Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Manolo Cardona VS Flora Martinez

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Ποιον προτιμάτε;
Manolo Cardona
Manolo Cardona VS Flora Martinez I_vote_lcap80%Manolo Cardona VS Flora Martinez I_vote_rcap
 80% [ 4 ]
Flora Martinez
Manolo Cardona VS Flora Martinez I_vote_lcap20%Manolo Cardona VS Flora Martinez I_vote_rcap
 20% [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 5

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Manolo Cardona VS Flora Martinez Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Manolo Cardona VS Flora Martinez   Manolo Cardona VS Flora Martinez EmptyΚυρ Μάης 29, 2011 5:21 pm

Μιας και κέρδισαν αυτοί οι 2... για μένα είναι το δυσκολότερο απ'όλα gelio

Το πρώτο είναι λίγο τεράστιο αλλά επικό. Από τις αγαπημένες μου σκηνές ζευγαριού ever. Το ένα είναι Por que diablos το άλλο La Saga.

Και 2 μικρά:

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Flora Martinez   Manolo Cardona VS Flora Martinez EmptyΚυρ Μάης 29, 2011 5:48 pm

Manolo γιατί είναι πιο λιτός. Η Flora είναι και αυτή καταπληκτική αλλά έχει μια πολύ μικρή υπερβολή στην ερμηνεία της. Μου αρέσει σε ρόλους σαν της Rosario αλλά σε ρόλους σαν της Tatiana στο Vecinos ή σαν αυτόν εδώ στη Saga θα προτιμούσα να μην την έχει. Και πάλι όμως είναι απο τις αγαπημένες μου. Ο Manolo όμως πιο πολύ.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Flora Martinez   Manolo Cardona VS Flora Martinez EmptyΚυρ Μάης 29, 2011 8:41 pm

Εμένα στη Saga δεν μου φαίνεται καθόλου υπερβολική. Μ'αρέσει πολύ όπως παίζει.
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Flora Martinez   Manolo Cardona VS Flora Martinez EmptyΚυρ Μάης 29, 2011 9:38 pm

Πάλι δύσκολα βάζεις Κωστή....!
Δεν ξέρω.... και οι δύο είναι καταπληκτικοί και έχουν παίξει και μαζί....
Martinez!!!!!! γιατί δεν έχει καμιά ψήφο μέχρι τώρα...
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Flora Martinez   Manolo Cardona VS Flora Martinez EmptyΚυρ Μάης 29, 2011 9:40 pm

Για μένα είναι οι δύο καλύτεροι Λατινοαμερικάνοι ηθοποιοί. Είναι φανταστικοί!!

Πριν τη Saga θα ψήφιζα Cardona καθαρά λόγω αδυναμίας. Τον έχω δει σε δύο από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών να παίζει 2 κορυφαίους ρόλους. Ενώ τη Martinez σε ταινίες και αυτοτελή επεισόδια. Πολύ λιγότερο. Βλέποντας όμως τη Martinez στη Saga ψηφίζω Cardona καθαρά αντικειμενικά. Όχι γιατί δεν μ'αρέσει η Martinez εκεί. Τέλεια είναι αλλά ο Cadavid είναι πιο φυσικός, πιο άμεσος στις σκηνές τους. Προσέχω περισσότερο αυτόν ενώ δεν μ'αρέσει όσο αυτή. Ενώ στο Καρτέλ ο Cadavid σε μία και μόνο σκηνή που ήταν δική του μου τράβηξε τη προσοχή περισσότερο απ'τον Cardona.
elina

elina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Flora Martinez   Manolo Cardona VS Flora Martinez EmptyΚυρ Μάης 29, 2011 9:48 pm

Αυτή τη saga παρά το υπέροχο καστ της φοβάμαι να την πιάσω.... Suspect

ο Cadavid αφού είναι τόσο φυσικός δεν είναι και ήσυχος; αυτό το έχει και στο mesa para tres και είναι σαν να εξαφανίζεται στιγμές στιγμές και μετά πάλι επανέρχεται.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Flora Martinez   Manolo Cardona VS Flora Martinez EmptyΚυρ Μάης 29, 2011 9:53 pm

Ναι είναι πολύ ήσυχος. Αλλά στη Saga δεν υπάρχει σχεδόν ούτε μία σκηνή του επεισοδίου που να μην παίζει οπότε δεν εξαφανίζεται ποτέ gelio Πλάκα κάνω. Είναι πολύ εκφραστικός. Γι'αυτό και στις σκηνές του πάντα τον προσέχω. Στο Mesa para tres του έκλεβε τα φώτα ο Luis, στη Saga δεν του τα κλέβει κανένας.

Κι εγώ τη φοβόμουνα αυτή τη σειρά πάρα πολύ. Στα 2 πρώτα επεισόδια κιόλας επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου. Στο τρίτο κάτι άρχισε να κινείται και τώρα μπορώ να πω πως έχω κολλήσει. Είναι πολύ ιδιαίτερη σειρά. Δεν έχει την ίντριγκα της χήρας, του Diablo ή του Mesa para tres ούτε έχει τόσο συναρπαστική ιστορία όσο το Καρτέλ. Αλλά μ'αρέσει πολύ. Η σκιαγράφηση των ηρώων είναι υπέροχη και οι εξελίξεις τρέχουν. Και θίγονται θέματα ιδιαίτερα πολύπλοκα.
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Flora Martinez   Manolo Cardona VS Flora Martinez EmptyΔευ Μάης 30, 2011 1:46 am

Eeeee ti einai auta twra. Telos pantwn epeidh eida xtes to final tou por que diablos kai o Manolo me eliwse pshfizw auton.
elina

elina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Flora Martinez   Manolo Cardona VS Flora Martinez EmptyΔευ Μάης 30, 2011 5:07 pm

όλοι είδαν το φινάλε του Ντιαμπλο εκτός από μένα... lloradera
να κάνω μια παρασπονδία και να το δω...???? πόσο απότομο θα είναι από το 28 να πεταχτώ στο....τελευταίο επεισόδιο??????? lmao lmao
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Manolo Cardona VS Flora Martinez   Manolo Cardona VS Flora Martinez EmptyΔευ Μάης 30, 2011 5:08 pm

ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ!!!!!

Θα σου χαλάσει το φινάλε!!!

Manolo Cardona VS Flora Martinez
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Manolo Cardona-Flora Martinez VS Sebastian Martinez-Maria Fernanda Yepes
» Manolo Cardona VS Flora Martinez
» Manolo Cardona
» Manolo Cardona VS Marcela Carvajal
» Manolo Cardona VS Patricia Vasquez

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: