Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός]

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Ποιον προτιμάτε;
Manolo Cardona
Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός] - Σελίδα 2 I_vote_lcap50%Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 50% [ 3 ]
Hector Arredondo
Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός] - Σελίδα 2 I_vote_lcap33%Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 33% [ 2 ]
Diego Cadavid
Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός] - Σελίδα 2 I_vote_lcap17%Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 17% [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 6

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός] - Σελίδα 2 EmptyΠεμ Μάης 26, 2011 11:48 pm

Είναι υπέροχος ο Arredondo, καλά κάνεις και τον ψηφίζεις gelio Απλά ο Cardona έχει κάνει τα πάντα. Του λείπει ίσως ένας κακός-κακός σαν αυτόν που έκανε ο Arredondo στο Mientras haya vida (και τον έκανε καταπληκτικά) αλλά αυτό είναι κάτι ακόμα που μ'αρέσει στον Cardona. Δεν παίζει ούτε καλούς ούτε κακούς. Παίζει χαρακτήρες με σάρκα και οστά που δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός] - Σελίδα 2 EmptyΠαρ Μάης 27, 2011 12:11 am

Πραγματικά δεν ξέρω. Ο Manolo είναι πιο ολοκληρωμένος ηθοποιός αλλά ο Hector με γοητεύσει περισσότερο σαν άντρας και με γοητεύει πολύ και με την ερμηνεία του. Το μόνο που με ενοχλεί πάνω του είναι η μεξικάνικη προφορά του. Αν ψηφίσω τώρα θα ψηφίσω Hector αν ψηφίσω αργότερα μπορεί και να ψηφίσω τον Manolo. Επειδή όμως τώρα το είδα ψηφίζω Hector.
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός] - Σελίδα 2 EmptyΠαρ Μάης 27, 2011 12:13 am

Παίζει πιο ρεαλιστικούς χαρακτήρες δηλαδή. Που δεν είναι πάντα μόνο κακοί και πάντα μόνο καλοί. Είναι πολυεπίπεδοι.Σπουδαίοι και αυτοί οι ρόλοι.
Αλλά τέτοιοι ρόλοι φτιάχνουν μόνοι τους τους ηθοποιούς που έχουν το ταλέντο και την ευχέρεια να τους εκμεταλευτούν και να τους οικειοποιηθούν. Ο Καρντόνα όχι μόνο το καταφέρνει αλλά τους αποθεώνει. Το έχω δει.
Είναι όμως πιο δύσκολο να σου δίνουν το ρόλο ενός κακού ορίτζιναλ και να σου λένε παίξτον. Διότι πρέπει να βρεις μόνος σου το επίπεδο που θα το φτάσεις. Πρέπει να τον δημιουργήσεις μόνος σου από την αρχή, να τον υποστηρίξεις, να τον καθοδηγήσεις, να βρεις τα σημεία που δεν θα τα παίξεις μπροστά στην κάμερα αλλά είναι απαραίτητα για να τα 'βρεις' μαζί του.

Αλλά ξέφυγα λίγο οπότε στο θέμα μας, προσωπικά, εμένα ο Arredondo μου αρέσει λίγο περισσότερο γιατί στο mesa para tres είναι κακός κακός χωρίς να είναι μαφιόζος χωρίς να είναι αλάνι χωρίς να είναι τίποτα. Είναι μια ιστορία που την έχω ξαναδεί μια γυναίκα που νομίζει τον άντρα της νεκρό και πάει με τον αδελφό του. Τι γίνεται όμως όταν ο αδελφός ζει τελικά; o Arredondo σκίζει στο ρόλο του γιατί σε πολλές σκηνές μιλάει με το ύφος του. Με το βλέμμα του ενώ το πρόσωπό του είναι πέτρινο. Αυτό με τρελαίνει σε έναν ηθοποιό. Να μιλάς χωρίς να κινείσαι. Αυτό μόνο με τον delmas το έχω ξαναπάθει. Είναι στιγμές στη χήρα, ειδικά όταν βλέπει Ντιάνα Καμίλο που έχει το βλέμμα που σκοτώνει.
ο Καρντόνα νομίζω ότι είναι το ακριβώς αντίθετο. Παίζει με το σώμα του με κάθε σημείο του σώματός του, έχει απίστευτη ενέργεια στους διαόλους.

Και για να καταλήξω δεν τους ξεχωρίζω σε ταλέντο. Αυτό δεν μπορώ να το κάνω έκαστος στο είδος του είναι απίστευτος. Τους ξεχωρίζω σε ότι έχω δει από τώρα και στις δυο σειρές, σε σκηνές που με έχουν κερδίσει.

mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός] - Σελίδα 2 EmptyΠαρ Μάης 27, 2011 12:52 am

Όσο πιο πολυδιάστατος είναι ένας χαρακτήρας τόσο πιο δύσκολος είναι. Ο Cardona για να παίξει τον Juan Diablo, τον Martin, τον Santiago, τον Emilio, τον Gonzalo κτλπ κτλπ κτλπ μπορεί να αποδώσει όλες τις πτυχές τους. Που είναι πολλές. Και το έκανε στην εντέλεια. Κάποιες πολύ μικρές αδυναμίες είχε στο Por que diablos, στην αρχή κυρίως. Ήταν μικρός και άπειρος αλλά ωρίμασε τόσο μα τόσο πολύ μέσα απ'αυτόν το ρόλο. Και μάλιστα πολύ γρήγορα... όπως και ο Arredondo μέσα από τον Luis.

O Luis δεν είναι κακός. Είναι καλός αλλά έχει και μια πολύ σκοτεινή πλευρά όπως όλοι μας και οι συνθήκες την έβγαλαν στην επιφάνεια. Παρόλα αυτά ακόμα και στις χειρότερες στιγμές του, ακόμα κι όταν έχασε σε 1-2 φάσεις τελείως τον έλεγχο δεν έφτασε να κάνει φόνο ας πούμε. Ούτε τον Brown ή τον Mario δεν ήταν ικανός να σκοτώσει. Είναι κι αυτός πολυσύνθετος ρόλος. Όχι όμως τόσο όσο ο Juan Diablo. O Juan Diablo μέσα από την ατέλειά του γίνεται ο τέλειος ρόλος.
https://telestarsboards.forumgreek.com
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός] - Σελίδα 2 EmptyΠαρ Μάης 27, 2011 6:15 pm

Diego!!!!! Den blepw thn wra na ton dw sto la pola!!!!

Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]
» Καλύτερος ηθοποιός σε β' ρόλο [Τελικός]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: