Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος]

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Ποιες είναι οι καλύτερες;
La Saga
Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap21%Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Queer as folk
Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap21%Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 21% [ 3 ]
Retrato de una Mujer (Πορτραίτο μιας γυναίκας)
Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap0%Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
The good wife
 21% [ 3 ]
Revenge
Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap14%Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 14% [ 2 ]
Rosario Tijeras
Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_lcap0%Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
El Golpe (Το Χτύπημα)
 21% [ 3 ]
Σύνολο Ψήφων : 14

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΠαρ Φεβ 22, 2013 3:48 pm

Εμένα μου κάνει κάτι σαν μείξη Χήρα-Diablo, αλλά καθόλου κοινωνικό. Με άπειρη δράση, περισσότερο ρομάντζο, μουσική κτλπ. Μέχρι στιγμής, έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Μένουν κάπου στα 25 επεισόδια για να τελειώσει.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΠαρ Φεβ 22, 2013 3:50 pm

mkostas έγραψε:
Εμένα μου κάνει κάτι σαν μείξη Χήρα-Diablo, αλλά καθόλου κοινωνικό. Με άπειρη δράση, περισσότερο ρομάντζο, μουσική κτλπ. Μέχρι στιγμής, έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Μένουν κάπου στα 25 επεισόδια για να τελειώσει.

εμένα μου αρέσει που έχει άπειρο ρομάντζο με πολύ δράση και μουσική. Τέλεια μίξη. Ισως να του λείπει το κοινωνικό στοιχείο αλλά είναι καλή σειρά.

Και ο πρωταγωνιστής είναι hoooooot!! Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 754558
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΣαβ Μαρ 02, 2013 11:38 pm

Σκατού, ξεκίνα να ψηφίζεις εδώ. Δε θα περάσει το QAF και δε θα ψηφίζεις, μετά, στο τελικό Laughing
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος]   Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος] - Σελίδα 2 EmptyΤρι Μαρ 05, 2013 11:34 pm

La Saga, El Golpe, Queer as folk

Καλύτερη δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Καλύτερη ηθοποιός σε β ρόλο σε δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος]
» Καλύτερος ηθοποιός σε β ρόλο σε δραματική σειρά [Δεύτερος γύρος]
» Καλύτερη δραματική ή ρομαντική κωμωδία [Δεύτερος γύρος]
» Καλύτερη αστυνομική σειρά [Δεύτερος γύρος]
» Καλύτερη κωμική σειρά [Δεύτερος γύρος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Γενικά :: Γενικό φόρουμ :: Βραβεία TB 2013 (Έληξε)-
Μετάβαση σε: