!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^%$&&(*)(*)&*%&#$%#^%$&^TGHY*&^&%^*$*^%$^&%^&
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ΡΕ......
ΡΕ ΤΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΟΟΟ???????
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] προσωπικα μεχρι στιγμης μπαινει στο καλυτερο του λοστ...
ειχα αγχος και τα 42 λεπτα!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] το επεισοδιο το πηρε Τζακ + Μπουν και το απογειωσανε!!!!!!!!!!!!!
ειδικα η αρχη που βαζει ο Τζακ στον μπουν τη κοφτερη λεπιδα στους πνευμωνες και τη πιεζει.....
γι αυτο θελει μεγαλειωδη δυναμη και κουραγιο να σαι γιατρος....
αλλα μεγαλη δυναμη ομως.....κυριως ψυχικη....
και βρηκε και η αλλη να γεννοβολησει.....να βρασω το timing τους!
ΚΑΛΑ Ε......ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΤΟΥΡΜΠΟ..
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] που πας μωρη αχρηστη ξανθοψειρα της κακιας ωρας που το ΜΟΝΟ που προσφερεις στην ομαδα ειναι βαρος γαμω το σοι σου γαμω??????????
που εδω ο κοσμος παλευει να επιβιωσει και συ θυμηθηκες να ερωτοτροπεις με το παικιστανοοοοοοοοο?
και Σωγιερ-Τζακ-πορνιδιο φλερταρουν αλλα παραλληλα κανουν και κατι χρησιμο μωρη καργια!!!!!!!!!!!!
που ο αδερφος σου παλιο αναιδθητη ψυχοραγουσε παλιοβρωμα &%*^%#%^&%*&^(*&(*&(*^(*^&*%...
και καλα....πηγατε εκδρομουλα...σου λεει μετα ο ανρθωπος ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ?
οοοοοοχι εσυ...εκει......πφφφφφφφφφφΘ&^%%
δεν μπορω τα νευρα μου......η κινεζα με το που χωρισε εγινε ανθρωπος!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] βοηθουσε τον Τζακ,μιλουσε φυσιολογικα ,ηταν χρησιμη....
και ο Τζιν το ιδιο...εγινε συμπαθης και γλυκουλης οταν αγκαλιαζοταν με τον Τσαρλι!
να μην τα ξαναφτιαξουν περικαλω...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σ ενα πραγμα εκνευριζομαι μονο...εχουν κανει τον Σωγιερ ενα ρεμαλι και μισο που καθεται και φαρδαινει τη κολαρα του..
γιατι δεν τον δραστηριοποιουν λιγο? Να κανει τιποτα χρησιμο εκει μεσα....κι ας συνεχιζει το στυλακι του αποδιοπομπαιου τραγου....αλλα ας κανει κατι...
ετσι θα τον βλεπουμε και συχνοτερα στη καμερα.....
κατα τ αλλα....
ο Τζακ εχει περισσοτερη χημεια με τη γυναικα του παρα με την Κειτ!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] σοβαρα δεν κανω πλακα! η σκηνη που παιζανε πιανο τα 2 τους ηταν φοβερη...και η αλλη στο γαμο και αυτα που της ειπε ο Τζακ.....
μ αρεσαν πολυ μαζι και ο γιατρουκος εβγαζε φοβερη ανεση.....
οσον αφορα το θεμα του Μπουν.....αν ημουν Κατερινα και ημουν γιατρος....δεν θα τον αφηνα να πεθανει ακομα κι αν μου το ζητουσε...ισως φταιει οτι ειμαι κι αδυναμη σ αυτα τα θεματα και δεν θα μπορουσα να παρω στις πλατες μου το θανατο καποιου ανθρωπου....
αλλα οχι δεν θα το κανα...θα του κοβα το ποδι..καλυτερα κουτσος παρα νεκρος...
πανω απ ολα η ζωη guys...χωρις αυτη we re dust in the wind.....
5/5 το επεισοδιοοοοοοο!!!!!! ενα μικρο διαλλειμμα και το βραδυ συνεχιζω!