| Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών | |
|
+5helenaki kalymera_george elina dorinaki mkostas 9 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
| Θέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών Δευ Απρ 12, 2010 4:16 pm | |
| ναι οι χημείες και οι ερωτικές σκηνές..... και το γεγονός ότι σχεδόν σε όλη τη σειρά οι άντρες παρουσιάζονταν ημίγυμνοι από τη μέση και πάνω..... | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
Αριθμός μηνυμάτων : 5608 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών Δευ Απρ 12, 2010 4:26 pm | |
| Λοιπόν λίγα λόγια!!! Εμένα ο Franco μου αρέσε πολύ και περισσότερο μου άρεσε που τελικά πήγε με την Σαρίτα και όχι με την Χιμένα Συμφωνώ όσον αφορά τις ερωτικές σκηνές αλλά το 80% αυτών ήταν μόνο με την Νόρμα και τον Χουάν!!Νισάφι πια!!! Το τέλος δεν θυμάμαι αν το έχω δει... | |
|
| |
elina
| Θέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών Δευ Απρ 12, 2010 4:35 pm | |
| βασικά ο φράνκο ήταν ερωτευμένος με μια που τη λέζαν Ροζίτα ή κάτι τέτοιο και δούλευε σε καμπαρέ και ήταν η κακιά της υπόθεσης στη σχέση του με τη σάρα. Στο τέλος ενώνονται όλοι με όλους για να κατατροπώσουν τον Φερνάντο και την στριμμένη κοκκινομάλα που καψουρεύτηκε τον Χουάν και λένε ψέμματα ότι πέθανε ο παππούς και υποτίθεται ότι το φάντασμά του τρελαίνει τον Φερνάντο και τον κάνει να ομολογήσει τα εγκλήματά του.... κάτι τέτοιο νομίζω.... κ ζήσαν αυτοί καλά..... και εμείς καλύτερα......... | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
Αριθμός μηνυμάτων : 5608 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών Δευ Απρ 12, 2010 4:39 pm | |
| Ναι αλλά στην αρχή που είχαν πάει ώς οικοδόμοι και ήθελαν να εκδικηθούν τον franco τον ρίξανε στη Χιμένα!!Αυτή τη Ροζίτα μη μου τη θυμίζεις γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!Ποιος παππους????Αααα νε ο τρελόγερος ο στρατιωτικός που νομίζω κατί επαιξε και με την Ροζίτα..χαχαχα... Καλά αν ήταν το τέλος έτσι όπως τα λές κλαυτα Χαράλαμπε... | |
|
| |
λενακι!
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 37
| Θέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών Δευ Απρ 12, 2010 4:57 pm | |
| | |
|
| |
elina
| Θέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών Δευ Απρ 12, 2010 5:01 pm | |
| εδώ πρέπει να εξηγήσω εγώ κάτι... γενικά η Εσμεράλντα η Πακίτα η Ροζαλίντα και η Μαρία της γειτονιάς είχαν επιτυχία και ανέδειξαν τις πρωταγωνίστριες τους. Αλλά εγώ τις θεωρώ πολύ παιδικές πολύ ροζ πολύ ανάλαφρες για τα γούστα μου.... Άσε που η ταλία και ο κολούνγκα δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο ως ηθοποιοί, δική μου η άποψη πάντα.... έτσι ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
λενακι!
Αριθμός μηνυμάτων : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 37
| Θέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών Δευ Απρ 12, 2010 5:05 pm | |
| - elina έγραψε:
- εδώ πρέπει να εξηγήσω εγώ κάτι...
γενικά η Εσμεράλντα η Πακίτα η Ροζαλίντα και η Μαρία της γειτονιάς είχαν επιτυχία και ανέδειξαν τις πρωταγωνίστριες τους. Αλλά εγώ τις θεωρώ πολύ παιδικές πολύ ροζ πολύ ανάλαφρες για τα γούστα μου.... Άσε που η ταλία και ο κολούνγκα δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο ως ηθοποιοί, δική μου η άποψη πάντα.... έτσι ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!!!!!!!!!!!!!!! μαλιστα!δεκτη η αποψη σου,αλλα εμενα αυτο το ροζ ειναι που μου αρεσει(μια μια οι τουρτες).απο αυτες που αναφερετε δεν εχω δει καμια κι ετσι δεν εχω αποψη... | |
|
| |
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
| Θέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών Δευ Απρ 12, 2010 5:18 pm | |
| Ροζ και παιδική η Πακίτα; Εγώ ήμουνα ένα από τα ελάχιστα παιδάκια που έβλεπε τη σειρά χωρίς να βλέπει εφιάλτες. Λογικό σε κάποιους να μην αρέσει αλλά δεν μπορεί με τίποτα να μπει στο ίδιο πακέτο με Μαρία της γειτονιάς, Εσμέρλαντα κτλπ. Είναι παντελώς διαφορετικό είδος. | |
|
| |
elina
| Θέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών Δευ Απρ 12, 2010 5:20 pm | |
| τώρα διάβασα ξανά το σχόλιο, και διορθώνω τον εαυτό μου!!!!!!!!!! κατά λάθος την πρόσθεσα στις άλλες..... | |
|
| |
Mairoulitsa
Αριθμός μηνυμάτων : 11 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 30 Τόπος : Πειραιάς
| Θέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών Δευ Απρ 12, 2010 6:22 pm | |
| Πακίτα ε;;Τι μου θυμήσατε!! Πρέπει να ήμουν το πολύ 9 χρονών όταν την έβλεπα!Αλλά μου άρεσε πολύ! Εφιάλτες ούτε εγώ έβλεπα ίσα-ίσα που η όλη ατμόσφαιρα που είχε η σειρά μου άρεσε πάρα πολύ!Αυτή δεν ήταν που είχε παντρευτεί 3-4 άνδρες και της είχαν πεθάνει όλοι;; | |
|
| |
| Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών | |
|