Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Saga του Mesa para tres

Πήγαινε κάτω 
3 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Saga του Mesa para tres Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Saga του Mesa para tres   Saga του Mesa para tres EmptyΠαρ Ιουλ 22, 2011 9:47 pm

Χτες το βράδυ έψαξα διάφορα άρθρα σχετικά με τη κολομβιανή tv του 2005 μιας και εκείνη τη περίοδο παιζόντουσαν τρεις από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών: La Viuda de la Mafia, Todos quieren con Marilyn, La Saga. Και αρχές 2005 είχε ΚΑΙ Mesa para tres. Τέλειωσε κάπου στον Ιανουάριο νομίζω. Βρήκα άπειρες ενδιαφέρουσες πληροφορίες αλλά η πιο ενδιαφέρουσα ήταν σχετικά με τη συνάντηση Mesa para tres-La Saga.

Είχα καταλάβει ότι ο Dago Garcia ήταν φαν του Mesa para tres. Το μεγαλύτερο μέρος του καστ της Saga ήταν και στο Mesa para tres και έπαιξε και τραγούδι του Mesa para tres, το τραγούδι του Luis και της Andrea από τη φωνή της Valentina Rendon (Claudia στο Mesa para tres). Αλλά δεν ήξερα πως ο Garcia ήθελε η τρίτη saga της σειράς να είναι saga του Mesa para tres. Η αρχική ιδέα ήταν τους ρόλους Armando-Antonio-Ana Maria-Pilar να τους παίξουν οι Arredondo-Cadavid-Aristizabal-Borge.

Για όσους δεν ξέρουν τίποτα για τη σειρά... σε αυτή τη saga ο Armando και ο Antonio είναι αδέρφια, ενωμένοι περισσότερο από εξαναγκασμό παρά επειδή το νιώθουν. Αγαπιούνται αλλά έχουν τα θέματά τους. O Armando είναι παντρεμένος με την Ana Maria και ο Antonio με τη Pilar. H Ana Maria και η Pilar είναι οι καλύτερες φίλες. Και ο Antonio και η Ana Maria είναι εραστές. Σας θυμίζει κάτι; Σίγουρα πολλές ιστορίες αλλά η μεγαλύτερη ομοιότητα είναι με το Mesa para tres. Δυο αδέρφια, δυο κολλητές. Στο ερωτικό γαϊτανάκι εμπλέκονται 4 πρόσωπα αλλά η ιστορία είναι κυρίως ανάμεσα στα 3. Η μεγάλη διαφορά ποια είναι; Στο Mesa para tres και είναι και οι 3 θετικοί ήρωες. Είναι καλοί αλλά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορες αρνητικές πτυχές των χαρακτήρων τους που τους κάνουν να συμπεριφερθούν άσχημα και να κάνουν λάθη. Εδώ είναι το αντίστροφο. Είναι 4 αρνητικοί χαρακτήρες, κακοί ως και διεστραμμένοι που κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορες θετικές πτυχές των χαρακτήρων τους που τους κάνει να συμπεριφέρονται σωστά και να κάνουν καλά πράγματα.

Αν είχε γίνει τελικά, ο Luis και ο Alejo δεν θα δούλευαν σε εστιατόριο. Θα ήταν τοκογλύφοι. Ο Luis θα είχε κι εδώ εκρηκτική προσωπικότητα, θα γινόταν βίαιος αλλά δεν θα αρκούνταν στο να δώσει μπουνιές. Θα έστελνε κόσμο στο νοσοκομείο απ'το ξύλο, θα έκοβε αφτιά ατόμων που χρωστάνε και δεν πληρώνουν για να ξεσπάσει προσωπικά του προβλήματα και θα ήταν ικανός για φόνο. Όταν θα ανακάλυπτε τον Alejo και την Andrea, δεν θα απέφευγε να δείρει ακόμα και τον Alejo. Το αντίθετο. Θα έστελνε στο νοσοκομείο την Andrea απ'το ξύλο. Αν επιχειρούσε να κάνει κάτι τέτοιο στο Mesa para tres o Alejo δεν θα τον άφηνε. Εδώ πάλι θα έφευγε τρέχοντας μην κάνει τίποτα και σε εκείνον όπως έκανε ο Antonio. Επίσης εδώ ποτέ ο Luis δεν θα συγχωρούσε τον Alejo. Θα τον σκότωνε όπως θα κάνει και ο Armando με τον Antonio. H Andrea πάλι δεν θα έμπαινε ανάμεσα στα δυο αδέρφια ούτε θα πρόδιδε τη καλύτερή της φίλη από αδυναμία να ελέγξει τα συναισθήματά της ούτε από εγωισμό. Θα το έκανε παντελώς συνειδητά. Η Ana Maria κουράστηκε από τη ζωή που της έδινε ο Armando κι εφόσον ερωτεύτηκε τον αδερφό του δεν είχε κανένα πρόβλημα να του την πέσει και να το κάνει μαζί του μέχρι και στο κρεβάτι του άντρα της. Ούτε και να χωθεί στο σπίτι του Antonio και της κολλητής της. Και η Kathy; Θα ήταν κι εδώ η αλτρουίστρια που θέλει να βοηθήσει και τους 2. Μόνο που δεν θα αρκούνταν στο να τους το χτυπήσει ή να τους εκβιάσει συναισθηματικά με τον πιο έμμεσο και πιο διακριτικό τρόπο που υπάρχει όταν θα τους ανακάλυπτε. Θα το έκανε από καθαρή υποκρισία γιατί είναι κρυφοπληγίτσα και σιγανοπαπαδιά. Είχε πέσει στο τραπέζι και η ιδέα να γίνει το αντίστροφο. Να παίξουν δηλαδή ο Arredondo και η Aristizabal τους κερατάδες και ο Cadavid και η Borge αυτούς που απάτησαν. Αντιστροφή ρόλων δηλαδή.

Γιατί δεν έγινε; Φοβήθηκαν τη σύγκριση με το Mesa para tres, o Arredondo είχε ήδη υπογράψει στο telemundo και ήταν αδύνατον να παίξει στη Saga ενώ η Aristizabal και η Borge δεν είχαν αρκετό ταλέντο ώστε να παίξουν μια σκύλα σαν την Ana Maria. Έτσι έπαιξαν ρόλους στην επόμενη saga.

Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της Saga είναι ο Diego Cadavid και ο Juan Carlos Vargas. Ο Vargas αντικατέστησε ουσιαστικά τον Arredondo. Αν ο Arredondo είχε μπορέσει να παίξει ή θα έπαιζε τους 3 ρόλους που έπαιξε τελικά ο Cadavid και ο Cadavid τους 2 ρόλους που έπαιξε τελικά ο Vargas ή το αντίστροφο. Ανάλογα με το αν γινόταν η αντιστροφή ρόλων ή όχι. Οι ρόλοι που έπαιξε ο Cadavid τελικά είναι περισσότεροι αλλά πιο ήπιοι ενώ του Vargas πολύ πιο έντονοι αλλά 2. Ο Cadavid ανοίγει τη σειρά και ο Vargas τη κλείνει.

Δεν ξέρω αν θα θελα τελικά να γίνει ή όχι. Απ'τη μια δεν θα θελα να πέσω στη παγίδα της σύγκρισης με το Mesa para tres αλλά από την άλλη θα ήταν ΠΟΛΥ ιντριγκαδόρικο.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Saga του Mesa para tres   Saga του Mesa para tres EmptyΚυρ Ιουλ 24, 2011 12:34 am

Αν τελικά γινόταν αυτό θα ήταν Η ΣΕΙΡΑ που ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα έβλεπα!!!!
Με τον όρο να μην έπαιζε η Aristizabal την Άννα Μαρια!!(δεν θα ήταν ανάγκη να 'εκτελέσει' και αυτό το ρόλο) gelio
Ο Λουίς θα γινόταν απόλυτος κακός.... γουστάρω!! ο Arredondo θα ήταν απλά τέλειος!!!
Η σύγκριση με το mesa para tres γιατί θα υπήρχε?? Και ο Arredondo και ο Cadavid είναι πολύ καλοί ηθοποιοί και δεν θα θύμιζαν τους παλιούς τους χαρακτήρες!!!
Αν τελικά συνεργάζονταν εδώ, η χημεία τους θα ήταν πολύ πιο εκρηκτική και η ιστορία θα τους επέτρεπε να παίξουν πολύ καλύτερα!!!!!

mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Saga του Mesa para tres   Saga του Mesa para tres EmptyΚυρ Ιουλ 24, 2011 12:37 am

Μα πως να μη γίνει σύγκριση, ρε; Η ίδια τετράδα στην ίδια ιστορία αλλά με αρνητικούς αντί για θετικούς χαρακτήρες. Θα ήταν κάτι επίσημα παρμένο ουσιαστικά από το Mesa para tres.

Την Ana Maria τώρα τη παίζει η Isabella Santodomingo, η Camila του Perro amor.

Όταν είδα χτες τη σκηνή που σκότωσε ο Armando τον Antonio δεν μπόρεσα να μη σκεφτώ ότι ουσιαστικά είναι ο Luis που σκοτώνει τον Alejo και πραγματικά ανατρίχιασα. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να δω αυτή τη σκηνή με Arredondo-Cadavid.
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Saga του Mesa para tres   Saga του Mesa para tres EmptyΚυρ Ιουλ 24, 2011 12:46 am

α νομίζω ότι αυτηνής ο ρόλος της ταιριάζει γάντι!!

Πάντως εμένα η ιστορία με τους αρνητικούς χαρακτήρες μου αρέσει περισσότερο!!! to kapelo tou gianni

Ώστε εκεί θα καταλήγαμε αν είχαμε Arredondo Cadavid σε αυτούς τους ρόλους?! Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον!!!!!!
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Saga του Mesa para tres   Saga του Mesa para tres EmptyΚυρ Ιουλ 24, 2011 12:49 am

Ρε θα ήταν αλλά... δεν ξέρω. Εγώ τους λάτρεψα σαν θετικούς χαρακτήρες. Σαν αρνητικοί έχουν ενδιαφέρον... τουλάχιστον ο Armando. Αλλά είναι αδύνατον να τους συμπαθήσεις. Επίσης ο ρόλος του Luis θα μου χάλαγε. Το γαμάτο μ'αυτόν τον ρόλο ήταν το ότι δεν ήταν καν κακός. Άμα γινόταν ο απόλυτος θα έχανε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Ο Armando πχ μ'αρέσει αλλά Luis δεν είναι. Και δεν είναι θέμα ηθοποιών. Ο Juan Carlos Vargas που παίζει τον Armando είναι ηθοποιάρα.
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Saga του Mesa para tres   Saga του Mesa para tres EmptyΔευ Ιουλ 25, 2011 2:57 am

Gnwmh mou einai oti megales epituxies san to mesa para tres kalutera na tis afhnoun isuxes. Latreuw to la saga, sxedon toso oso kai to la viuda de la mafia, mou arese polu perissotero apo to mesa para tres alla to mesa para tres htan megaluterh epituxia kai apo ta duo. Mia saga tou mono kako tha mporouse na kanei sto la saga. Thewrw uperboliko kai to oti mazepsan olo to cast tou mesa para tres.

To eixa diabasei polu paliotera kai enw stenaxwrithika pou den epaikse o Hector meta skefthka pws den tha mporousa na fantastw oute auton oute kanenan allon stous rolous tou Juan Carlos Vargas. Mou aresei perissotero apo ton Hector san hthopoios kai eidika autous tous rolous tous ekane dikous tou.

O Juan Carlos exei 2 rolous alla o kathe rolos emfanizetai se 2 saga. Ara paizei se 4 saga. O Diego exei 3 rolous alla paizei se 3 saga. O Diego ontws anoikse thn seira alla o Juan Carlos den thn ekleise. Sthn teleutaia saga prwtagwnisths htan o Luigi Aycardi alla gia prwth fora sto la saga ton A rolo ton eixe gunaika. Kai htan h Patricia Vasquez. Kai prwtagwnisthse kai sthn proteleutaia. Opote h pragmatikh prwtagwnistria tou la saga htan auth parolo pou upopshfia se auth thn kathgoria htan h Flora Martinez.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Saga του Mesa para tres   Saga του Mesa para tres EmptyΔευ Ιουλ 25, 2011 6:08 pm

Ολόκληρη η σειρά για μια saga 21 επεισοδίων δε νομίζω πάντως να καίγονταν. Αλλά νομίζω ούτε κι εμένα θα μ'άρεσε. Δηλαδή ήδη το τέλος αυτής της saga έχοντας στο νου μου ότι είναι saga του Mesa para tres μου έπεσε πολύ βαρύ.

Ο Juan Carlos Vargas είναι εξαιρετικός ηθοποιός αλλά θα πρέπει να τον δω σε κωμωδία για να ξέρω αν είναι εξίσου καλός ή καλύτερος από τον Arredondo. Για το δεύτερο πάντως πολύ αμφιβάλλω. Βασικά και για το πρώτο. Ο Arredondo πέρα απ'το ότι είναι εξαιρετικός και στο δράμα και στη κωμωδία έχει και κάτι το ιδιαίτερο πάνω του που τον κάνει να κεντρίζει τη προσοχή αμέσως. Και σου κάνει κλικ σαν ηθοποιός με τη πρώτη.

Το Mesa para tres ήταν μεγαλύτερη επιτυχία και από τα 2 σε rating. Σε κριτικές και βραβεία όμως όχι. Από τη Saga γενικότερα βέβαια έφερε γενικότερα κέρδη γιατί πουλήθηκε και σε πάρα πολλές χώρες ενώ η Saga για κάποιον ανεξήγητο λόγο όχι. Η χήρα όμως πουλήθηκε κι αυτή σε πάρα πολλές χώρες. Και υπήρξε τεράστιο φαινόμενο χωρίς να κάνει τεράστια τηλεθέαση, πράγμα πολύ σπάνιο. Και οι 3 πάντως έγιναν πρότυπο αλλά ανοιχτά μόνο στη χήρα βασίστηκαν σειρές. Βασίστηκαν και στο Mesa para tres σειρές όπως Por amor a Gloria και La Hija del Mariachi αλλά όχι με τόσο χτυπητό τρόπο και στη Saga βασίστηκαν πάρα πολύ έμμεσα. Δεν προσπάθησαν δηλαδή να κάνουν σειρές πάνω σ'αυτό το είδος όπως με τις άλλες 2 και κυρίως τη χήρα. Εμένα πάντως το Mesa para tres μ'αρέσει πολύ περισσότερο από τη Saga αλλά όχι τόσο όσο η χήρα.

Δεν κλείνει τη σειρά ο Vargas; Κάτι τέτοιο είχα καταλάβει από κάποια σχόλια. Νόμιζα ότι η saga με Cadavid-Vargas μαζί είναι η τελευταία γιατί η πρώτη σκηνή της σειράς ήταν σκηνή του Cadavid απ'αυτή τη saga.

Χαίρομαι που θα έχει τόσο μεγάλο ρόλο η γυναίκα μου cheers

Saga του Mesa para tres
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές-
Μετάβαση σε: