Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Top αγαπημένων ηθοποιών!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Top αγαπημένων ηθοποιών! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Top αγαπημένων ηθοποιών!   Top αγαπημένων ηθοποιών! EmptyΣαβ Αυγ 07, 2010 7:32 pm

Οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί. Εγώ βάζω 10.

Γυναίκες

1. Cristina Umana
2. Ana Bolena Mesa
3. Carolina Gomez
4. Kathy Saenz
5. Margalida Castro
6. Cynthia Klitbo
7. Marcela Carvajal
8. Alejandra Borrero
9. Yadhira Carillo
10. Isabel Macedo

Άντρες

1. Sebastian Martinez
2. Patrick Delmas
3. Nicolas Montero
4. Hector Arredondo
5. Rolando Tarajano
6. Luis Eduardo Arango
7. Humberto Zurita
8. Rodolfo Valdez
9. Mark Tacher
10. Manolo Cardona
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

Top αγαπημένων ηθοποιών! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Top αγαπημένων ηθοποιών!   Top αγαπημένων ηθοποιών! EmptyΚυρ Αυγ 08, 2010 5:22 pm

Οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί από Μεξικό είναι η Eugenia Cauduro κι ο Cesar Evora κι απο Βραζιλία η Gloria Pires κι ο Tony Ramos. Και όλοι (πέρα απ' το ότι οι δύο τελευταίοι μ' αρέσουν πολύ και ως ζευγάρι) μου έχουν τραβήξει την προσοχή για τον ίδιο λόγο. Επειδή παίζουν πολύ διαφορετικούς ρόλους μεταξύ τους και είναι αγνώριστοι απ' τον ένα χαρακτήρα στον άλλον. Γενικά εμένα ηθοποιός που έχει παντού το ίδιο στυλ, ακόμα κι αν είναι καλός, δεν με κεντρίζει ιδιαίτερα. Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι που μ' αρέσουν πολύ, όπως ο Sergio Goyri, η Yadhira Carillo, η Angelica Rivera, η Fernanda Montenegro, η Claudia Abreu, ο Otto Sirgo και άλλοι, αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να κάνω top.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Top αγαπημένων ηθοποιών!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Top 5 αγαπημένων τηλενουβελών
» Top 10 αγαπημένων σειρών
» Λίστα αγαπημένων σειρών
» Top ηθοποιών
» Βιογραφικά ηθοποιών

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: