Αριθμός μηνυμάτων : 624 Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010
Θέμα: Απ: Καλύτερη νέα ηθοποιός [Τελικός] Παρ Μάης 27, 2011 12:15 am
H Flora είναι καταπληκτική ηθοποιός όμως η Carolina είναι η χήρα της μαφίας. Αυτή η γυναίκα έχει αστέρι. Ξέρει πως να ζωντανέψει έναν ρόλο και πως να σε κερδίσει σε ότι κι αν κάνει χωρίς να είναι πάντα η καλύτερη. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο πως όταν ήρθαν αντιμέτωπες για πολλά βραβεία καλύτερης πρωταγωνίστριας τα κέρδισε όλα ανεξαιρέτως η Carolina. Διαγωνιζότανε για την Viuda ενώ η Flora για την Saga. Και ενώ η Saga κέρδισε κάποια βραβεία απο την Viuda και το βρίσκω και εξαιρετικά άδικο η Flora από την Carolina δεν κέρδισε κανένα. Αν γινόταν το αντίστροφο θα με παραξένευε πολύ λιγότερο. Μπορεί και καθόλου.
elina
Αριθμός μηνυμάτων : 3067 Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010 Ηλικία : 35
Θέμα: Απ: Καλύτερη νέα ηθοποιός [Τελικός] Παρ Μάης 27, 2011 12:23 am
Νομίζω ότι έφταιγε για το ότι ήρθαν αντιμέτωπες στους συγκεκριμμένους ρόλους. Δεν με εκπλήσει που η Γκόμεζ σάρωσε τα βραβεία με τη χήρα. Καθόλου!
Αλλά η Γκόμεζ δεν τσαλακώνεται οπως η Μαρτίνεζ για τους ρόλους της, μεταμορφώνεται. Αυτή είναι η διαφορά τους, νομίζω.
lorizza
Αριθμός μηνυμάτων : 624 Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010
Θέμα: Απ: Καλύτερη νέα ηθοποιός [Τελικός] Παρ Μάης 27, 2011 12:29 am
Έχεις δει την Carolina στο Tiempo Final? Τσαλακώθηκε αρκετά. Στο Mujeres Asesinas πολύ περισσότερο αλλά δυστυχώς έχω βρει μόνο videos. Είναι 100% δοσμένη στο επάγγελμα της. Στο A Corazon Abierto έπαιξε την κακιά και κέρδισε ήδη τρία βραβεία. Μιλούν με καλά λόγια για εκείνη ακόμα και όσοι έχουν να κάνουν μόνο αρνητικά σχόλια για το A Corazon Abierto. Μέσα σε αυτούς κι εγώ.
mkostas Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 31917 Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010 Ηλικία : 32
Θέμα: Απ: Καλύτερη νέα ηθοποιός [Τελικός] Παρ Μάης 27, 2011 12:41 am
Στο Tiempo final μ'άρεσε στο τέλος. Μέσα στο επεισόδιο δεν με ενθουσίασε κιόλας. Ήταν καλή αλλά μέχρι εκεί. Το βλέμμα της με το πτώμα ήταν
To ACA καλά κάνουν και το κράζουν
Μ'άρεσε πολύ πάντως στο Bluff. Κωμικός ρόλος. Έπαιζε την ψωνισμένη σκύλα, ήταν γκόμενα του Mallarino και ήταν εκπληκτική. Έπαιρνε κάτι φάτσες.