Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Ποιες είναι οι καλύτερες;
¿Por qué diablos? (Γιατί στο διάολο;)
Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_lcap0%Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
La Promesa (Η Υπόσχεση)
Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_lcap33%Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 33% [ 5 ]
Tres Milagros (Τρεις Μιλάγκρος)
Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_lcap7%Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
La Ruta Blanca (Η Λευκή Διαδρομή)
Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_lcap20%Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 20% [ 3 ]
Las Muñecas de la Mafia (Οι Κούκλες της Μαφίας)
Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_lcap20%Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 20% [ 3 ]
Breaking Bad
Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_lcap13%Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 13% [ 2 ]
Correo de Inocentes (Αλληλογραφία αθώων)
Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_lcap7%Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 I_vote_rcap
 7% [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 15

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]    Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 EmptyΠεμ Φεβ 21, 2013 6:19 pm

Καθημερινά 20λεπτα όμως Laughing Αν κι εγώ δε τα αντέχουν. Προτιμώ να έχει τελειώσει η σειρά να βλέπω όσο θέλω ή να περιμένω DVD/προβολή σε καλωδιακό κτλπ.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]    Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 EmptyΠεμ Φεβ 21, 2013 6:21 pm

mkostas έγραψε:
Καθημερινά 20λεπτα όμως Laughing Αν κι εγώ δε τα αντέχουν. Προτιμώ να έχει τελειώσει η σειρά να βλέπω όσο θέλω ή να περιμένω DVD/προβολή σε καλωδιακό κτλπ.

ρε ποιος τα αντέχει αυτά? ούτε εγώ τα μπορώ. καθημερινά ή όχι αν γίνει έτσι δεν πρόκειται να έχω υπομονή να τη δω τη σειρά. εδώ την Πόλα 45 λεπτά το κάθε επεισόδιο και μου φαίνονται λίγα αν δεν βλέπω διπλό κάθε μέρα!! Laughing Laughing Laughing
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]    Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]  - Σελίδα 2 EmptyΣαβ Μαρ 02, 2013 8:26 pm

Καθαρά 20λεπτα είπα για Promesa; ΨΕΜΜΑΤΑ! 60λεπτα είναι livan ΧΩΡΙΣ διαφημίσεις livan
https://telestarsboards.forumgreek.com

Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 2 από 2Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2
 Παρόμοια θέματα
-
» Καλύτερη φωτογραφία [Δεύτερος γύρος]
» Καλύτερη πρωταγωνίστρια [Δεύτερος γύρος]
» Καλύτερη σκηνοθεσία [Δεύτερος γύρος]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Γενικά :: Γενικό φόρουμ :: Βραβεία TB 2013 (Έληξε)-
Μετάβαση σε: