Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Andres Suarez VS Marcela Mar

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις

Ποιον προτιμάτε;
Andres Suarez
Andres Suarez VS Marcela Mar I_vote_lcap67%Andres Suarez VS Marcela Mar I_vote_rcap
 67% [ 2 ]
Marcela Mar
Andres Suarez VS Marcela Mar I_vote_lcap33%Andres Suarez VS Marcela Mar I_vote_rcap
 33% [ 1 ]
Σύνολο Ψήφων : 3

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Andres Suarez VS Marcela Mar Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Andres Suarez VS Marcela Mar   Andres Suarez VS Marcela Mar EmptyΠεμ Οκτ 04, 2012 9:34 pm

1:16
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Andres Suarez VS Marcela Mar   Andres Suarez VS Marcela Mar EmptyΣαβ Οκτ 06, 2012 12:41 pm

Στο Todos Quieren Con Marilyn μου άρεσαν και οι δύο πολύ. Όμως η Marcela Mar μου άρεσε πολύ μόνο σε αυτόν τον ρόλο. Για αυτό και θα προτιμήσω Andres Suarez.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Andres Suarez VS Marcela Mar   Andres Suarez VS Marcela Mar EmptyΣαβ Οκτ 06, 2012 12:46 pm

Τον Suarez τον έχεις δει αλλού; Εγώ όχι. Στη Marilyn μ'άρεσε και μένα αλλά μετά χάθηκε τελείως και επανήλθε τώρα με τον Joe. Εκεί έκλεψε τη παράσταση αλλά εγώ δε νομίζω να άντεχα έστω και ένα επεισόδιο από τη συγκεκριμένη σειρά. Και δε νομίζω να χρειάζεται να πω γιατί sfirizi

H Mar, αν και μ'άρεσε στο Pura sangre, δε μου γέμισε το μάτι. Η Saenz την εκτόπισε τελείως εκεί. Και όταν την είδα στη Marilyn έπαθα πλάκα. Και μόλις την είδα λίγο στο Infiltrados και ΚΥΡΙΩΣ στο Operacion Jaque, κατάλαβα πως ήταν καθαρά θέμα ρόλου. Στο Operacion Jaque ήταν καταπληκτική. Οπότε τη ψηφίζω.
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Andres Suarez VS Marcela Mar   Andres Suarez VS Marcela Mar EmptyΣαβ Οκτ 06, 2012 1:02 pm

Τον είδα στο La Quiero A Morir και μου άρεσε και εκεί. Αν και δεν τον κολάκευε ιδιαίτερα ο ρόλος. Δεν έχω δει καμία απο τις σειρές που αναφέρεις. Θα κοιτάξω να δω όμως το Operacion Jaque που νομίζω είναι μίνι σειρά.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Andres Suarez VS Marcela Mar   Andres Suarez VS Marcela Mar EmptyΣαβ Οκτ 06, 2012 1:13 pm

To Operacion Jaque έχει μόνο 3 επεισόδια 45 λεπτών. Κι εγώ τα έχω σε έκδοση 2 επεισοδίων 70 λεπτών Cool
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Andres Suarez VS Marcela Mar   Andres Suarez VS Marcela Mar EmptyΣαβ Οκτ 06, 2012 1:34 pm

Marcela Mar
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Andres Suarez VS Marcela Mar   Andres Suarez VS Marcela Mar EmptyΚυρ Οκτ 07, 2012 3:53 pm

Andres Suarez..

Ston Joe mou arese POLY perissotero apo oti sto todos quieren con Marilyn..

Mhpws exoun anevasei pouthena kai to Juan Joyita pou ei
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Andres Suarez VS Marcela Mar   Andres Suarez VS Marcela Mar EmptyΚυρ Οκτ 07, 2012 7:51 pm

Τον Juan Joyita τον έψαξα σε κάποια φάση επειδή λέγανε πως ήταν μια από αυτές τις σειρές που ξεφύτρωσαν σαν μανιτάρια μετά το Por que diablos. Που προσπαθούσαν να πετύχουν παρόμοιους χαρακτήρες. Κι εδώ το παράκαναν gelio Άντε το όνομα είναι κοινότυπο. Αλλά να έχουν στον τίτλο το ψευδώνυμο; lmao

Η ιστορία πάντως μοιάζει να είναι αυτή στην οποία βασίστηκε η Teleguisa για να κάνει το Querida Enemiga sfirizi Μόνο που εδώ κάνει ο πρωταγωνιστής τη τσατσιά. Κλέβει τη ταυτότητα του φίλου του και τον σφετερίζεται στην οικογένειά του για να φάει λεφτά. Σαπουνίζει αρκετά sfirizi

Για τον Joe πάντως θυμάμαι διάβαζα θετικά σχόλια για την ερμηνεία του αλλά ακόμα κι έτσι τους εκνεύριζε. Λέγανε πως η σειρά ήταν περισσότερο πάνω σ'αυτόν απ'ότι στον Joe.

Andres Suarez VS Marcela Mar
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: