Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
Θέμα: Victor Mallarino VS Sergio Goyri Δευ Μάης 23, 2011 3:19 pm
Δυο υπερκαταπληκτικοί ηθοποιοί, μοιάζουν λίγο και εμφανισιακά
Πρώτη πρώτη σκηνή ο Mallarino. Όσοι βαριέστε όμως να το δείτε όλο πάτε στο 4:19.
Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 1981 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Θέμα: Απ: Victor Mallarino VS Sergio Goyri Δευ Μάης 23, 2011 3:38 pm
O Mallarino στο βιντεάκι που είδα μ' άρεσε πολύ αλλά ψηφίζω Goyri γιατί είναι αδυναμία μου. Στην Niρa Amada Mia τον είχα κυριολεκτικά ερωτευτεί και στο La Casa En La Playa είχε μερικές σκηνές που έλεγες ΟΚ, είναι ηθοποιάρα. Και ως κακός σκίζει, στο Soy Tu Dueρa ήταν ο μοναδικός που έπαιζε καταπληκτικά μέσα σ' όλη αυτή την αηδία.
mkostas Admin
Θέμα: Απ: Victor Mallarino VS Sergio Goyri Δευ Μάης 23, 2011 4:03 pm
Και οι δυο μ'αρέσουν πολύ αλλά ψηφίζω Mallarino γιατί στο Por que diablos ήταν απίστευτος. Είχε ακόμα καλύτερες στιγμές. Στο προτελευταίο επεισόδιο με τον Juan Diablo και την Angela εκπληκτική. Κρίμα που μετά το Por que diablos το γύρισε σε χαζοκωμωδίες που αδικούν το ταλέντο του.
LadyOscar
Αριθμός μηνυμάτων : 1426 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010
Θέμα: Απ: Victor Mallarino VS Sergio Goyri Δευ Μάης 23, 2011 8:58 pm
Goyri ασυζητητί.
kally
Αριθμός μηνυμάτων : 1154 Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010
Θέμα: Απ: Victor Mallarino VS Sergio Goyri Δευ Μάης 23, 2011 9:41 pm
Einai apisteutoi kai oi duo tous. Pshfizw omws ton Victor. Einai pio gohteutikos kai ton exw dei se kwmiko rolo. Htan apithanos. Kai einai megalutero onoma sth xwra tou, pairnei panta prwtagwnistikous rolous.
mkostas Admin
Θέμα: Απ: Victor Mallarino VS Sergio Goyri Δευ Μάης 23, 2011 10:07 pm
Ισχύει. Αν εξαιρέσουμε το Por que diablos και τον Inutil που έκανε villano σε όλα τα άλλα είναι πρωταγωνιστής. Αυτό όμως δεν δείχνει την υπεροχή του έναντι του Goyri αλλά ότι στη Κολομβία αναγνωρίζονται απείρως περισσότερο τα ταλέντα. Στο Μεξικό ο Mallarino θα είχε ΑΚΡΙΒΩΣ τη πορεία του Goyri.
Σε κωμωδία τον έχω δει κι εγώ. Στο Bluff. Ταινία όμως, όχι νουβέλα. Ήταν υπερκαταπληκτικός. Μ'άρεσε και η ταινία πολύ. Στη τηλεόραση όμως οι κωμωδίες που κάνει θα έλεγα πως το μειώνουν. Από τους τίτλους και μόνο φαίνονται... La baby sister, Dora la celedora, Munoz vale por dos, La teacher de Ingles... Το τελευταίο θα ήθελα και πολύ να το δω λόγω Gomez αλλά μου φαίνεται ο ορισμός της πιο τραγικής γελοιότητας που υπάρχει σε κωμωδίες. Τους τίτλους αρχής είδα κι ΕΦΡΙΞΑ. Είναι ότι πιο απαράδεκτο έχω δει σε κολομβιανή κωμωδία.
Δεν καταλαβαίνω πως δυο τέτοιοι ηθοποιοί δέχτηκαν αυτό το πράγμα
Athina
Θέμα: Απ: Victor Mallarino VS Sergio Goyri Δευ Μάης 23, 2011 10:22 pm
Παράθεση :
Αυτό όμως δεν δείχνει την υπεροχή του έναντι του Goyri αλλά ότι στη Κολομβία αναγνωρίζονται απείρως περισσότερο τα ταλέντα.
Αυτό θα έλεγα κι εγώ τώρα. Το ότι ο Goyri δεν έχει πάρει όσους πρωταγωνιστικούς θα του άξιζαν οφείλεται καθαρά στο ότι η Televisa έχει κάλλο στον εγκέφαλο.
LadyOscar
Αριθμός μηνυμάτων : 1426 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010
Θέμα: Απ: Victor Mallarino VS Sergio Goyri Δευ Μάης 23, 2011 10:36 pm
φταίει το μουστακι!
Athina
Θέμα: Απ: Victor Mallarino VS Sergio Goyri Δευ Μάης 23, 2011 10:53 pm
Χαχαχαχα κι αυτό, ναι... Ότι γενικώς δεν έχει την εμφάνιση που θέλουν στην Televisa για να προωθήσουν κάποιον για πρωταγωνιστή.
kally
Αριθμός μηνυμάτων : 1154 Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010
Θέμα: Απ: Victor Mallarino VS Sergio Goyri Τρι Μάης 24, 2011 12:39 pm
To la baby sister lene pws einai polu wraio. Empneusmeno apo to the nanny ennoeitai alla me arketa diaforetikh kai endiaferousa matia. Eixe parei kai brabeio India Catalina san thlenoubela ths xronias otan akoma ta India Catalina eixan kuros. Alla akoma kai tote kwmwdia den brabeuan pote. Edw ekanan eksairesh. Exw akousei kala sxolia kai gia to Dora la celadora. Den ta xe paei kala giati htan apenanti apo to la viuda de la mafia alla einai apo autes tis romantikes komenti pou einai sumpathitikes. To la teacher de ingles den einai opws stous titlous arxhs alla ontws den einai gia thn Caro kai ton Victor.
O Victor exei kai mousi hahahahaha. Alla einai polu gohteutikos. Ontws omws sto Meksiko den tha tous enoiaze. Ekei theloun tin omorfia tou kai kala macho montelou. Diaforetika protupa omorfias h gohteutikoi antres den tous kanoun. Tous talantouxous tha koitousan?