| Kate del Castillo | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
| Θέμα: Kate del Castillo Δευ Απρ 12, 2010 5:43 pm | |
| Γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1972 στο Μεξικό.
2009: Down for Life ( Esther) 2008: Under the Same Moon 2008: Por Vida (film) 2008: Julia (2008 film) 2007: The Black Pimpernel 2007: Trade (film) 2007: Bordertown 2006: Bad Guys (completed) .... Zena 2005: American Visa (Blanca) 2004: Avisos de Ocasión ( Amanda) 2003: Bajo la Misma Piel (Miranda Murillo Ortiz) 2001: El Derecho de Nacer (María Elena del Junco) 2000: Ramona (Ramona Moreno) 1999: Sendero Mortal II 1998: La Mentira( Verónica Fernández Negrete-Montesinos de Azúnsolo) 1997: Reclusorio ( Estrella Uribe) 1997: Educación Sexual en Breves Lecciones (Ana) 1997: Alguna vez Tendremos Alas (Ana Hernández) 1996: Azul (Alejandra) 1995: Imperio de Cristal (Narda Lombardo) 1994: Amor que Mata 1993: Sendero Equivocado 1992: Mágica Juventud (Fernanda) 1991: Ambición Sangrienta 1991: Muchachitas .... Leticia 1983: Las Sobrinas del Diablo 1980: El Último Escape (Barbara) Στην Ελλάδα προβλήθηκε η σειρά Βερόνικα(la mentira), με συμπρωταγωνιστή τον Guy Ecker, με μεγάλη επιτυχία! | |
|
| |
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
| Θέμα: Απ: Kate del Castillo Δευ Απρ 12, 2010 5:58 pm | |
| Πέρα από το La Mentira (που μ'άρεσε πολύ στην αρχή) προβλήθηκε το Alguna Vez tendremos alas που για μένα είναι μακράν η καλύτερη σειρά της και το Bajo la misma piel που ήταν ψιλομάπα. Πολύ καλή ηθοποιός, από τις καλύτερες του Μεξικού και χαίρομαι που το παράτησε κι έφυγε. | |
|
| |
elina
| Θέμα: Απ: Kate del Castillo Δευ Απρ 12, 2010 6:11 pm | |
| - mkostas έγραψε:
- Πέρα από το La Mentira (που μ'άρεσε πολύ στην αρχή) προβλήθηκε το Alguna Vez tendremos alas που για μένα είναι μακράν η καλύτερη σειρά της και το Bajo la misma piel που ήταν ψιλομάπα. Πολύ καλή ηθοποιός, από τις καλύτερες του Μεξικού και χαίρομαι που το παράτησε κι έφυγε.
To alguna vez δεν το θυμάμαι.... μήπως δεν ήταν αυτή η πρωταγωνίστρια? ήταν μια άντζελα? Το Bajo la misma piel το ψιλοθυμάμαι αλλά δεν το είχα δει σε ελληνικό κανάλι, θυμάμαι δλδ την ερωτική ιστορία Μιράντα Αλεχάντρο..... | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Kate del Castillo Δευ Απρ 12, 2010 6:15 pm | |
| Αυτή ήταν. Το STAR το έβαλε με τίτλο 'Γλυκιά μου Άννα". | |
|
| |
elina
| Θέμα: Απ: Kate del Castillo Δευ Απρ 12, 2010 6:18 pm | |
| Αυτή τη στιγμή δεν το θυμάμαι καθόλου.... θα το ψάξω όμως.... και θα σου πω αν είναι ή όχι η καλύτερη σειρά της..... | |
|
| |
Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 1981 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
| Θέμα: Απ: Kate del Castillo Δευ Απρ 12, 2010 8:39 pm | |
| Χαρισματική ηθοποιός η Kate. Πολύ άμεση στο παίξιμό της. Το Alguna Vez Tendremos Alas το κατεβάζω αυτή την εποχή και το βλέπω στα Ισπανικά και όντως είναι πολύ καλή σειρά. Έχει χαρακτήρες και διαλόγους που δεν απευθύνονται σε ανθρώπους με iq ραδικιού. Με την Kate είχα νοικιάσει πέρυσι κι είχα δει και το Bajo La Misma Luna. Καλή ταινία και τα πήγε πολύ καλά και σε διεθνή φεστιβάλ. Επίσης άλλη μια νουβέλα της που την έχω δει αποσπασματικά και πρέπει να είναι πολύ καλή είναι η Ramona. | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Kate del Castillo Δευ Απρ 12, 2010 8:44 pm | |
| Το alguna vez ήταν και πολύ κοινωνικό, στο στυλ των σειρών που βλέπω τελευταία κι έχω κολλήσει. Είχε βέβαια τις ίδιες αδυναμίες που έχουν οι περισσότερες σειρές τέτοιου είδους: αργή πλοκή ώστε να παραμείνει ρεαλιστική και να μην ξεφύγει και κάποια κλισέ στο τέλος γιατί έπρεπε να είναι τηλενουβελικό. Τα ίδια είχε και το todos quieren con marilyn αλλά όταν μια σειρά στο σύνολό της είναι τόσο καλή δεν σε ενοχλούν οι όποιες αδυναμίες. | |
|
| |
elina
| Θέμα: Απ: Kate del Castillo Τετ Απρ 14, 2010 2:34 am | |
| Εγώ πάλι την Kate την είχα πρωτοδεί στο el derecho de nacer, ριμέικ της ομώνυμης νουβέλας που έπαιζε η veronica castro, και μου άρεσε πολύ η πρωταγωνίστρια περισσότερο από το ριμέικ. Μετά είδα το la mentira από κασέτες μιας φίλης και κόλλησα κυριολεκτικά. Δεν είναι η καλύτερη δουλειά της έχει πετύχει πολλά περισσότερα αλλά εμένα είναι η αγαπημένη μου. Το alguna vez που αναφέρεται το έψαξα και μου αρέσουν οι τίτλοι αρχής. Θέλω να δω ολοκληρωμένα κάποια επεισόδια για να πω κάποια γνώμη πάντως ιντριγκαδόρικο φαίνεται. Η ramona είναι πολύ καλή σειρά και την είχα δει μόνο στο y tube αφού συμπρωταγωνιστεί η έτερη αδυναμία μου ο eduardo palomo! Το Bajo la misma Piel το είχα δει γιατί ήταν στο καστ και μου άρεσε αλλά όχι όσο το λα μεντίρα!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Kate del Castillo Τετ Απρ 14, 2010 2:42 am | |
| Το La Mentira ξεχώριζε από τα υπόλοιπα μεξικάνικα. Καταρχήν η Βερόνικα, δεν είχε καμιά σχέση με τις μυξοπαρθένες πρωταγωνίστριες της televisa. Είχε και ενδιαφέρον σενάριο αλλά κατά τη γνώμη μου ξέφυγε. Όχι ότι έγινε κακή σειρά, βαρετή ή ότι δεν βλεπόταν... αλλά βγήκε εκτός θέματος. Ο τίτλος σημαίνει το "ψέμα", υποτίθεται θα βλέπαμε μια ιστορία εκδίκησης με θύμα λάθος πρόσωπο εξαιτίας ενός ψέματος αλλά αυτή η ιστορία λύθηκε στα 40 πρώτα επεισόδια. Όλα τα υπόλοιπα που ακολούθησαν δεν είχαν καμιά σχέση με το αρχικό concept και ήταν και περιττά. Επιπλέον, η σειρά είχε πολύ αργούς ρυθμούς και αυτό ίσχυε από το πρώτο επεισόδιο. Κι εφόσον το κεντρικό θέμα λύθηκε τόσο γρήγορα δεν δικαιολογούνταν. Παρ'όλα αυτά, λίγο ο χαρακτήρας της Βερόνικα, λίγο το καστ, λίγο η χημεία του πρωταγωνιστικού ζευγαριού, λίγο κι ότι διέφερε από τις άλλες, σαν σειρά ξεχώρισε και είναι όντως από τις καλύτερες μεξικάνικες. Αλλά όντως δεν είναι ότι καλύτερο έχει κάνει. Για τη Ramona και το El derecho de nacer δεν ξέρω, το alguna vez tendremos alas όμως ήταν πολύ καλύτερο παρόλο που κι αυτό είχε αργή πλοκή και κάποια κλισεδάκια προς το τέλος. Και ίσως να είμαι και ο μόνος, αλλά την προτιμούσα με τον Ζουρίτα. | |
|
| |
elina
| Θέμα: Απ: Kate del Castillo Τετ Απρ 14, 2010 3:06 am | |
| είσαι ο μόνος.... Ο Umberto είναι κούκλος αλλά τη χημεία που είχε με Eduardo Palomo, Guy Ecker με αυτόν δεν την είχε... όσο για το λα μεντίρα, εμένα αυτό μου άρεσε που δεν είχε τόσο αργή πλοκή και γρήγορα λύθηκε το θέμα της εκδίκησης γιατί μετά η κυρία είχε τον κύριο στα πόδια της... | |
|
| |
| Kate del Castillo | |
|