Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών

Πήγαινε κάτω 
+5
helenaki
kalymera_george
elina
dorinaki
mkostas
9 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών   Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 12, 2010 2:22 pm

Αυτό ήταν στη φαντασία των ζωντανών pppppppp Και όχι επειδή οι ζωντανοί ήταν τρελή pppppppp

Η Πακίτα επειδή ήταν πολύ μόνη φανταζόταν τη θεία της αλλά ήξερε και η ίδια ότι είναι νεκρή. Δεν ήταν καν φάντασμα. Αλλά και φάντασμα να ήταν, δεν θα με ενοχλούσε. Άλλο να το βλέπεις από την αρχή σε μια σειρά και να ξέρεις ότι έχει μεταφυσικά στοιχεία και άλλο μια σειρά να ξεκινάει σαν νεανική, εφηβική κωμωδία και να καταλήγει εκεί.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών   Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 12, 2010 2:29 pm

ΑΑΑΑ ωραία το βράδυ που η κολλητή μου θα κάτσει να διαβάσει και θα νιώσω μόνη θα φανταστώ τη γιαγιά μου που πέθανε πριν κάτι χρόνια... τώρα είναι λογικό αυτό????
Τώρα αυτό είναι λογικό?????? Και που απ ότι θυμάμαι όλο γνώριζε κάτι ψυχοπαθείς και δολοφόνους και τρελούς και ότι θές???????
Εντάξει δέχομαι την κριτική για το verano del γιατί και εγώ κάποια στιγμή βαρέθηκα τις νεκραναστάσεις και τις δίδυμες αδελφές και όλα και έφυγαν και κάποιοι ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ χαρακτήρες αλλά εγώ την έβλεπα μέχρι το τέλος....
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών   Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 12, 2010 2:34 pm

Αυτό ήταν το είδος της σειράς. Θρίλερ μυστηρίου. Τέτοιες καταστάσεις περιμένεις να δεις εκεί. Σε μια νεανική κωμωδία όμως περιμένεις να δεις καταστάσεις σαν αυτές που το verano είχε στη πρώτη σαιζόν. Μετά είχε ξεφύγει τελείως. Ξέφυγε όχι μόνο από το αρχικό θέμα αλλά και από το είδος του.
helenaki

helenaki

Αριθμός μηνυμάτων : 60

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών   Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 12, 2010 3:09 pm

mkostas έγραψε:
Αυτό ήταν στη φαντασία των ζωντανών pppppppp Και όχι επειδή οι ζωντανοί ήταν τρελή pppppppp

Η Πακίτα επειδή ήταν πολύ μόνη φανταζόταν τη θεία της αλλά ήξερε και η ίδια ότι είναι νεκρή. Δεν ήταν καν φάντασμα. Αλλά και φάντασμα να ήταν, δεν θα με ενοχλούσε. Άλλο να το βλέπεις από την αρχή σε μια σειρά και να ξέρεις ότι έχει μεταφυσικά στοιχεία και άλλο μια σειρά να ξεκινάει σαν νεανική, εφηβική κωμωδία και να καταλήγει εκεί.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
ηταν μια ιδιαιτερη σειρα που ξεφευγε απο τις υπολοιπες tηλενουβελες που βλεπαμε εκεινη την περιοδο στη τηλεοραση κυριως λογω του ειδους της (θριλερ μυστηριου).......
μου χει λειψει απιστευτα και θα θελα πολυ να την ξαναδω αν και δε μου φαινεται ποτε να την ξαναπροβαλλουν...ειχα πορωθει παντως ασχημα τοτε....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την helenaki στις Δευ Απρ 12, 2010 4:09 pm, 1 φορά
λενακι!

λενακι!

Αριθμός μηνυμάτων : 31

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών   Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 12, 2010 3:26 pm

εγω δεν βλεπω καμια απο αυτες που αναφερατε,αλλα απο τις παλιοτερες τρλενομουν για μαρια της γειτονιας,παολινα κι εσμεραλντα....... enamor
elina

elina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών   Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 12, 2010 3:33 pm

[quote="λενακι!"]εγω δεν βλεπω καμια απο αυτες που αναφερατε,αλλα απο τις παλιοτερες τρλενομουν για μαρια της γειτονιας,παολινα κι εσμεραλντα....... enamor[/quot
ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς.......
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών   Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 12, 2010 3:34 pm

Παράθεση :
ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς.......
dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών   Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 12, 2010 3:57 pm

Άμα το πάμε έτσι εγώ λατρεύω τη βαλεντίνα xl ...τη ρούμπι και το τοπ των τοπ το Passion de gavilanes(τι κούκλος αυτός που έπαιζε τον franco!!!!Mόλις μπήκα στη βικιπαίδεια για να δω τον τίτλο και μπήκα στον ηθοποιό αυτό και λέει ότι έχει παιξει στο chiquititas affraid !!! )dunato gelio
elina

elina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών   Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 12, 2010 4:08 pm

και εμένα μου άρεσε ο φράνκο enamor
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών   Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών - Σελίδα 2 EmptyΔευ Απρ 12, 2010 4:11 pm

Μόνο που δεν ήξερε να παίζει sfirizi Δίπλα στον Χουάν βέβαια έμοιαζε ταλεντάρα. Βασικά από τους άντρες της σειράς μόνο ο Όσκαρ και οι κακοί ήξεραν να παίζουν, οι γυναίκες και οι χημείες έσωζαν τη κατάσταση ώσπου μαμήθηκε το σενάριο.

Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 4Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Soundtrack τηλενουβελών
» Κατεβάστε επεισόδια τηλενουβελών..
» Λίστα αγαπημένων σειρών
» Τραγούδια τηλενουβελών
» Βαθμολογία τηλενουβελών

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές-
Μετάβαση σε: