Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Manolo Cardona VS Fabio Assuncao

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Poios sas aresei perissotero?
Manolo Cardona
Manolo Cardona VS Fabio Assuncao - Σελίδα 2 I_vote_lcap100%Manolo Cardona VS Fabio Assuncao - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 100% [ 4 ]
Fabio Assuncao
Manolo Cardona VS Fabio Assuncao - Σελίδα 2 I_vote_lcap0%Manolo Cardona VS Fabio Assuncao - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 4

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

Manolo Cardona VS Fabio Assuncao - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Fabio Assuncao   Manolo Cardona VS Fabio Assuncao - Σελίδα 2 EmptyΤετ Μάης 25, 2011 7:35 pm

Emena m aresei to stoma tou eidika otan filaei hahahaha. Oxi toso oso tou Manolo bebaiws bebaiws xanameno
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Fabio Assuncao   Manolo Cardona VS Fabio Assuncao - Σελίδα 2 EmptyΤετ Μάης 25, 2011 7:55 pm

Ο Fabio είναι πολύ καλός ηθοποιός. Βασικά παραπάνω από πολύ καλός. Απλά ο Wagner είναι καλύτερος. Kally, ήταν ο κακός στο Paraiso Tropical. Kαι γενικά κάνει και κινηματογράφο πολύ και θέατρο, θεωρείται απ' τους καλύτερους νέους ηθοποιούς στη Βραζιλία.
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Fabio Assuncao   Manolo Cardona VS Fabio Assuncao - Σελίδα 2 EmptyΤετ Μάης 25, 2011 7:59 pm

Μ'αυτά που μου έχεις πει πάντως και μ'αυτό που είπε και η Ρίτα, ότι ίσως συγκρίνεται με τον Cardona, με κάνει να έχω περιέργεια να τον δω. Και ακόμα μεγαλύτερη περιέργεια να δω τη Camila Pitanga σ'αυτόν το ρόλο. Σε ένα video που είδα νομίζω μ'άρεσε και η χημεία τους.

Απαιτώ να το ανεβάσουν με ισπανικούς υπότιτλους ooxi
https://telestarsboards.forumgreek.com
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Fabio Assuncao   Manolo Cardona VS Fabio Assuncao - Σελίδα 2 EmptyΤετ Μάης 25, 2011 10:11 pm

Παράθεση :
Ο Fabio είναι πολύ καλός ηθοποιός. Βασικά παραπάνω από πολύ καλός. Απλά ο Wagner είναι καλύτερος.
Ακριβώς όπως τα λες Αθηνά. Μου άρεσαν και οι δυο στις κοινές τους σκηνές, μου άρεσαν σαν ανταγωνιστές. Ο Fabio ήταν πάρα πολύ καλός αλλά ο Wagner καλύτερος και τράβαγε όλη μου την προσοχή αυτός. Και αν θες την γνώμη μου ο Fabio είναι πολύ πιο όμορφος και πιο λαμπερός απο τον Wagner. Για εξώφυλλο ας πούμε τον Fabio θα διάλεγα. Ο Wagner όμως έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο και ιδιαίτερη ερμηνεία. Είναι ξεχωριστός.
Κώστα η Camila ήταν εξαιρετική στον ρόλο της αλλά ο Wagner μου άρεσε ακόμα περισσότερο. Για αυτό σου είπα πως είναι ο μοναδικός Βραζιλιάνος που θα σύγκρινα με τον Manolo. Δεν θα τον διάλεγα αλλά θα τον σύγκρινα. Τον Fabio όμως όχι. Όλα του τα χαρακτηριστικά τόσο στην εμφάνιση όσο και στην ερμηνεία του είναι πάρα πολύ ωραία αλλά συνηθισμένα. Δεν έχει δηλαδή τίποτα απο άλλο κόσμο. Αυτό που δεν είναι και τόσο συνηθισμένο είναι πως συνδυάζει την ερμηνεία με την εμφάνιση. Είναι δηλαδή ηθοποιός και galan. Αυτό το πακέτο δεν το βρίσκεις. Στην Βραζιλία συναντάς ηθοποιούς που είναι παίδαροι όπως ο Thiago Lacerda και ηθοποιούς που είναι ταλεντάρες όπως ο Wagner Moura. Δεν ξέρω όμως κανέναν ηθοποιό με ταλεντάρα που να είναι τόσο όμορφος όσο ο Lacerda και κανέναν ηθοποιό τόσο όμορφο όσο ο Lacerda με ταλεντάρα. Αυτό το έχει ο Manolo. Και αν κάποιος έλεγε ότι είναι ακόμα πιο όμορφος απο τον Lacerda και ακόμα πιο ταλαντούχος απο τον Wagner δεν νομίζω να τον διέψευδα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ότι εδραιώνεται όπου κι αν παίζει. Δεν θα εκπλαγώ αν κατακτήσει και το Hollywood. Ήδη έκανε σημαντικά βήματα.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Fabio Assuncao   Manolo Cardona VS Fabio Assuncao - Σελίδα 2 EmptyΤετ Μάης 25, 2011 10:30 pm

Για την ταινία που έπαιξε πήρε βραβείο Image. Το βραβείο καλύτερου Λατινοαμερικάνου ηθοποιού που λέγαμε τελικά ήταν γι'αυτή. Πολύ σημαντικό! Τώρα θα έχει έναν από τους πρώτους ρόλου στο The Jesuit του Paul Schrader που αν του πάει καλά θα ναι τεράστιο βήμα. Και μόνο το ότι επιλέχτηκε λέει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Αυτή τη στιγμή παίζει να είναι και ο σημαντικότερος ηθοποιός λατινοαμερικάνικων νουβελών της γενιάς του. Και η σημαντικότερη είναι κι αυτή Κολομβιανή... η Sofia Vergara. Ελπίζω η Flora Martinez να την ξεπεράσει Razz

Το σημαντικό είναι πως όλα αυτά τα πετυχαίνει χωρίς να έχει εγκαταλείψει ούτε τη χώρα του ούτε τις νουβέλες ούτε τίποτα. Όσοι ηθοποιοί κατάφεραν να κάνουν πράγματα στην Αμερική έφυγαν από τη χώρα τους, πήγαν να ζήσουν εκεί και ξεκίνησαν από το μηδέν, έτρεχαν από κάστινγκ σε κάστινγκ κτλπ. Η Flora Martinez για παράδειγμα έτσι ξεκίνησε. Σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε πως δούλευε σαν σερβιτόρα και την λέγανε τρελή γιατί στη Κολομβία μπορούσε να έχει πρώτους ρόλους και να χέζεται στο τάλιρο αλλά ήταν αποφασισμένη να κάνει κάτι εκεί και το κατάφερε. Και αυτή επίσης δεν έχει αφήσει τελείως την Κολομβία... πάντα γυρνάει να κάνει κάτι εκεί. Είτε σειρά είτε ταινία.
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Fabio Assuncao   Manolo Cardona VS Fabio Assuncao - Σελίδα 2 EmptyΠεμ Μάης 26, 2011 6:58 pm

Emena kai o Manolo kai polloi alloi hthopoioi apo thn Latinikh Amerikh m aresoun polu perissotero apo pollous asteres tou Hollywood.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Fabio Assuncao   Manolo Cardona VS Fabio Assuncao - Σελίδα 2 EmptyΠεμ Μάης 26, 2011 7:02 pm

Και μένα το ίδιο. Γι'αυτό και όλο αυτό με το Hollywood μου φαίνεται τεράστιος μύθος. Και με την Αμερική γενικότερα. Αλλά όπως και να χει το να καταφέρει κάποιος από άλλη χώρα και μάλιστα ισπανόφωνος και μάλιστα από την Κολομβία να κάνει κάτι εκεί είναι τεράστιο κατόρθωμα. Είναι ΑΠΕΙΡΟΙ οι ηθοποιοί του Hollywood. Οπότε υπάρχουν και πολλοί ταλαντούχοι και πολλοί ωραίοι και αρκετοί που έχουν και τα δύο μαζί. Γι'αυτό για κάποιον από άλλη χώρα, ακόμα και καλύτερος να ναι από πολλούς, είναι από πανδύσκολο ως ακατόρθωτο να πετύχει κάτι εκεί. Οπότε όσοι πετυχαίνουν κάτι σημαίνει πως έχουν κάτι.

Manolo Cardona VS Fabio Assuncao
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Manolo Cardona
» Manolo Cardona VS Flora Martinez
» Manolo Cardona VS Hector Arredondo
» Manolo Cardona VS Patrick Delmas
» Manolo Cardona VS Flora Martinez

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: