| Χαρακτήρες που σας κέρδισαν λόγω ηθοποιού | |
|
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Athina
Αριθμός μηνυμάτων : 1981 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010
| Θέμα: Χαρακτήρες που σας κέρδισαν λόγω ηθοποιού Πεμ Οκτ 04, 2012 9:32 pm | |
| Που σας άρεσαν/άγγιξαν/πόρωσαν κτλ. τόσο επειδή τους έπαιζε ο/η συγκεκριμένος/η ηθοποιός. Και που υπό άλλες συνθήκες δε θα σας προκαλούσαν τις ίδιες αντιδράσεις. Ποιοί είναι; | |
|
| |
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
| Θέμα: Απ: Χαρακτήρες που σας κέρδισαν λόγω ηθοποιού Πεμ Οκτ 04, 2012 9:39 pm | |
| Ο πρώτος ρόλος που μου έρχεται στο μυαλό είναι από ελληνική σειρά Θα σκεφτώ και θα απαντήσω μετά. Μου έχει τύχει πάντως και το ακριβώς αντίθετο. | |
|
| |
MariaS Κουρούνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6879 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34
| Θέμα: Απ: Χαρακτήρες που σας κέρδισαν λόγω ηθοποιού Πεμ Οκτ 04, 2012 11:05 pm | |
| - mkostas έγραψε:
- Ο πρώτος ρόλος που μου έρχεται στο μυαλό είναι από ελληνική σειρά
Ποιόν εννοείς άααααραγε? | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Χαρακτήρες που σας κέρδισαν λόγω ηθοποιού Πεμ Οκτ 04, 2012 11:08 pm | |
| Κάποιον που καταστράφηκε περισσότερο απ'οποιονδήποτε άλλο ρόλο που μου έχει αρέσει ποτέ | |
|
| |
MariaS Κουρούνα
Αριθμός μηνυμάτων : 6879 Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010 Ηλικία : 34
| Θέμα: Απ: Χαρακτήρες που σας κέρδισαν λόγω ηθοποιού Πεμ Οκτ 04, 2012 11:11 pm | |
| Να σκεφτώ, να σκεφτώ... | |
|
| |
lorizza
Αριθμός μηνυμάτων : 624 Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010
| Θέμα: Απ: Χαρακτήρες που σας κέρδισαν λόγω ηθοποιού Σαβ Οκτ 06, 2012 12:56 pm | |
| Οι πρώτοι που μου έρχονται είναι δύο ρόλοι του John Alex Toro. Ο ένας ο Bryan του Nuevo Rico Nuevo Pobre. Ήταν ενδιαφέρον ρόλος αλλά κανονικά δεν έπρεπε ούτε να τον συμπαθώ ούτε και να γελάω μαζί του γιατί δεν έχω χειρότερο απο νεόπλουτο που ξεχνάει τις ρίζες του και τους ανθρώπους του. Αλλά με τον John Alex Toro σηκώνω τα χέρια ψηλά! Ο άλλος ο Sepuelo του Cartel. Ένας χαρακτήρας που έκανε ένα μόλις μικρό πέρασμα. Με τόσα που γινόντουσαν σε αυτή την σειρά και όλους τους χαρακτήρες μόνιμους και περιστασιακούς που είχε δεν θα έπρεπε καν να τον θυμάμαι. Κι όμως, με άγγιξε πάρα πολύ. Ένας ακόμα ρόλος ίσως να είναι ο Νίκος της Belissima. Δεν ήταν τόσο ενδιαφέρον όσο συνηθίζουν να είναι κεντρικοί χαρακτήρες βραζιλιάνικων νουβελών. Όμως ο Tony Ramos τον έκανε αξιολάτρευτο. | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Χαρακτήρες που σας κέρδισαν λόγω ηθοποιού Σαβ Οκτ 06, 2012 1:15 pm | |
| Ο Señuelo μ'άρεσε και μένα πάρα πολύ. Και η ερμηνεία του Toro επίσης. Μέχρι τότε δε μου φαινόταν κάτι το ιδιαίτερο. NRNP είδα πολύ λίγο και δε μ'άρεσε ο τρόπος που μίλαγε | |
|
| |
Athina
| Θέμα: Απ: Χαρακτήρες που σας κέρδισαν λόγω ηθοποιού Σαβ Οκτ 06, 2012 1:30 pm | |
| Είχα κι εγώ σκοπό να αναφέρω τον Tony Ramos αλλά όχι στη Belissima, στο Paraiso Tropical. O Antenor γενικά ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας που κι άλλος ηθοποιός να τον έπαιζε πάλι θα μου προκαλούσε το ενδιαφέρον, δε θα με κέρδιζε όμως σε τέτοιο βαθμό που με κέρδισε ο Τony. H υπεροψία είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν μπορώ να αντέξω. Ούτε στην πραγματική ζωή ούτε στην τηλεόραση. Αν ήταν άλλος ο Antenor θα ήμουν πολύ πιο αυστηρή μαζί του σ' αυτό το θέμα. Αλλά με τον Tony απλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έλεγα άντε βρε, χαλάλι σου, και υπερόπτης που είσαι χαρισματικός είσαι. | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Χαρακτήρες που σας κέρδισαν λόγω ηθοποιού Σαβ Οκτ 06, 2012 1:44 pm | |
| Δηλαδή εννοείς και ρόλους που είναι καλοί από μόνοι τους αλλά δε θα τους συμπαθούσαμε αν τους έπαιζαν άλλοι; | |
|
| |
Athina
| Θέμα: Απ: Χαρακτήρες που σας κέρδισαν λόγω ηθοποιού Σαβ Οκτ 06, 2012 1:50 pm | |
| Ναι, αν για οποιοδήποτε λόγο σας κέρδισαν. | |
|
| |
| Χαρακτήρες που σας κέρδισαν λόγω ηθοποιού | |
|