Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Βραβεία TV y Novelas

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Βραβεία TV y Novelas Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Βραβεία TV y Novelas   Βραβεία TV y Novelas EmptyΚυρ Ιαν 02, 2011 1:45 am

Θα απονεμηθούν σύντομα σε Κολομβία και Μεξικό.

http://www.tvynovelas.com.co/portal/premios/

Εδώ μπορείτε να ψηφίσετε για Κολομβία αλλά πρέπει να είστε μέλη. Διαλέγουμε εμείς τις υποψηφιότητες.

Για νουβέλα ψήφισα La Pola, σειρά Rosario Tijeras, πρωταγωνίστρια νουβέλας Valentina Acosta για A mano limpia (που σαν νουβέλα θα είναι υποψήφια του χρόνου), σειράς Maria Fernanda Yepes, πρωταγωνιστή νουβέλας Claudio Catano από A mano limpia, σειράς Sebastian Martinez (δεύτερη εναλλακτική ο Diego Cadavid), κακούς Gomez, rey de los cielos, τραγούδι si vos no estas qui, σκηνοθεσία la pola γιατί οι έκφυλοι δεν είχαν τη Rosario Shocked και στα άλλα ηθοποιούς που ήξερα και μ'άρεσαν γιατί δεν έχω δει τίποτα dunato gelio Εδώ που τα λέμε... μόνο για τη Rosario έχω άποψη αλλά δεν πειράζει dunato gelio
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βραβεία TV y Novelas   Βραβεία TV y Novelas EmptyΚυρ Ιαν 02, 2011 1:59 am

Οι έκφυλοιιιιιιιιιιιιι gelio gelio gelio gelio
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βραβεία TV y Novelas   Βραβεία TV y Novelas EmptyΚυρ Ιαν 02, 2011 2:04 am

Μα ρε είναι δυνατόν;;;; Έχουν υποψήφια τη σκηνοθεσία του chepe fortuna και δεν έχουν της rosario;;;;;
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βραβεία TV y Novelas   Βραβεία TV y Novelas EmptyΤετ Ιαν 12, 2011 3:43 pm

Βγήκαν οι υποψηφιότητες για τα Tv y Novelas και η Cynthia Klitbo δεν είναι υποψήφια σε καμία κατηγορία για το ρόλο της στην Teresa... Πράγμα που είναι το λιγότερο απαράδεκτο. Διάβασα κάπου ότι έχει φάει βέτο, λέει, από τα βραβεία επειδή κριτίκαρε τον Colunga στο Twitter. Αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι και πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ μιλάμε εκεί στην Televisa.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: TV y Novelas Mexico   Βραβεία TV y Novelas EmptyΤετ Ιαν 12, 2011 3:51 pm

Συγνώμη, αν δεν είναι η Klitbo ποιος είναι μετά; Εδώ δεν έχουν καλύτερους πρωταγωνιστές από αυτή, έχουν καλύτερο reparto;
Athina

Athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βραβεία TV y Novelas   Βραβεία TV y Novelas EmptyΤετ Ιαν 12, 2011 4:00 pm

Ιδού η ανάλογη κατηγορία:

MEJOR ACTRIZ COESTELAR

* Paty Navidad / Zacatillo, un lugar en tu corazón
* Lorena Herrera / Niña de mi corazón
* Mariana Seoane / Mar de amor
* Marisol del Olmo / Soy tu dueña
* África Zavala / Para volver a amar
* Altair Jarabo / Llena de amor
* Ana Brenda / Teresa
* Jessica Coch / Cuando me enamoro

Απ' αυτές η Navidad, η Seoane και η Zavala που ξέρω τουλάχιστον είναι χειρότερες ηθοποιοί απ' την Klitbo.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βραβεία TV y Novelas   Βραβεία TV y Novelas EmptyΤετ Ιαν 12, 2011 4:03 pm

Όντως... τι να πω. Μου φαίνεται εξωφρενική η τόση στήριξη του Colunga. Τι σκατά κερδίζουν πια; Οκ, ξέρουμε πόσα παίζουν και τι μπορούν να κάνουν ηθοποιοί, ειδικά μέτριοι και ατάλαντοι, για να κερδίσουν την εύνοια παραγωγών, σκηνοθετών κτλπ... Αλλά ΤΟΣΟ πολύ πια; Μιλάμε και για ολόκληρη εταιρία παραγωγής. Εκτός και αν έχει συγκεκριμένο μέσο και είναι από τα πολύ μεγάλα κεφάλια της televisa.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βραβεία TV y Novelas   Βραβεία TV y Novelas EmptyΤετ Ιαν 12, 2011 5:47 pm

Tacher και Rulli είναι υποψήφιοι κάπου;

Καλά από τις γυναίκες του Para volver a amar πήγαν και έβαλαν υποψήφια τη Barros; Αν και τελευταία ακούω πολύ καλά λόγια γι'αυτή... και τρομάζω. Τον ρόλο της πάντως στο el ultimo matrimonio feliz τον έπαιζε η Coraima Tores, γνωστή σαν Kassandra... και δεν ήταν τόσο μεγάλος όσο οι άλλοι. Και ήταν η μόνη που μου φάνηκε λίγο υπερβολική στην ερμηνεία της από όλο το καστ παρόλο που ο ρόλος της ήταν από τους πιο ενδιαφέροντες.

Ο Stickler πάντως αν και μετά το αμεταγλώττιστο alguna vez tendremos alas ανέβηκε αρκετά στα μάτια μου, συνεχίζει και μου φαίνεται άκυρος για τον ρόλο του. Πέρα απ'το ότι είναι πολύ κατώτερος του Ricardo Velez, είναι και πολύ μικρός γι'αυτό.

Έτσι όπως έχουν βάλει τις υποψηφιότητες... Προτιμώ σαν τηλενουβέλα Teresa και όχι para volver a amar γιατί μου φαίνεται λιγάκι κακέκτυπο, πρωταγωνιστή Lanus, πρωταγωνίστρια Lucero... τους άλλους δεν τους ξέρω καλά Razz Και όσους ξέρω δεν μ'αρέσουν Razz:
Athina

Athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βραβεία TV y Novelas   Βραβεία TV y Novelas EmptyΠεμ Ιαν 13, 2011 12:28 am

O Rulli είναι υποψήφιος στην κατηγορία Actor Co-Estelar, για τον Tacher δεν είμαι σίγουρη αλλά έχω την εντύπωση ότι κάπου τον πήρε το μάτι μου.

Για τη Barros κι εγώ διαβάζω πολύ καλά λόγια για τον συγκεκριμένο ρόλο. Μάλιστα αρκετοί λένε ότι πρέπει να πάρει βραβείο, αλλά στην κατηγορία που την έβαλαν, αμφιβάλλω. Η Lucero θα το πάρει σίγουρα.

Από τους άντρες εμένα ο Lanus δε μ' αρέσει ιδιαίτερα, και ειδικά όταν μιλάμε για μια χαζοκωμωδιούλα όπως είναι το Llena de Amor. Θα ήθελα να παίξει ανάμεσα σε Strickler-Soler. Ελπίζω να ΜΗΝ το πάρει πάλι ο Colunga.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Βραβεία TV y Novelas   Βραβεία TV y Novelas EmptyΠεμ Ιαν 13, 2011 2:38 am

Και ο Tacher λογικά σε αυτή τη κατηγορία θα είναι. Πρωταγωνιστής είναι αλλά προφανώς δεν τους έβαλαν όλους. Μου κάνει εντύπωση γιατί στα κολομβιανά tv y novelas ήταν υποψήφιοι αρκετοί από το el ultimo matrimonio στη κατηγορία καλύτερων ηθοποιών. Μιας και όλοι ήταν πρωταγωνιστές...

Δεν έχω δει βασικά ούτε μια σκηνή του Lanus στο Llena de amor gelio Θυμάμαι όμως ότι μου είχε αρέσει αρκετά στο las tontas no van al cielo. Όσο είδα δηλαδή από τη σειρά geek Για Colunga φοβάμαι κι εγώ ότι θα το πάρει... Μόνο ο Soler μπορεί να τον νικήσει. Μην σου πω ότι αν μας άφηναν να ψηφίσουμε θα τον ψήφιζα μόνο γι'αυτό lmao

Για Barros είχα διαβάσει χρόνια πριν ότι δεν ήταν όπως ήταν στη Μαριάννα της νύχτας γενικώς. Αλλά από εκεί μέχρι να την λένε πάρα πολύ καλή ηθοποιό κι άλλα τέτοια μου φαίνεται υπερβολικό. Σίγουρα η συγκεκριμένη σειρά και μάλιστα ο συγκεκριμένος ρόλος δεν αποτελούν υλικό για να την κρίνει κανείς αλλά δεν ξέρω... Διάβασα πολύ καλά σχόλια και για την ερμηνεία της σε μια ταινία και τώρα θα είναι και στο El viento en contra, τη πρώτη παραγωγή της Mori και θα είναι σ'αυτή πέρα από τη Barros και την ίδια και Arredondo-Islas. Και απ'ότι είδα στο καστ το όνομα της Barros το έχουν πριν του Islas Suspect

Παράθεση :
La película Viento en contra ya va en su segunda semana de filmación, Viento en contra cuenta con las actuaciones de Fernando Luján, Héctor Arredondo, Bárbara Mori, Roberto Sosa, Alejandra Barros, Mauricio Islas, Luis Gerardo Méndez, Isaura Espinoza, Fernando Becerril, Marina de Tavira, entre otros.

Διάβασα καλά σχόλια και για ένα επεισόδιο της στις Mujeres asesinas. Ενώ Edith Gonzales, Lucia Mendez, Adriana Fonceca κτλπ τις θάψανε gelio

Απ'ότι βλέπω σε φόρα πάντως οι περισσότεροι θέλουν παντού να βγει το Cuando me enamoro livan

Βραβεία TV y Novelas
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Βραβεία Tv y Novelas Colombia
» TV y Novelas Col. 2012
» Νικητές TV y Novelas 2013
» Βραβεία ColombiaTV 2011
» Βραβεία Frandula 2011

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές-
Μετάβαση σε: