Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Sergio Goyri

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

Sergio Goyri Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Sergio Goyri   Sergio Goyri EmptyΔευ Ιουλ 19, 2010 6:57 pm

Sergio Goyri Goyrifiestasdemipuebloportada
Γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1958 στην Πουέμπλα του Μεξικού. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους και σημαντικότερους ηθοποιούς της χώρας, με πάρα πολύ πλούσιο βιογραφικό στον κινηματογράφο τα τελευταία 30 χρόνια. Στην τηλεόραση, πέρα από τους δύο πρωταγωνιστικούς του ρόλους στην Niρa Amada Mia και στο La Casa En La Playa, δυστυχώς έχει τυποποιηθεί σε ρόλους κακού-προφανώς λόγω παρουσιαστικού. Έχει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο και δύο από το δεύτερο με την επίσης ηθοποιό Telly Filipini. Εκτός από ηθοποιός είναι και τραγουδιστής μουσικής ranchera και σκηνοθέτης. Αυτή την εποχή εμφανίζεται στην νουβέλα Soy Tu Dueρa στο ρόλο του κεντρικού κακού.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
LadyOscar

LadyOscar

Αριθμός μηνυμάτων : 1426
Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010

Sergio Goyri Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sergio Goyri   Sergio Goyri EmptyΤρι Ιουλ 20, 2010 12:10 pm

Μ' αρέσει πολύ. Για μένα έχει την εμφάνιση πρωταγωνιστή με τα πολύ όμορφα μάτια του, το δυνατό του σώμα και τη βαριά φωνή του. Του πάνε πολλά στιλ – και πάνω στα άλογα και με κουστούμι. Και σαν κακός με το εκτόπισμά του και τις κεφάτες ερμηνείες του δίνει άλλο βάρος σε κάθε σειρά, με πολύ χαρακτηριστικό παράδειδμα το Sin pecado concebido όπου είχε εξαφανίσει τον πρωταγωνιστή και την πρωταγωνιστική ιστορία γενικότερα.
Athina

Athina

Sergio Goyri Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sergio Goyri   Sergio Goyri EmptyΤρι Ιουλ 20, 2010 3:32 pm

Καλά, να εξαφανίσει κανείς τον Carlos Ponce (συμπαθητικό παιδάκι αλλά σχετικά αγγούρι υποκριτικά) δεν είναι και πάρα πολύ δύσκολο. Στο Sin Pecado Concebido μου είχε αφήσει ψυχολογικό τραύμα ο ρόλος του. Ήταν τόσο διεστραμμένος σαδομαζοχιστής, οπότε το να τον δω μετά στην Niρa Amada Mia τόσο καλό, γλυκό κι αστείο μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Κι εγώ πιστεύω ότι μπορεί μια χαρά να παίζει και πρωταγωνιστής, δυστυχώς όμως στην Televisa έχουν κολλήματα με την εξωτερική εμφάνιση, αν δεν μοιάζεις με τον Jon-Jon δύσκολα σου δίνουν πρωταγωνιστικούς ρόλους. Τους ενδιαφέρει περισσότερο να έχεις ωραία φατσούλα απ' το να έχεις εκτόπισμα ως ηθοποιός.
LadyOscar

LadyOscar

Sergio Goyri Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sergio Goyri   Sergio Goyri EmptyΤρι Ιουλ 20, 2010 6:11 pm

Φυσικά έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που είδα τη σειρά αλλά έχω την αίσθηση ότι ο Goyri σ' αυτήν ερμήνευε με κέφι - το διασκέδαζε. Και αν θυμάμαι καλά προς το τέλος της σειράς ανατίναζε και κάτι;;
Τέλος πάντων. Εννοείται πως πρωταγωνιστές - παιδάκια (όπως ακριβώς το λες, συμφωνώ) τους έχει για πρωινό αλλά ακόμα και δίπλα σε ηθοποιούς με στίγμα και λάμψη (όπως ο Eric del Castillo) καταφέρνει να μην περνάει επουδενί δεύτερος.
Γιατί δεν αλλάζει εταιρεία παραγωγής; Βέβαια τώρα μεγάλωσε κιόλας είναι η αλήθεια.
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Sergio Goyri Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sergio Goyri   Sergio Goyri EmptyΤρι Ιουλ 20, 2010 9:39 pm

Δυστυχώς μοναδικός αντίπαλος της Televisa είναι η Azteca. Το Mirada de Mujer, αν και μακριά απ'το γούστο μου, ήταν η μόνη πολύ καλή δουλειά που έκανε. Έκανε και κάποιες συμπαθητικές νουβέλες όπως το Catalina y Sebastian αλλά ως εκεί. Απ'τα τελευταία λίγα ακούστηκαν αλλά αν και καλά δεν έκαναν νούμερα. Οι ηθοποιοί σ'αυτό το κανάλι θάβονται πλέον. Γι'αυτό η Silvia Navarro έφυγε, γιατί ακόμα κι εκείνη που ήταν star, άρχισε να θάβονται. Για να καταλάβεις, δοκίμασαν μετά τις καλές εποχές εκεί 2 ηθοποιοί. Ο Mark Tacher και ο Hector Arredondo. Πολύ καλοί ηθοποιοί και οι 2, ο δεύτερος και πολύ όμορφος. Ελάχιστα ακούστηκε ο δεύτερος. Ωστόσο ως κι εγώ που ψάχνω, πριν τους δω σε κολομβιανές νουβέλες, δεν τους ήξερα ούτε καν σαν ονόματα. Άρα αν μείνει στο Μεξικό, άλλη εναλλακτική δεν έχει. Διαφορετικά ακόμα και πρωταγωνιστές θα έφευγαν. Κακά τα ψέμματα, ηθοποιοί ταλαντούχοι δεν θα ήθελαν να μείνουν να παίζουν αιώνια το κλασσικό παραμυθάκι.
https://telestarsboards.forumgreek.com
Athina

Athina

Sergio Goyri Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sergio Goyri   Sergio Goyri EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 12:05 am

Τον θυμάμαι αμυδρά να έχει κάποιες "δροσερές" ατάκες σ' αυτή την σειρά (έχουν περάσει και χρόνια), αλλά κυρίως ο ρόλος του μου είχε προκαλέσει έναν τρόμο-ήμουν και μικρούλα βέβαια τότε. Ακόμα θυμάμαι την σκηνή που μαστίγωσε την Monserrat, την ερωμένη του αδερφού του. Στο τέλος πρέπει να ανατίναξε κάτι, ναι-τώρα που το λες-εγώ αυτό που θυμάμαι πολύ καλά είναι την σκηνή που "γαζώνει" με πόσες σφαίρες τον Juan Soler.
Εννοείται ότι δεν περνάει απαρατήρητος ακόμα και δίπλα σε εξαιρετικούς ηθοποιούς, έχει Παρουσία ο άνθρωπος. Στο Μεξικό του έχει ήδη αναγνωριστεί η διάκριση του primer actor-αυτός είναι ένας τίτλος που δίνεται σε πολύ καλούς ηθοποιούς με πολλά χρόνια καριέρας. Εταιρεία παραγωγής όμως δεν μπορεί να αλλάξει δυστυχώς, τα πράγματα είναι όπως τα περιγράφει ο Κώστας. Και το ότι μεγάλωσε πλέον δεν έχει σχέση. Αν ήταν στη Βραζιλία π.χ. θα τον είχαν στην πρώτη γραμμή, εκεί εκμεταλλεύονται τους ταλαντούχους ανθρώπους χωρίς να τους νοιάζει η ηλικία.
LadyOscar

LadyOscar

Sergio Goyri Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sergio Goyri   Sergio Goyri EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 12:55 pm

Πολύ χαίρομαι που του δόθηκε ο τίτλος του primer actor. Το αξίζει.
Λοιπόν η σκηνή όλη δική σου και μάλιστα ΚΑΙ μεταγλωττισμένη από την ΕΤ1 gelio gelio gelio (ατυχώς με μια γρήγορη έρευνα δεν μπόρεσα να βρω την αυθεντική).
Athina

Athina

Sergio Goyri Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sergio Goyri   Sergio Goyri EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 5:11 pm

Ωραίο το βιντεάκι-τι Παρουσία που έχει ο άτιμος όμως! Κι ο συγκεκριμένος μεταγλωττιστής νομίζω ήταν απ' τους καλύτερους, δεν έβγαινε καρτουνίστικο το αποτέλεσμα. Εγώ όμως δε θυμάμαι αυτή την σκηνή, μια άλλη μου έχει μείνει στο μυαλό που τον καθαρίζει εντελώς-όχι απλά που τον απειλεί. Σε κάτι πρασινάδες πρέπει να ήταν, στο ίδιο επεισόδιο νομίζω που ανατινάζει κι εκείνο το "κάτι"-σπίτι ήταν; Δε θυμάμαι.
LadyOscar

LadyOscar

Sergio Goyri Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sergio Goyri   Sergio Goyri EmptyΤετ Ιουλ 21, 2010 11:48 pm

Είναι φοβερός, πραγματικά ανεβάζει το επίπεδο όλης της σειράς το να έχεις έναν ηθοποιό με τόσο στιβαρή παρουσία στον ρόλο του κακού. Και αυτό που εννοώ (ότι έπαιζε με κέφι) δεν είναι οι ατάκες του ρόλου αλλά το πόσο large κακός βγαίνει ο Goyri.
Πάντως ο Οκτάβιο μετά από αυτήν την σκηνή, πηγαίνει τρεκλίζοντας στο σπίτι της Μαριάννας και εκεί πεθαίνει (https://www.youtube.com/watch?v=FcD5aQBhc9E, https://www.youtube.com/watch?v=F_D5MpiMmKg). Μήπως στη σκηνή που λέμε ο Εμιλιάνο ξεκάνει κάποιον άλλο ... Αχ πολύ θα ήθελα να βρω την έκρηξη, αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω τίποτα!
Athina

Athina

Sergio Goyri Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Sergio Goyri   Sergio Goyri EmptyΠεμ Ιουλ 22, 2010 1:31 am

Α, έτσι πεθαίνει ο Octavio, ναι τώρα που το είδα το θυμήθηκα, ποιός ξέρει τι είναι αυτό που θυμάμαι εγώ με τις πρασινάδες... Κάποιο άλλο θύμα προφανώς μιας κι ο Emiliano, δόξα τω Θεώ, είχε ξακάνει πολλούς gelio Κι εγώ έψαξα λίγο μήπως βρω τίποτα με την έκρηξη αλλά δε βλέπω να υπάρχει.

Στο Soy Tu Dueρa που παίζει τώρα τον έχεις δει καθόλου τον Goyri; Καταπληκτικός ως συνήθως, αλλά του έχουν βάλει το μουστάκι να προεξέχει δεξιά κι αριστερά και δεν τον κολακεύει καθόλου. Σαν τσέλιγκας είναι.

Sergio Goyri
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 4Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Tony Ramos VS Sergio Goyri
» Victor Mallarino VS Sergio Goyri
» Juan Pablo Gamboa VS Sergio Sendel

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: