Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

[Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

[Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29 - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29   [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29 - Σελίδα 2 EmptyΠεμ Νοε 08, 2012 11:53 pm

H Ana Brenda και η Cruz σου αρέσουν περισσότερο από τη Cruz; Εγώ εδώ δυσκολεύομαι. Έχω σίγουρες μόνο τις 2 πρώτες θέσεις. Το κακό με νέους ηθοποιούς είναι πως σε κάποια σημεία μπορεί να είναι ως και εξαιρετικοί ενώ σε άλλα μέτριοι.

Επίσης, πήγα να σβήσω ένα πλάνο από σκηνή της Bahamon και έσβησα τη σκηνή και άφησα το πλάνο gelio
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29   [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29 - Σελίδα 2 EmptyΚυρ Νοε 11, 2012 2:59 pm

Μιας κι έχω σχεδόν έτοιμο το επόμενο, πρέπει να απαντήσω σ'αυτό. Και στην αρχή έλεγα να έχω άντρες γυναίκες μαζί για πιο σύντομα, πάλι καλά, δε θα απαντούσα ποτέ dunato gelio

1. Julieth Restrepo - Η καλύτερη όλων κατά τη γνώμη μου, με προδιαγραφές να γίνει ηθοποιάρα. Στο A mano limpia άλλαζε και τη φωνή της και δε φάνηκε ποτέ να τη περιορίζει αυτό. Περιμένω να τη δω στο La Promesa που έχει πολύ πιο δυνατό ρόλο και είναι και η βασική πρωταγωνίστρια.
2. Johana Bahamon - Στο Tres Milagros ήταν πολύ καλύτερη απ'ότι στη Χήρα.
3. Ana Maria Estupiñan - Γιατί τη λάτρεψα σαν Polita και γιατί για πρώτη εμφάνιση χωρίς να έχει σπουδάσει ήταν πολύ καλή.
4. Alejandra Avila - Αν δεν είχε κάποια υπερβολικά σημεία θα την έβαζα στο 3.
5. Carina Cruz - Αν έπειθε 100% σαν κακιά που χειραγωγεί σχεδόν τους πάντες και τα πάντα, θα την έβαζα αρκετά παραπάνω. Σε ρόλο στα μέτρα της θα μπορούσε να φανεί ως και εξαιρετική. Αλλά οι εξαιρετικοί ηθοποιοί φαίνονται στους κόντρα ρόλους.
6. Carolina Ramirez - Παραείναι μελό σε αρκετές φάσεις. Ταίριαζε στο LHDM αλλά όχι στη Pola.

Την Angelique Boyer και την Ana Brenda δε ξέρω πως να τις βάλω. Ίσως αν είχα δει ολόκληρη τη Teresa να μπορούσα να αποφασίσω. Από τη μια η Ana Brenda μου φαίνεται καλύτερη, από την άλλη δε βλέπω να έχει δύναμη να πρωταγωνιστήσει. Ούτε και στη Boyer έχω δει κάτι τέτοιο, αλλά αυτή έχει τη παρουσία, έχει το στυλ ντίβας και γενικά όσα χρειάζεται για να είναι κάποια πρωταγωνίστρια νουβέλας της Televisa. Αυτό δηλαδή που έχουν η Ana Colchero, Kate del Castillo, η Lucero, η Angelica Rivera, η Adela Noriega, η Thalia κτλπ. Που δεν είναι ούτε κατά διάνοια οι ηθοποιάρες που ισχυρίζονται οι φαν ότι είναι (οι τρεις τελευταίες δεν είναι καν καλές), αλλά τους πάνε γάντι οι ρόλοι που έχουν παίξει στη Televisa.
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29   [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29 - Σελίδα 2 EmptyΔευ Νοε 12, 2012 12:19 am

1. Julieth Restrepo θέλω να δω Α mano limpia μόνο και μόνο για αυτά που έχω διαβάσει για την απόδοσή της
2. Johana Bahamon Γιατί στο Τρες Μιλάγκρος είναι απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ -απλά όχι η καλύτερη όλων.
3. Ana Maria Estupiñan Γιατί τη λάτρεψα στο βιντεάκι cheers
4. Carolina Ramirez Αμαρτία να μην βάλω την Πόλα μου τέταρτη. Αν και κάποιες φορές είναι αδύναμη, το έχει. Και αυτό μου αρκεί.
5. Alejandra Avila ΥΣΤΕΡΙΚΗ και τίποτα άλλο.
6. Carina Cruz ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ. Δυστυχώς καμιά φορά αυτό τα χαλάει όλα.
7. Αngelique Boyer.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29   [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29 - Σελίδα 2 EmptyΔευ Νοε 12, 2012 12:22 am

Τη Restrepo στο La Promesa θα θες να τη δεις περισσότερο. Σειρά για το εμπόριο λευκής σαρκός.

Υστερική είσαι και φαίνεσαι, μοσχάρω. Η Cruz μου φαίνεται υπερβολική όταν προσπαθεί να δείξει κακιά. Βασικά όχι τόσο υπερβολική όσο... ΜΗ κακιά dunato gelio Δε της βγαίνει. Αλλά στο μελόδραμα είναι εξαιρετική. Η σκηνή της με τον Mariano φοβερή!!
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29   [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29 - Σελίδα 2 EmptyΔευ Νοε 12, 2012 12:28 am

mkostas έγραψε:
Τη Restrepo στο La Promesa θα θες να τη δεις περισσότερο. Σειρά για το εμπόριο λευκής σαρκός.

Υστερική είσαι και φαίνεσαι, μοσχάρω. Η Cruz μου φαίνεται υπερβολική όταν προσπαθεί να δείξει κακιά. Βασικά όχι τόσο υπερβολική όσο... ΜΗ κακιά dunato gelio Δε της βγαίνει. Αλλά στο μελόδραμα είναι εξαιρετική. Η σκηνή της με τον Mariano φοβερή!!

ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΦΤΑΝΕΙ!!! ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΧΩ!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

δεν μου άρεσε με τον Μαριανο... ooxi ooxi ooxi ooxi
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29   [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29 - Σελίδα 2 EmptyΔευ Νοε 12, 2012 12:40 am

Κατσίκα ooxi

[Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 20-29
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 50+
» [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 40-49
» [Τελικός] Γυναίκες ηθοποιοί 30-39
» [Τελικός] Άντρες ηθοποιοί 20-29
» [Τελικός] Άντρες ηθοποιοί 50+

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: