Μιας κι έχω σχεδόν έτοιμο το επόμενο, πρέπει να απαντήσω σ'αυτό. Και στην αρχή έλεγα να έχω άντρες γυναίκες μαζί για πιο σύντομα, πάλι καλά, δε θα απαντούσα ποτέ
1. Julieth Restrepo - Η καλύτερη όλων κατά τη γνώμη μου, με προδιαγραφές να γίνει ηθοποιάρα. Στο A mano limpia άλλαζε και τη φωνή της και δε φάνηκε ποτέ να τη περιορίζει αυτό. Περιμένω να τη δω στο La Promesa που έχει πολύ πιο δυνατό ρόλο και είναι και η βασική πρωταγωνίστρια.
2. Johana Bahamon - Στο Tres Milagros ήταν πολύ καλύτερη απ'ότι στη Χήρα.
3. Ana Maria Estupiñan - Γιατί τη λάτρεψα σαν Polita και γιατί για πρώτη εμφάνιση χωρίς να έχει σπουδάσει ήταν πολύ καλή.
4. Alejandra Avila - Αν δεν είχε κάποια υπερβολικά σημεία θα την έβαζα στο 3.
5. Carina Cruz - Αν έπειθε 100% σαν κακιά που χειραγωγεί σχεδόν τους πάντες και τα πάντα, θα την έβαζα αρκετά παραπάνω. Σε ρόλο στα μέτρα της θα μπορούσε να φανεί ως και εξαιρετική. Αλλά οι εξαιρετικοί ηθοποιοί φαίνονται στους κόντρα ρόλους.
6. Carolina Ramirez - Παραείναι μελό σε αρκετές φάσεις. Ταίριαζε στο LHDM αλλά όχι στη Pola.
Την Angelique Boyer και την Ana Brenda δε ξέρω πως να τις βάλω. Ίσως αν είχα δει ολόκληρη τη Teresa να μπορούσα να αποφασίσω. Από τη μια η Ana Brenda μου φαίνεται καλύτερη, από την άλλη δε βλέπω να έχει δύναμη να πρωταγωνιστήσει. Ούτε και στη Boyer έχω δει κάτι τέτοιο, αλλά αυτή έχει τη παρουσία, έχει το στυλ ντίβας και γενικά όσα χρειάζεται για να είναι κάποια πρωταγωνίστρια νουβέλας της Televisa. Αυτό δηλαδή που έχουν η Ana Colchero, Kate del Castillo, η Lucero, η Angelica Rivera, η Adela Noriega, η Thalia κτλπ. Που δεν είναι ούτε κατά διάνοια οι ηθοποιάρες που ισχυρίζονται οι φαν ότι είναι (οι τρεις τελευταίες δεν είναι καν καλές), αλλά τους πάνε γάντι οι ρόλοι που έχουν παίξει στη Televisa.