Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Ποιες είναι οι καλύτερες;
¿Por qué diablos? (Γιατί στο διάολο;)
Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap24%Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 24% [ 4 ]
La Promesa (Η Υπόσχεση)
Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap24%Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 24% [ 4 ]
Tres Milagros (Τρεις Μιλάγκρος)
Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap12%Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 12% [ 2 ]
La Ruta Blanca (Η Λευκή Διαδρομή)
Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap12%Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 12% [ 2 ]
A mano limpia (Γυμνή γροθιά)
 12% [ 2 ]
Breaking Bad
Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap18%Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 18% [ 3 ]
Correo de Inocentes (Αλληλογραφία αθώων)
Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap0%Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 17

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιαν 22, 2013 12:02 am

Παράθεση :
Θεοςςςςςςςςς
Και μετά σε λέμε μόνο ΠΟΡΝΟδιεστραμένη gelio

Εμένα αυτή η σειρά μου έκανε πολύ... πως να το πω; Gris; Laughing Τη Πουτσίλβ τη πήρε ο ύπνος νομίζω dunato gelio
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

Αριθμός μηνυμάτων : 46445
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
Τόπος : Dreamland

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιαν 22, 2013 12:25 am

mkostas έγραψε:
Παράθεση :
Θεοςςςςςςςςς
Και μετά σε λέμε μόνο ΠΟΡΝΟδιεστραμένη Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 982789

Εμένα αυτή η σειρά μου έκανε πολύ... πως να το πω; Gris; Laughing Τη Πουτσίλβ τη πήρε ο ύπνος νομίζω Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 49449

gris?
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιαν 22, 2013 12:27 am

Ότι δεν είναι καν μαυρίλα... Είναι γκριζίλα... Δε ξέρω αν καταλαβαίνεις dunato gelio
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιαν 22, 2013 12:36 am

εννοεις οτι ουτε την αγαπησες ουτε τη μισησες?

ναι αυτη ειναι η χειροτερη κατηγορια η αληθεια ειναι... Laughing
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιαν 22, 2013 12:40 am

Κάτι τέτοιο. Η πρώτη σκηνή που είδα βασικά ήταν αηδιαστική, HBO στυλ, και μου κακόπεσε. Αλλά γενικά μου έκανε πολύ υπνωτική. Και η ιδέα του να κάνεις σειρά πολλών χρόνων με τόσο σιχαμερό χαρακτήρα πρωταγωνιστή που μάλιστα είναι καρκινοπαθής... Ενδιαφέρουσα στη σκέψη. Αλλά από τη σκέψη μέχρι τη πράξη... Από αμερικάνικες σειρές τέτοιου είδους είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες οι Sopranos (παρά το ελεεινό φινάλε) και το The Wire. Κι ένα άλλο που δε θυμάμαι πως το λένε Razz
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιαν 22, 2013 12:46 am

mkostas έγραψε:
Κάτι τέτοιο. Η πρώτη σκηνή που είδα βασικά ήταν αηδιαστική, HBO στυλ, και μου κακόπεσε. Αλλά γενικά μου έκανε πολύ υπνωτική. Και η ιδέα του να κάνεις σειρά πολλών χρόνων με τόσο σιχαμερό χαρακτήρα πρωταγωνιστή που μάλιστα είναι καρκινοπαθής... Ενδιαφέρουσα στη σκέψη. Αλλά από τη σκέψη μέχρι τη πράξη... Από αμερικάνικες σειρές τέτοιου είδους είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες οι Sopranos (παρά το ελεεινό φινάλε) και το The Wire. Κι ένα άλλο που δε θυμάμαι πως το λένε Razz

παντως νομιζω οτι εισαι ολιγον προκατειλλημενος με σειρες που δεν ειναι Λατινογενεις...δηλαδη στις Κολομβιανες θα κατσεις να δεις και δεκα και εικοσι και 30 επεισοδια ακομα κι αν σκυλοβαριεσαι γιατι ξερεις οτι μπορει να κολλησεις αργοτερα, ενω εδω δεν δινεις καμια ευκαιρια περα του πιλοτου... Laughing
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιαν 22, 2013 12:51 am

Άμα σκυλοβαριέμαι σταματάω. Ή βλέπω 2 λεπτά από κάθε επεισόδιο όπως έκανα με το σίκουελ του Καρτέλ dunato gelio

Γενικά με ένα πρώτο επεισόδιο, είτε μ'αρέσει σαν επεισόδιο είτε όχι, μπορώ να καταλάβω αν η σειρά έχει αυτό που ψάχνω ή όχι. Ο Κάπο είναι κολομβιανή και μαφιόζικη αλλά είδα ολόκληρο μόνο το πρώτο επεισόδιο και με ff το γρήγορο... Για κωμωδίες τύπου Chepe, Umaña, Pobres Rico κτλπ καλύτερα να μη μιλήσω gelio

Με αμερικάνικες δε ξέρω αν μπορώ να καταλάβω από το πρώτο επεισόδιο ή όχι. GOT πχ είδα παραπάνω αλλά απλά ΔΕΝ... Downton Abbey είδα 2 σαιζόν... Ενώ την αρχή της δε θα την έλεγα δυναμική. Απλά αν μια σειρά με πολλές σαιζόν δε σε τραβάει στην αρχή, καλύτερα να μη μπλέκεις...
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιαν 22, 2013 12:54 am

5 σεζον δεν ειναι πολλες...και νομιζω δεν ειναι καν 24 επεισοδια...ειδικα για σενα που οι σειρες που βλεπεις ειναι συνηθως γυρω στα 100 επεισοδια...
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιαν 22, 2013 1:08 am

Πρέπει να ναι 12 επεισόδια τη σαιζόν αν θυμάμαι καλά, όπως το The Wire. Το Breaking Bad εφόσον μου άφησε τόσο κακή εντύπωση αρχικά και δε με απωθούν και αυτά που διαβάζω, δεν υπάρχει λόγος να επιμείνω Laughing

Η Ex που βλέπω τώρα έφτασε το 159. Αλλά δεν είναι το ίδιο. Γιατί είναι μία σαιζόν μόνο. Η ιστορία είναι εξ αρχής φτιαγμένη για να διαρκέσει τόσο.

Όταν είναι να δω κάτι αμερικάνικο, προτιμώ κάτι σε στυλ Six feet under, κάτι που να μην είναι δηλαδή μαφιόζικο. Έχω δει αρκετά τέτοια κολομβιανά, σε σημείο που πλέον δε με πολυτραβάνε, και είναι πολύ δύσκολο ένα αμερικάνικο αυτού του είδους να συγκριθεί με κολομβιανό. Ο ένας λόγος είναι η λογοκρισία και ο άλλος η πραγματικότητα των δύο χωρών. Στη Λατινική Αμερική έχουν πολύυυυυ περισσότερο υλικό για θέματα βίας, εγκληματικότητας, υποκόσμου, διαφθοράς, ναρκωτικών κτλπ Laughing
katroulina
Καρακατίνα Κουβά
katroulina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΤρι Ιαν 22, 2013 1:10 am

καλα αμα το παμε ετσι και η Ελλαδα να μην κανει ποτε τπτ γιατι σε συγκριση με αλλες χωρες εχει 0 εκγληματικοτητα μαφια κλπ... Laughing

Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 3Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Καλύτερη ιστορία [Δεύτερος γύρος]
» Καλύτερη ιστορία δραματικής σειράς [Δεύτερος γύρος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Γενικά :: Γενικό φόρουμ :: Βραβεία TB 2013 (Έληξε)-
Μετάβαση σε: