Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις

Ποιον προτιμάτε;
Luis Fernando Hoyos
Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon I_vote_lcap33%Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon I_vote_rcap
 33% [ 1 ]
Valentina Rendon
Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon I_vote_lcap67%Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon I_vote_rcap
 67% [ 2 ]
Σύνολο Ψήφων : 3

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon   Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon EmptyΣαβ Οκτ 06, 2012 3:14 pm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon   Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon EmptyΣαβ Οκτ 06, 2012 11:06 pm

Valentina Rendon. O Hoyos μου φάνηκε λίγο υποτονικός, τουλάχιστον σ' αυτό το βίντεο.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon   Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon EmptyΣαβ Οκτ 06, 2012 11:39 pm

Κι εγώ ψηφίζω Rendon. Πάντα μ'άρεσε. Και στο Ταμπού και στο Mesa para tres. Αλλά στη Pola έκλεψε τη παράσταση. Η καλύτερη γυναικεία ερμηνεία της σειράς, για μένα.

Ο Hoyos είμαι υποτονικός αλλά ταιριάζει γάντι στο ρόλο. Πρέπει να το έχει γενικά όμως αυτό γιατί έτσι ήταν και στο Novia para dos και στη Rosario. Και σ'εκείνους τους ρόλους πήγαινε, αλλά δε νομίζω να ναι τυχαίο που είναι όλοι του οι ρόλοι έτσι. Σαν Antonio Nariño στη Pola πάντως έγραψε!
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon   Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon EmptyΚυρ Οκτ 07, 2012 4:18 pm

Valentina Rendon γιατί μου αρέσει πολύ και σε δράμα και σε κωμωδία.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon   Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon EmptyΚυρ Οκτ 07, 2012 7:56 pm

Τη Rendon σε κωμωδία δε την έχω δει. Αλλά θέλω να δω Todos odian a Bermudez. Λόγω Dago Garcia, φυσικά. Μετά την Ex τον εμπιστεύομαι 100% ΚΑΙ σε αυτό το είδος γιατί στο Pecados Capitales δε με έπεισε απόλυτα. Ελπίζω να μην ισχύει πάντως ότι αντέγραψε το Hasta que la plata nos Separe.
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon   Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon EmptyΔευ Οκτ 08, 2012 11:03 pm

Πρωταγωνιστεί ο ίδιος ηθοποιός και είναι κωμωδίες γραφείου και οι δύο. Κατά τα άλλα όμως δεν μοιάζουν καθόλου. Ούτε στην ιστορία, ούτε στους χαρακτήρες. Πόσο μάλλον στο χιούμορ.

Luis Fernando Hoyos VS Valentina Rendon
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Sebastian Martinez VS Valentina Rendon
» Valentina Acosta VS Karyme Lozano
» Claudio Cataño VS Valentina Acosta
» William Levy VS Fernando Colunga
» Luis Eduardo Arango VS Cezar Evora

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: