| Ο Josh Holloway(Sawyer) ετοιμαζεται να γινει μπαμπας!!!!! | |
|
+9Roulita Τέρψη hara31 GIOTA vatrahaki elina dorinaki Alexia marion 13 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
marion
Αριθμός μηνυμάτων : 1135 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 45
| Θέμα: Ο Josh Holloway(Sawyer) ετοιμαζεται να γινει μπαμπας!!!!! Δευ Απρ 12, 2010 6:36 pm | |
| Ο 39χρονος πρωταγωνιστής του Lost περιμένει το πρώτο παιδί από το γάμο του με τη Γιέσικα Κουμάλα. Ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια της Davidoff για να καλύψει τα έξτρα έξοδα της γέννας!
Παντρεμένοι από το 2004, ο Τζος και η Γιέσικα είχαν κανονίσει εξαρχής να μην αποκτήσουν παιδιά μέχρι πριν από λίγο καιρό που δήλωσαν πως είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο. «Έχουμε αλλάξει γνώμη τώρα τελευταία. Βασικά, αυτό είναι θέμα της φύσης. Αν είσαι σε μία αγαπημένη σχέση με κάποιον τότε το να αποκτήσεις παιδιά είναι ένα φυσιολογικό επακόλουθο. Δεν ξέρω ακριβώς πώς και πότε αλλά και οι δύο είμαστε πλέον πολύ ανοιχτοί στην απόκτηση παιδιών με φυσιολογικό τρόπο ή με υιοθεσία». Αυτή τη στιγμή ο μελλοντικός μπαμπάς βρίσκεται στη Χαβάη για τα γυρίσματα του 5ου κύκλου του Lost, αφού το σίριαλ επιστρέφει στην τηλεόραση στις 21 Ιανουαρίου.
Aπο yupi.gr | |
|
| |
Alexia
Αριθμός μηνυμάτων : 25 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010
| Θέμα: Απ: Ο Josh Holloway(Sawyer) ετοιμαζεται να γινει μπαμπας!!!!! Δευ Απρ 12, 2010 10:40 pm | |
| Ελπίζω να κάνει αγοράκι και να μην πάρει τίποτα απο την μάνα του!Να γίνει ίδιος αυτός! | |
|
| |
dorinaki Πορνίδιο
Αριθμός μηνυμάτων : 5608 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 28
| Θέμα: Απ: Ο Josh Holloway(Sawyer) ετοιμαζεται να γινει μπαμπας!!!!! Δευ Απρ 12, 2010 11:03 pm | |
| Josh υπάρχει ακόμα καιρός !!!!!!!!!!!!!!!!!!Άσε την Γιαπωνέζα και έλα σε εμένα!!!! Με εμένα τουλάχιστον θα είσαι 100% σίγουρος ότι θα έχεις παιδί πάνω απο 1.50 υψος και όχι με σχιστά μάτια!!Έλα όσο υπάρχει καιρός γιατί με καραδωκούν όλα τα μανούλια του gossip girl (Μεχρι και ο Penn είναι έτοιμος να αφήσει την Blake για μένα!!Φαντάσου.. ) και του grey's anatomy!!!!Aλλά εγώ σου είμαι πιστή όχι όμως για πολύ ακόμα να το ξέρεις!! | |
|
| |
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
| Θέμα: Απ: Ο Josh Holloway(Sawyer) ετοιμαζεται να γινει μπαμπας!!!!! Τρι Απρ 13, 2010 12:38 am | |
| είδα φωτο της γυναίκας του... Για όνομα... τι πίνεις και δεν μας δίνεις που λέει και η Έλλη... Και πόσο ήπιες πριν το γάμο για να την πάρεις????? | |
|
| |
marion
| Θέμα: Απ: Ο Josh Holloway(Sawyer) ετοιμαζεται να γινει μπαμπας!!!!! Τρι Απρ 13, 2010 2:36 pm | |
| Ρε παιδια οντως...η γυναικα του ειναι πολυ μετρια εμφανισιακα...αλλα οπως λενε,περι ορεξεως... @Dorinaki τι θα γινει με σενα;Αφησε και κανενα για μας καλε! | |
|
| |
vatrahaki
Αριθμός μηνυμάτων : 1 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: Ο Josh Holloway(Sawyer) ετοιμαζεται να γινει μπαμπας!!!!! Τετ Απρ 14, 2010 6:02 pm | |
| Δεν την έχω δει..... Τόσο χάλια, είναι; Αν χαθούν τα γονίδια του Josh αλίμονό της Μα τι έχουν αυτές οι Ασιάτισσες και παίρνουν όλους τους ωραίους; Αυτοί οι αγγλοσάξονες πολύ τις προτιμούν σας το λέω εκ πειρας.... (emoticon που κλαίει....*) * μεσιέ admn πρέπει να εμπλουτίσετε την σχετική κατηγορία..... | |
|
| |
GIOTA
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010 Ηλικία : 40
| Θέμα: Απ: Ο Josh Holloway(Sawyer) ετοιμαζεται να γινει μπαμπας!!!!! Πεμ Απρ 15, 2010 4:27 am | |
| | |
|
| |
GIOTA
Αριθμός μηνυμάτων : 396 Ημερομηνία εγγραφής : 13/04/2010 Ηλικία : 40
| |
| |
marion
| Θέμα: Απ: Ο Josh Holloway(Sawyer) ετοιμαζεται να γινει μπαμπας!!!!! Πεμ Απρ 15, 2010 3:24 pm | |
| Δεν σου φαινεται,ειναι σχιστα...
Να τους ζησει το μωρακι!!!
Ειναι γεγονος παντως οτι οι ασιατισσες εχουν μεγαλη περαση,το γιατι δεν το γνωριζω...επειδη αποπνεουν εξωτισμο και μυστηριο ισως.... | |
|
| |
hara31
Αριθμός μηνυμάτων : 45 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 46
| |
| |
| Ο Josh Holloway(Sawyer) ετοιμαζεται να γινει μπαμπας!!!!! | |
|