Και μετα σε πειραξαν αυτα που ελεγα χθες για το Θεατρο;Ρε εισαι με τα καλα σου;Τι καις;Κυροζινη;Μολις διαβασα τι εγραψες τυφλωθηκα για λιγα λεπτα
Αναφερομαστε στο ειδος μιας σχεσης Ελενης και στις καταβολες τους.
Ο συναγωνισμος/ανταγωνισμος, οι ατακες, η φιλια αλλα και το Love/hate. Η συνεργασια που σιγα σιγα αλλαζει. Η χημεια. Η ενταση. Το teasing. Τα υπονοουμενα. Το παντα ο ενας για τον αλλο.
Μετα το τι θα κανουν οι σεναριογραφοι και η ποιοτητα μιας σειρα ειναι αλλο θεμα.
Αλλα για τα ζευγαρια που ανεφερε πιο πανω η σιχαμενη εχει δικιο. Υπαρχουν πολλες ομοιοτητες.
Και ναι...και Καστλ/Μπεκετ με Νορα/Λουκα. Ειδικα στους 2 πρωτους του Καστλ αντε και 3ο
γεαπ..
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
ρε μαλαλα θα πρεπει να εξηγω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ...γαμα τις ερμηνειες, γαμα την ιστορια γαμα ακομα και το χτισιμο του χαρακτηρα
Ρε αμα τα γαμησω ολα αυτα μετα τι μενει για να κρινω ενα ζευγαρι;Ολα ιδια θα ειναι μετα.Απο Λοις και Κλαρκ μεχρι Κλουβιος και Σουβλιτσα
Δυναμικη γκομενα εννοεις τον Λουκα;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
καλο
τι λες ρε καμια σχεση, ας πουμε στη σιχαμενη αρεσει αλλο πραγμα, της αρεσει ο γκομενος να ναι antihero σκαμπροζος και η γκομενα πιο ντροπαλη/μαζεμενη δεν ειναι ολα τα ζευγαρια ετσι...
felia Γριά κακατούα
Αριθμός μηνυμάτων : 34557 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
Θέμα: Απ: Καλύτερη αστυνομική σειρά [Τελικός] Τρι Μαρ 05, 2013 12:00 am
xezoulina έγραψε:
Eleni7 έγραψε:
Παράθεση :
ρε μαλαλα θα πρεπει να εξηγω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ...γαμα τις ερμηνειες, γαμα την ιστορια γαμα ακομα και το χτισιμο του χαρακτηρα
Ρε αμα τα γαμησω ολα αυτα μετα τι μενει για να κρινω ενα ζευγαρι;Ολα ιδια θα ειναι μετα.Απο Λοις και Κλαρκ μεχρι Κλουβιος και Σουβλιτσα
καλο
τι λες ρε καμια σχεση, ας πουμε στη σιχαμενη αρεσει αλλο πραγμα, της αρεσει ο γκομενος να ναι antihero σκαμπροζος και η γκομενα πιο ντροπαλη/μαζεμενη δεν ειναι ολα τα ζευγαρια ετσι...
Βασικα οχι δεν μου αρεσει κατι τετοιο.
Στο Clois / Cangel και Robin/Marian που ειναι απο τα πιο τοπ ζευγαρια μου...το μοτιβο ειναι διαφορετικο απο αυτο που αναφερεις παραπανω. Ολες οι γυναικες σε αυτα τα ζευγαρια ηταν απο τις πιο badass που εχουν δειξει στην τηλεοραση.
Eleni7 Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης
Αριθμός μηνυμάτων : 43347 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 35 Τόπος : Ιωάννινα
Θέμα: Απ: Καλύτερη αστυνομική σειρά [Τελικός] Τρι Μαρ 05, 2013 12:01 am
Τωρα θυμηθηκα το επικο "Ο Κλαρκ εσωζε την Λοις"
felia Γριά κακατούα
Αριθμός μηνυμάτων : 34557 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
Θέμα: Απ: Καλύτερη αστυνομική σειρά [Τελικός] Τρι Μαρ 05, 2013 12:02 am
Eleni7 έγραψε:
Τωρα θυμηθηκα το επικο "Ο Κλαρκ εσωζε την Λοις"
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απο τα καλυτερα ανεκδοτα EVER
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
Θέμα: Απ: Καλύτερη αστυνομική σειρά [Τελικός] Τρι Μαρ 05, 2013 12:03 am
felia έγραψε:
xezoulina έγραψε:
Eleni7 έγραψε:
Παράθεση :
καλο
Στο Clois / Cangel και Robin/Marian που ειναι απο τα πιο τοπ ζευγαρια μου...το μοτιβο ειναι διαφορετικο απο αυτο που αναφερεις παραπανω. Ολες οι γυναικες σε αυτα τα ζευγαρια ηταν απο τις πιο badass που εχουν δειξει στην τηλεοραση.
ε ωραια τωρα ομως με τον Χουκ/Κλαους/Τον αλλο που δεν θυμαμαι πως τον λενε ολοι οι γκομενοι ειναι ετσι
felia Γριά κακατούα
Θέμα: Απ: Καλύτερη αστυνομική σειρά [Τελικός] Τρι Μαρ 05, 2013 12:05 am
xezoulina έγραψε:
felia έγραψε:
xezoulina έγραψε:
Eleni7 έγραψε:
Παράθεση :
καλο
ε ωραια τωρα ομως με τον Χουκ/Κλαους/Τον αλλο που δεν θυμαμαι πως τον λενε ολοι οι γκομενοι ειναι ετσι
Ναι αλλα τον Χουκ τον σιπαρω μονο με τον Γαντζο
Υ.γ _ Σιχαμα εχω δει τοσες σειρες που πραγματικα μπορω να σου πω πως δεν εχω καθαρα σταθερο ειδος ζευγαριου που να με τραβαει. Ανα περιοδους με εχουν τραβηξει τα παντα.
ΟΜΩΣ η αληθεια ειναι πως κατα 99% αυτοι που με τραβανε παντα ειναι οι villains ΑΥΤΟ ΝΑΙ...και δεν ξερω και το γιατι
Eleni7 Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης
Αριθμός μηνυμάτων : 43347 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 35 Τόπος : Ιωάννινα
Θέμα: Απ: Καλύτερη αστυνομική σειρά [Τελικός] Τρι Μαρ 05, 2013 12:06 am
Μιας και τα θυμηθηκα τωρα
Θέμα: Απ: Καλύτερη αστυνομική σειρά [Τελικός] Τρι Μαρ 05, 2013 12:08 am
Παράθεση :
Ναι αλλα τον Χουκ τον σιπαρω μονο με τον Γαντζο
Υ.γ _ Σιχαμα εχω δει τοσες σειρες που πραγματικα μπορω να σου πω πως δεν εχω καθαρα σταθερο ειδος ζευγαριου που να με τραβαει. Ανα περιοδους με εχουν τραβηξει τα παντα.
ΟΜΩΣ η αληθεια ειναι πως κατα 99% αυτοι που με τραβανε παντα ειναι οι villains ΑΥΤΟ ΝΑΙ...και δεν ξερω και το γιατι