Manolo γιατί είναι πιο λιτός. Η Flora είναι και αυτή καταπληκτική αλλά έχει μια πολύ μικρή υπερβολή στην ερμηνεία της. Μου αρέσει σε ρόλους σαν της Rosario αλλά σε ρόλους σαν της Tatiana στο Vecinos ή σαν αυτόν εδώ στη Saga θα προτιμούσα να μην την έχει. Και πάλι όμως είναι απο τις αγαπημένες μου. Ο Manolo όμως πιο πολύ.
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
Πάλι δύσκολα βάζεις Κωστή....! Δεν ξέρω.... και οι δύο είναι καταπληκτικοί και έχουν παίξει και μαζί.... Martinez!!!!!! γιατί δεν έχει καμιά ψήφο μέχρι τώρα...
mkostas Admin
Για μένα είναι οι δύο καλύτεροι Λατινοαμερικάνοι ηθοποιοί. Είναι φανταστικοί!!
Πριν τη Saga θα ψήφιζα Cardona καθαρά λόγω αδυναμίας. Τον έχω δει σε δύο από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών να παίζει 2 κορυφαίους ρόλους. Ενώ τη Martinez σε ταινίες και αυτοτελή επεισόδια. Πολύ λιγότερο. Βλέποντας όμως τη Martinez στη Saga ψηφίζω Cardona καθαρά αντικειμενικά. Όχι γιατί δεν μ'αρέσει η Martinez εκεί. Τέλεια είναι αλλά ο Cadavid είναι πιο φυσικός, πιο άμεσος στις σκηνές τους. Προσέχω περισσότερο αυτόν ενώ δεν μ'αρέσει όσο αυτή. Ενώ στο Καρτέλ ο Cadavid σε μία και μόνο σκηνή που ήταν δική του μου τράβηξε τη προσοχή περισσότερο απ'τον Cardona.
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
Αυτή τη saga παρά το υπέροχο καστ της φοβάμαι να την πιάσω....
ο Cadavid αφού είναι τόσο φυσικός δεν είναι και ήσυχος; αυτό το έχει και στο mesa para tres και είναι σαν να εξαφανίζεται στιγμές στιγμές και μετά πάλι επανέρχεται.
mkostas Admin
Ναι είναι πολύ ήσυχος. Αλλά στη Saga δεν υπάρχει σχεδόν ούτε μία σκηνή του επεισοδίου που να μην παίζει οπότε δεν εξαφανίζεται ποτέ Πλάκα κάνω. Είναι πολύ εκφραστικός. Γι'αυτό και στις σκηνές του πάντα τον προσέχω. Στο Mesa para tres του έκλεβε τα φώτα ο Luis, στη Saga δεν του τα κλέβει κανένας.
Κι εγώ τη φοβόμουνα αυτή τη σειρά πάρα πολύ. Στα 2 πρώτα επεισόδια κιόλας επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου. Στο τρίτο κάτι άρχισε να κινείται και τώρα μπορώ να πω πως έχω κολλήσει. Είναι πολύ ιδιαίτερη σειρά. Δεν έχει την ίντριγκα της χήρας, του Diablo ή του Mesa para tres ούτε έχει τόσο συναρπαστική ιστορία όσο το Καρτέλ. Αλλά μ'αρέσει πολύ. Η σκιαγράφηση των ηρώων είναι υπέροχη και οι εξελίξεις τρέχουν. Και θίγονται θέματα ιδιαίτερα πολύπλοκα.
kally
Αριθμός μηνυμάτων : 1154 Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010
Θέμα: Απ: Manolo Cardona VS Flora Martinez Δευ Μάης 30, 2011 1:46 am
Eeeee ti einai auta twra. Telos pantwn epeidh eida xtes to final tou por que diablos kai o Manolo me eliwse pshfizw auton.
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
όλοι είδαν το φινάλε του Ντιαμπλο εκτός από μένα... να κάνω μια παρασπονδία και να το δω...???? πόσο απότομο θα είναι από το 28 να πεταχτώ στο....τελευταίο επεισόδιο???????
mkostas Admin