, επίτέλους ο μουστάκιας πρωταγωνιστής.
Marimar/ Maria la del Barrio: 10/20 Εντάξει είναι άθλιες οι σειρές αλλά επρόκειτο για το προσωπικό στοίχημα της Thalia το οποίο κέρδισε περίτρανα και αναδείχθηκε σε mega star.
Maria Slasher
Αριθμός μηνυμάτων : 2717 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 37
Θέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών Τετ Απρ 28, 2010 1:02 am
Χέστηκα, ούτε τη λίστα δεν διαβάζω, κάτι είδα για RW και πρέπει να πάρει 8732654672826374687236 στα 20, επειδή η Marizza τα σπάει, λέμε! Ενήλικη σαν αυτή δεν μπορώ να βρω, γαμώτο... Όλο έχουν τα φόντα και δεν είναι ποτέ τόσο καλές όσο θα μπορούσαν. Οπότε Marizzita και πάλι Marizzita.
mkostas Admin
Θέμα: Απ: Βαθμολογία τηλενουβελών Τετ Απρ 28, 2010 1:07 am
Το Amor real δηλαδή αντίγραφο του Corazon salvaje ήταν; Κι εκεί τέτοια ήταν η ιστορία νομίζω. Δεν παίρνω κι όρκο γιατί δεν το είδα. Αυτό μετά έγινε και στο Por tu amor.
Αν δεν ήταν τόσο χάλια η Edith Gonzales θα κατέβαζα σίγουρα επεισόδια της σειράς.