| Juan Diablo - Jazmin | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
| Θέμα: Juan Diablo - Jazmin Παρ Μάης 27, 2011 2:27 am | |
| Ποια είναι η γνώμη σας γι'αυτό το ζευγάρι; | |
|
| |
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
| Θέμα: Απ: Juan Diablo - Jazmin Παρ Μάης 27, 2011 2:31 am | |
| Να πω πρώτα ότι καμιά σχέση η jaz με τον ρόλο της στους passion de gavilanes!
Όσο δε για αυτό το ζευγάρι, θα ήταν πολύ καλό, αν δεν υπήρχε η Carvajal στη σειρά!!! | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Juan Diablo - Jazmin Παρ Μάης 27, 2011 2:34 am | |
| Η χημεία Cardona-Rey είναι πολύ καλύτερη από Cardona-Carvajal. Ήταν άλλωστε ζευγάρι και στη ζωή. Αλλά η ιστορία Juan Diablo-Angela είναι ασύγκριτη.
Juan Diablo-Jazmin θα μπορούσαν αν ήταν αλλιώς τα πράγματα να είναι ΤΟ ζευγάρι. Ερωτευμένοι από πάντα αλλά ποτέ δεν ήταν μαζί, απωθημένο κτλπ, ζευγάρι μέσα στις συμμορίες και την εγκληματικότητα. ΑΛΛΑ το χειρίστηκαν με έναν τρόπο ρεαλιστικό και όχι ρομαντικό. Ήθελαν ο ένας τον άλλον από πάντα, ο Juan Diablo πάλεψε για αυτή και όταν τελικά την κέρδισε κατάλαβε πως την ήθελε τόσο γιατί δεν την είχε. Γιατί ο έρωτάς του για αυτή ήταν ανεκπλήρωτος. | |
|
| |
elina
| Θέμα: Απ: Juan Diablo - Jazmin Παρ Μάης 27, 2011 2:48 am | |
| Α εδώ θα διαφωνήσω ( επιτέλους!!!!) Η χημεία carvajal cardona μου άρεσε πολύ περισσότερο!!!!!έδεσαν μαζί με τόσους πολλούς τρόπους. Μου αρέσει κυρίως γιατί η σχέση τους είναι ένας τρόπος απόδρασης και για τους δυο τους και το έχουν ανάγκη και οι δύο με διαφορετικούς τρόπους ο καθένας. Ανυπομονώ να δω πώς θα επηρρεάσει τη σχέση τους η αποκάλυψη της αλήθειας. Φοβάμαι ότι θα γίνει πολύ ρεαλιστική και δεν το θέλω. Αυτό το ροζ συννεφάκι που τους καλύπτει μέχρι τώρα είναι και το ατού τους! με την Ray το θεώρησα απλά ότι υπάρχει στη σειρά γιατί ο Ντιαμπλο πρέπει να έχει κάποια και η Άνχελα ανταγωνίστρια. Απλά τους βγήκε και αυτό το ζευγάρι καλό, οι σκηνές τους έχουν ενδιαφέρον. είναι αυτό το πάντα σε ήθελα αλλά ποτέ δεν σε είχα. Και με εκπλήσσει που το λέω αυτό γιατί συνήθως εγώ προτιμώ ζευγάρια του στόρι Τζασμιν Χουάν δηλ που είναι από χρόνια μαζί παιδικός και ανεκπλήρωτος έρωτας που για τον άλφα βήτα λόγο δεν είναι μαζί. | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Juan Diablo - Jazmin Παρ Μάης 27, 2011 2:51 am | |
| Η ιστορία του Juan Diablo και της Angela είναι η πιο αβανταδόρικη ιστορία ζευγαριού που ξέρω. Ακολουθεί η ιστορία Diana-Camilo. ΑΛΛΑ η χημεία εδώ είναι καλύτερη, ο Juan Diablo είναι είναι έφηβος και αυτό δίνει μια πιο φρέσκια, πιο νεανική και πιο "τρελή" ματιά στο ζευγάρι, ο Cardona είναι ο Cardona και η σειρά εστιάζει πολύ στο ζευγάρι. Ενώ στη χήρα ήταν και Elkin-Karen και Yeni-Cabeto. | |
|
| |
elina
| Θέμα: Απ: Juan Diablo - Jazmin Παρ Μάης 27, 2011 2:56 am | |
| Το ότι Ντιάνα Καμίλο είναι η δεύτερη αβανταδόρικη ιστορία ζευγαριού που ξέρεις το προσπερνώ!!! Σίγουρα θα ξέρεις δυο τρεις καλύτερους δεν υπάρχει περίπτωση!!!!! Και τώρα πάω στο ραντεβού με το κρεβατάκι μου γιατί αύριο έχω πουρνό πουρνό σχολή και ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ θα έχω μαύρους κύκλους....! | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Juan Diablo - Jazmin Παρ Μάης 27, 2011 3:12 am | |
| Πιο αβανταδόρικη... όχι αγαπημένη μου. Αν πας στις τηλενουβέλες στο τόπικ αγαπημένα ζευγάρια θα δεις πως δεν τους έχω. | |
|
| |
kally
Αριθμός μηνυμάτων : 1154 Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: Juan Diablo - Jazmin Παρ Μάης 27, 2011 6:22 pm | |
| Den thn mporw thn Jazzz!!!! Einai PANHLITHIA, SKYLA KAI YSTERIKH. Den einai gia ta dontia ths o Diablito. Logiko na mhn thn anteksei. Einai toso ekdikhtikh pou den thn antexw. H Pao omws einai uperoxh. Kai me ton Manolo m aresoun polu alla san Manolo Paola. Oxi san Diablo Jaz. | |
|
| |
mkostas Admin
| Θέμα: Απ: Juan Diablo - Jazmin Παρ Μάης 27, 2011 7:44 pm | |
| Και μένα με εκνεύρισε πολλές φορές αλλά σε γενικές γραμμές την καταλαβαίνω. Η θέση της είναι πολύ ιδιαίτερη και αρκετά δύσκολη. | |
|
| |
kally
Αριθμός μηνυμάτων : 1154 Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010
| Θέμα: Απ: Juan Diablo - Jazmin Σαβ Μάης 28, 2011 8:28 pm | |
| Siga thn duskolh. Ap ton enan arxhgo ston allon. Kai ap ton asxhmo sto koukli. | |
|
| |
| Juan Diablo - Jazmin | |
|