Να πω λίγο και εγώ την άποψη μου για Juan Diablo-Anibal. Προτιμώ κι εγώ τον Juan Diablo. Γιατί μπορείς να τον λατρέψεις πραγματικά και για πολλούς λόγους. Είναι εξαιρετικός ρόλος, με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, πολυσχεδής, ακραίος με πολύ περισσότερες και περισσότερο έντονες στιγμές απο ότι ο Anibal και δεν τον λατρεύεις μόνο για αυτό. Τον λατρεύεις και για τον τρόπο που τον παίζει ο Manolo. Αυτό ισχύει και για τον Anibal. Τον λατρεύεις για τον τρόπο που τον παίζει ο Patrick. Σαν άνθρωπο όμως? Ακόμα κι όταν είναι για λύπηση είναι τόσο περήφανος και αλαζώνας που δεν σε αφήνει να τον λυπηθείς. Τον Juan Diablo τον λατρεύεις και σαν άνθρωπος. Και είναι χαρακτήρας που μπορεί να σε κάνει να αναστενάξεις, μπορεί να ξυπνήσει τον ρομαντισμό σου. Όσο περισσότερο είναι ανάμεσα στο καλό και το κακό ένας χαρακτήρας τόσο καλύτερο είναι. O Manolo αυτούς τους χαρακτήρες τους παίζει στα δάχτυλα. Οι απόλυτοι καλοί και οι απόλυτοι κακοί είναι πλαστικοί, χάρτινοι. Ο Anibal δεν έχει καμιά σχέση με τον απόλυτο κακό. Καμιά όμως. Ούτε καν ο Eduardo που τον Anibal τον έχει για πρωινό του.