Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος]

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Ποιες είναι οι καλύτερες;
Todos quieren con Marilyn (Όλοι θέλουν με τη Μάριλυν)
Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap7%Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Amar y Temer (Να αγαπάς και να φοβάσαι)
Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap21%Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Primera Dama (Πρώτη κυρία)
Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap21%Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Mesa para tres (Τραπέζι για τρεις)
 21% [ 3 ]
Belissima
Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap14%Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Corazon Salvaje (Άγρια καρδιά)
Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap14%Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Σύνολο Ψήφων : 14

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΔευ Μαρ 04, 2013 10:15 pm

Αν σκεφτείς όμως πότε γράφτηκε το βιβλίο και πότε έγινε η σειρά, ίσως και να είναι λογικό...

Εγώ έχω 2 περιπτώσεις, πάντως, που μου άρεσε σειρά περισσότερο από βιβλίο: Καρτέλ, Χορεύοντας στη σιωπή.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
LadyOscar

LadyOscar

Αριθμός μηνυμάτων : 1426
Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΔευ Μαρ 04, 2013 10:42 pm

Εγώ νομίζω ότι είναι θέμα ταλέντου και εμπειρίας του συγγραφέα. Υπάρχουν πολλοί σύγχρονοι με την Καριδάδ Άνταμς Μπράβο συγγραφείς που έχουν γράψει αριστουργήματα.
Το πρόβλημα με το βιβλίο είναι ότι η πολύ ωραία κεντρική ιδέα αναλύεται σε βαρετά και επαναλαμβανόμενα περιστατικά, ενώ στο σίριαλ έδωσαν μια ανοδική πορεία στην ιστορία και μπράβο τους!
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΠεμ Μαρ 07, 2013 2:41 pm

Mesa para tres, Todos quieren con Marilyn και... Belissima. Μιας και το Amar y Temer έχει ήδη 3...
https://telestarsboards.forumgreek.com

Καλύτερη τηλενουβέλα [Δεύτερος γύρος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Καλύτερη σκηνοθεσία [Δεύτερος γύρος]
» Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]
» Καλύτερη παραγωγή [Δεύτερος γύρος]
» Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]
» Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Γενικά :: Γενικό φόρουμ :: Βραβεία TB 2013 (Έληξε)-
Μετάβαση σε: