Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
Θέμα: Patrick Delmas VS Nicolas Montero Δευ Μάης 23, 2011 1:12 pm
Μιας και ο ένας είναι Γάλλος και ο άλλος Κολομβιανός...
Από τα πιο δύσκολα νομίζω
lorizza
Αριθμός μηνυμάτων : 624 Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010
Θέμα: Απ: Patrick Delmas VS Nicolas Montero Δευ Μάης 23, 2011 2:37 pm
Nicolas Montero. Απο τους καλύτερους ηθοποιούς. Ο Patrick είναι υπέροχος και σάρωσε στον ρόλο του Anibal αλλά ο Nicolas έπαιζε σε κάθε σκηνή δράμα και κωμωδία. Κατάφερε να κρατήσει εξαιρετικές ισορροπίες. Είναι απο τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στη Κολομβία και αυτός ήταν ο ρόλος της ζωής του.
mkostas Admin
Θέμα: Απ: Patrick Delmas VS Nicolas Montero Δευ Μάης 23, 2011 4:05 pm
Εγώ ψηφίζω Delmas παρόλο που ο ρόλος του Cabeto είναι ίσως και δυσκολότερος από του Anibal. Ψηφίζω Delmas γιατί ήταν τέλειος και στο En los tacones de Eva, άψογος και στο Aqui no hay quien viva. O Montero ήταν εξαιρετικός στο Novia para dos, δεν μ'άρεσε όμως στο La hija del mariachi. Δεν έφταιγε αυτός, ο ρόλος ήταν εξευτελιστικός. Τον ίδιο ρόλο έκανε όμως και στο La Costena y el Cachaco, και απ'ότι διάβασα και στο Un sueno llamado salsa.
LadyOscar
Αριθμός μηνυμάτων : 1426 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010
Θέμα: Απ: Patrick Delmas VS Nicolas Montero Δευ Μάης 23, 2011 9:00 pm
Ναι είναι πολύ δύσκολη επιλογή. Άδικη μάλλον για τους δύο υποψήφιους. Είναι ταλαντούχοι και οι δύο, θα ψηφίσω όμως τον Ντελμάς γιατί έχει την στόφα του πρωταγωνιστή.
kally
Αριθμός μηνυμάτων : 1154 Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010
Θέμα: Απ: Patrick Delmas VS Nicolas Montero Δευ Μάης 23, 2011 9:39 pm
Ki omws o Montero exei paiksei perissoterous prwtagwnistikous apo ton Delmas. Gia prwth kai teleutaia fora deutero rolo ekane sto la viuda de la mafia. Oloi oi alloi einai prwtagwnistikoi kai villanos. Auton pshfizw. O Delmas san Anibal htan kataplhktikos alla den ton exw dei allou.
LadyOscar
Αριθμός μηνυμάτων : 1426 Ημερομηνία εγγραφής : 28/04/2010
Θέμα: Απ: Patrick Delmas VS Nicolas Montero Δευ Μάης 23, 2011 10:37 pm
Ναι είναι ενδιαφέρον αυτό το στοιχείο αλλά αυτό το πραγμα -τον αέρα του πρωταγωνιστή - ή το 'χεις ή όχι. Και νομίζω πως το έχει ο Ντελμάς.
mkostas Admin
Θέμα: Απ: Patrick Delmas VS Nicolas Montero Δευ Μάης 23, 2011 10:50 pm
Ο Delmas είναι Γάλλος. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο για τον Montero να εδραιωθεί σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μέχρι τη χήρα δεν ήταν καν εγγυημένη η συμμετοχή του σε παραγωγές πρώτης γραμμής. Πέρα απ'το ότι είναι ξένος, φαίνεται από τη προφορά του ότι δεν είναι Κολομβιανός. Βέβαια επειδή στη Κολομβία η κάθε περιοχή σχεδόν έχει και από διαφορετική προφορά δεν χτυπάει τόσο άσχημα η διαφορά όσο θα χτυπούσε αλλού... αλλιώς δεν θα χε καμιά τύχη εκεί.
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
Θέμα: Απ: Patrick Delmas VS Nicolas Montero Τετ Μάης 25, 2011 1:14 am
Και για το τέλος τα πιο δύσκολα!!!!!
Και οι δύο άψογοι. Αλλά ο ρόλος του Καμπέτο απλά δεν υπάρχει! Σε καμιά άλλη σειρά δεν έχω ξαναδεί χαρακτήρα όπως του Καμπέτο! Και ο Μοντέρο τον αποθέωσε! τον έχω μισήσει τον έχω λυπηθεί, τον έχω γιουχάρει και όλα αυτά σε μια σειρά!!!! Πολυεπίπεδο σενάριο και χαρισματικός ηθοποιός.....
ΑΛΛΑΑΑΑΑ Ένας είναι ο κακός των κακών!!!! Αυτός ο ρόλος του μαφιόζου έχει παιχτεί σε πολλές παραλλαγές, αλλά η μοναδικότητα του Patrick Delmas είναι άψογη. Καμιά φορά δεν λέει τίποτα παίζει απλά και μόνο με τα μάτια με το σώμα σε μια μικρή σκηνή και είναι αρκετό....!!!Η δε τελευταία σκηνή με τον γιο του στο τελευταίο επεισόδιο της χήρας έγραψε στη μνήμη μου!!!! Οπότε ψηφίζω Delmas!!!!!!!!(δεν νομίζω να εξέπληξα κανέναν!)
mkostas Admin
Θέμα: Απ: Patrick Delmas VS Nicolas Montero Τετ Μάης 25, 2011 1:18 am
Για το τέλος;
Επιβάλλεται να ψηφίσεις σε άλλα 3
Manolo Cardona-Flora Martinez VS Sebastian Martinez-Maria Fernanda Yepes Carolina Gonez VS Kate del Castillo Alejanda Pinzon VS Eugenia Cauduro
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
Θέμα: Απ: Patrick Delmas VS Nicolas Montero Τετ Μάης 25, 2011 1:21 am
Μάλλον το δεύτερο σε καίει πιο πολύ φαντάζομαι....!