Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]

Πήγαινε κάτω 
+3
elina
Athina
mkostas
7 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

Ποιον προτιμάτε;
Manolo Cardona
Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_lcap47%Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_rcap
 47% [ 8 ]
Lincoln Palomeque
Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_lcap6%Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_rcap
 6% [ 1 ]
Andres Juan
Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_lcap0%Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Juan Pablo Raba
Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_lcap0%Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Carlos Hurtado
 0% [ 0 ]
Sebastian Rulli
 0% [ 0 ]
Luigi Aycardi
Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_lcap6%Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_rcap
 6% [ 1 ]
Hector Arredondo
Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_lcap24%Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_rcap
 24% [ 4 ]
Diego Cadavid
Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_lcap17%Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] I_vote_rcap
 17% [ 3 ]
Σύνολο Ψήφων : 17

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] EmptyΤετ Μάης 25, 2011 11:42 pm

Μπαίνουν οι νικητές. Και σε ισοπαλίες και οι δυο.

Σ'αυτό το γύρο επιτρέπεται η πολλαπλής επιλογής. Αλλά να ψηφίσετε 3 όχι παραπάνω ooxi
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] EmptyΤετ Μάης 25, 2011 11:56 pm

Αντικειμενικά Cardona-Arredondo-Hurtado. Αντί για Hurtado όμως ψήφισα Cadavid sfirizi
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] EmptyΠεμ Μάης 26, 2011 12:06 am

Cardona
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] EmptyΠεμ Μάης 26, 2011 12:14 am

Αrrendodo Cardona, Cadavid!!!!!!!!!!!!! cheers cheers

ΥΓ. έχει αρχίσει να γίνεται τρομακτική αυτή η ομοφωνία μας χάνε!!!! tsk
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] EmptyΠεμ Μάης 26, 2011 12:16 am

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα lmao

Ε τους βάλαμε με άλλη σειρά gelio Εγώ προτιμώ Cardona, εσύ Arredondo gelio
elina

elina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] EmptyΠεμ Μάης 26, 2011 12:24 am

Τώρα ησύχασα........ κάπως!!! gelio

Στον επόμενο γύρο προφανώς δεν θα συμφωνούμε....!
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] EmptyΠεμ Μάης 26, 2011 12:26 am

Πάλι καλά γιατί θέλω να πάρει κι ο Arredondo dunato gelio

Τώρα που βλέπεις και diablo ακόμα σ'αρέσει περισσότερο; Παρόλο που οι επόμενες ερμηνείες του Cardona είναι απείρως πιο ώριμες και πιο ολοκληρωμένες για μένα εκεί είναι ασύγκριτος. Γιατί μιλάμε για ΤΟΝ ρόλο.
elina

elina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] EmptyΠεμ Μάης 26, 2011 12:35 am

Μπρρρρρρ παγώσαμε με το αστείο... pppppppp

Βασικά ανάμεσα στους δυο τους θα είναι ντέρμπι πιστεύω. Αλλά δεν είμαι μόνο εγώ που προτιμώ Arrendodo από Cardona, θα το δεις!!!!

Βασικά στις επόμενες ερμηνείες του Καρντονα δεν του έκατσε τόσο πολύ η χημεία. Την χημεία της Μαρτίνεζ και της Carvajal δεν την βρήκε σε καμιά άλλη πρωταγωνίστριά του.
Στον Diablo ο ρόλος ήταν γραμμένος πάνω του!Ξεκίνησε βέβαια πολύ χλιαρά και άργησε να πάρει τα πάνω του αλλά τώρα είκοσι και κάτι επεισόδια που έχω δει έχω κολλήσει.

αλλά από την άλλη εγώ ακόμα ναι προτιμώ Arrendodo. και είναι αστείο γιατί Άντρεα και Λουίς δεν έχουν την χημεία Άνχελας Χουάν. Ούτε κατά διάνοια. Όμως σαν ρόλος ο Λουίς έχει μια πιο σκοτεινή πλευρά και για αυτό μου αρέσει περισσότερο.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] EmptyΠεμ Μάης 26, 2011 12:38 am

Του Cardona δεν του έκατσε η χημεία με την κοτούλα που του έβαλαν στο Καρτέλ. Αλλά ούτως ή άλλως αυτή την έδειχνε μια φορά στα 10 επεισόδια lmao Με την Patricia Vasquez στο Amor a mil είχε εκρηκτική χημεία. Με τη Mori στο La mujer de mi hermano δεν το συζητώ καν.

Luis-Andrea καλοί είναι μαζί. Βασικά για μένα η Andrea δεν έχει ιδιαίτερη χημεία με κανέναν από τους 2 αλλά με τον Luis ένα κάτι υπάρχει.
Maria
Slasher
Maria

Αριθμός μηνυμάτων : 2717
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]   Καλύτερος νέος ηθοποιός [1] EmptyΠεμ Μάης 26, 2011 12:41 am

Το αυτό: Πού να ξέρω, ρε παπάρα;

Καλύτερος νέος ηθοποιός [1]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 3Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Καλύτερος νέος ηθοποιός [τελικός]
» Καλύτερος Μεξικάνος ηθοποιός
» Καλύτερος ηθοποιός σε β' ρόλο
» Καλύτερος ηθοποιός σε β' ρόλο
» Καλύτερος ηθοποιός σε Β ρόλο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: