Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Rafael Novoa VS Aaron Diaz

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις

Ποιον προτιμάτε;
Rafael Novoa
Rafael Novoa VS Aaron Diaz I_vote_lcap33%Rafael Novoa VS Aaron Diaz I_vote_rcap
 33% [ 1 ]
Aaron Diaz
Rafael Novoa VS Aaron Diaz I_vote_lcap67%Rafael Novoa VS Aaron Diaz I_vote_rcap
 67% [ 2 ]
Σύνολο Ψήφων : 3

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Rafael Novoa VS Aaron Diaz Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Rafael Novoa VS Aaron Diaz   Rafael Novoa VS Aaron Diaz EmptyΣαβ Σεπ 29, 2012 8:05 pm

10:46
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rafael Novoa VS Aaron Diaz   Rafael Novoa VS Aaron Diaz EmptyΚυρ Σεπ 30, 2012 12:59 pm

Ψηφίζω Novoa γιατί τουλάχιστον στο Pura Sangre έβγαζε μια γοητεία κι είχε καταφέρει να με κερδίσει (άσχετα αν μετά κατάλαβα ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο ως ηθοποιός). Ο Diaz ούτε καν αυτό.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rafael Novoa VS Aaron Diaz   Rafael Novoa VS Aaron Diaz EmptyΚυρ Σεπ 30, 2012 1:03 pm

Novoa κι εγώ. Με εξαίρεση μια σκηνή που μου έδειξε η Kally στο Siete veces amada, είναι πάντα αξιοπρεπής. Όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά οκ.
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rafael Novoa VS Aaron Diaz   Rafael Novoa VS Aaron Diaz EmptyΚυρ Σεπ 30, 2012 7:41 pm

Aaron Diaz όχι γιατί μου άρεσε αλλά γιατί δε θα ξεχάσω ποτέ τον Novoa να με κάνει να νομίζω πως βλέπω κωμωδία με το κλάμα του. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, δεν απείχε και πολύ απο κωμωδία το A corazon abierto.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rafael Novoa VS Aaron Diaz   Rafael Novoa VS Aaron Diaz EmptyΚυρ Σεπ 30, 2012 7:55 pm

To A Corazon Abierto το φωνάζουν A Corazon Pendejo, A Piernas Abiertas και Motel (αντί για νοσοκομείο) Santa Maria dunato gelio

Δε θες να δεις τον Diaz να κλαίει πάντως lmao Αν και δεν έχω δει ούτε τον έναν, ούτε τον άλλον να κλαίνε - κι ούτε και θέλω dunato gelio
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Rafael Novoa VS Aaron Diaz   Rafael Novoa VS Aaron Diaz EmptyΔευ Οκτ 01, 2012 2:16 pm

Pshfisa se ola..

Edw Diaz.. Den m aresei alla egw exw dei arketa traga maluca kai exw traumatistei!!!!

Kwsta ekei ston edeiksa.. Sto siete veces amada den epaikse. Laughing

Rafael Novoa VS Aaron Diaz
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Rafael Novoa VS Sebastian Rulli
» Candelario Díaz (Edgar Vittorino)

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: