| Καλύτερη ηθοποιός σε σειρά επιστημονικής φαντασίας | |
|
|
|
Ποιά προτιμάτε? | Karen Gillian - Doctor Who | | 0% | [ 0 ] | Anna Torv - Fringe | | 40% | [ 2 ] | Anna Paquin - True Blood | | 0% | [ 0 ] | Katie Cassidy - Arrow | | 0% | [ 0 ] | Nina Dobrev - The Vampire Diaries | | 20% | [ 1 ] | Jesica Lange - American Horror Story | | 20% | [ 1 ] | Crystal Reed - Teen Wolf | | 0% | [ 0 ] | Gina Torres - Firefly | | 20% | [ 1 ] | Jennifer Morrison - Once Upon A Time | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 5 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
MariaS Κουρούνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6879 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34
| Θέμα: Καλύτερη ηθοποιός σε σειρά επιστημονικής φαντασίας Σαβ Ιαν 05, 2013 10:50 pm | |
| | |
|
| |
felia Γριά κακατούα
Αριθμός μηνυμάτων : 34557 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ηθοποιός σε σειρά επιστημονικής φαντασίας Παρ Ιαν 18, 2013 12:50 pm | |
| Πωωωωωω ρε φιλεεεεεεε.....η χαρα της αντιπαθητικιας ειναι εδω μεσα Θα ψηφιζω Nina Dobrev μονο και ΜΟΝΟ για τον ρολο της Καθριν (γιατι αν σκεφτω τον πρωταγωνιστικο της ρολο...λα λα λα λα ) Αλλιως δεν θα ψηφιζα καμια | |
|
| |
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ηθοποιός σε σειρά επιστημονικής φαντασίας Παρ Ιαν 18, 2013 12:57 pm | |
| δεν ειναι καλη ηθοποιος η Τορες? | |
|
| |
felia Γριά κακατούα
Αριθμός μηνυμάτων : 34557 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Τόπος : Viva la Pluto!
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ηθοποιός σε σειρά επιστημονικής φαντασίας Παρ Ιαν 18, 2013 12:58 pm | |
| Μετρια θα την ελεγα. Στο Firefly ηταν καλη στον ρολο της αλλα στις υπολοιπες σειρες που την εχω δει οχι. | |
|
| |
Τέρψη
Αριθμός μηνυμάτων : 8268 Ημερομηνία εγγραφής : 26/04/2010
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ηθοποιός σε σειρά επιστημονικής φαντασίας Σαβ Ιαν 19, 2013 2:23 am | |
| | |
|
| |
felia Γριά κακατούα
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ηθοποιός σε σειρά επιστημονικής φαντασίας Σαβ Ιαν 19, 2013 1:12 pm | |
| Το ιδιο συμβαινει και σε μενα Τερψη! | |
|
| |
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ηθοποιός σε σειρά επιστημονικής φαντασίας Σαβ Ιαν 19, 2013 1:53 pm | |
| Ρε, είναι σίγουρα τόσο χάλια; Μήπως σας αρέσουν πολύ οι άντρες και σας έπιασε το σύνδρομο Μπουρδελινοδορίνα; | |
|
| |
Eleni7 Ο Καστλ είναι βοϊδομάτης
Αριθμός μηνυμάτων : 43347 Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2010 Ηλικία : 35 Τόπος : Ιωάννινα
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ηθοποιός σε σειρά επιστημονικής φαντασίας Σαβ Ιαν 19, 2013 2:46 pm | |
| Μισειτε την Anna Torv;!
Την Gina την ψηφισα καθαρα για το Firefly.Δεν την εχω δει αλλου.Αν και οσοι εχετε δει το Serenity,σε μια συγκεκριμενη σκηνη προς το τελος περιμενα ΠΟΛΛΑ περισσοτερα | |
|
| |
katroulina Καρακατίνα Κουβά
Αριθμός μηνυμάτων : 46445 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34 Τόπος : Dreamland
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ηθοποιός σε σειρά επιστημονικής φαντασίας Σαβ Ιαν 19, 2013 3:02 pm | |
| - Eleni7 έγραψε:
- Μισειτε την Anna Torv;!
Την Gina την ψηφισα καθαρα για το Firefly.Δεν την εχω δει αλλου.Αν και οσοι εχετε δει το Serenity,σε μια συγκεκριμενη σκηνη προς το τελος περιμενα ΠΟΛΛΑ περισσοτερα oxi re xazo isa isa egw to aditheto elega | |
|
| |
felia Γριά κακατούα
| Θέμα: Απ: Καλύτερη ηθοποιός σε σειρά επιστημονικής φαντασίας Σαβ Ιαν 19, 2013 3:39 pm | |
| - mkostas έγραψε:
- Ρε, είναι σίγουρα τόσο χάλια; Μήπως σας αρέσουν πολύ οι άντρες και σας έπιασε το σύνδρομο Μπουρδελινοδορίνα;
Οχι καμια σχεση Απλα ετυχε εδω να μαζευτουν...σε αλλες κατηγοριες δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. Φαντασου ας πουμε να ειχες να ψηφισεις μια κατηγορια που ολες οι υποψηφιες να ηταν σαν την Εντιθ Γκονζαλες που τοσο συμπαθεις - Eleni7 έγραψε:
- Μισειτε την Anna Torv;!
Δεν την μισω. Αλλα μου βγαζει κατι ξενερωτο και λιγο στο αντιπαθητικο του. Ειναι ο κυριος λογος που δεν ειδα τελικα το fringe. - Παράθεση :
Την Gina την ψηφισα καθαρα για το Firefly.Δεν την εχω δει αλλου.Αν και οσοι εχετε δει το Serenity,σε μια συγκεκριμενη σκηνη προς το τελος περιμενα ΠΟΛΛΑ περισσοτερα
Στο firefly ηταν σχετικα καλη. Αλλα την εχω δει και σε αλλες σειρες και απλα μετρια και μερικες φορες και προς κακη δυστυχως. | |
|
| |
| Καλύτερη ηθοποιός σε σειρά επιστημονικής φαντασίας | |
|