Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Diego Cadavid VS Hector Arredondo

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις

Poios sas aresei perissotero?
Diego Cadavid
Diego Cadavid VS Hector Arredondo I_vote_lcap25%Diego Cadavid VS Hector Arredondo I_vote_rcap
 25% [ 1 ]
Hector Arredondo
Diego Cadavid VS Hector Arredondo I_vote_lcap75%Diego Cadavid VS Hector Arredondo I_vote_rcap
 75% [ 3 ]
Σύνολο Ψήφων : 4

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

Diego Cadavid VS Hector Arredondo Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Diego Cadavid VS Hector Arredondo   Diego Cadavid VS Hector Arredondo EmptyΚυρ Μάης 22, 2011 3:43 pm

Prosoxh. Oxi oi roloi sto mesa para tres. Oi hthopoioi!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Diego Cadavid VS Hector Arredondo   Diego Cadavid VS Hector Arredondo EmptyΚυρ Μάης 22, 2011 3:44 pm

Hector και τα μυαλά στα κάγκελα!!!
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Diego Cadavid VS Hector Arredondo   Diego Cadavid VS Hector Arredondo EmptyΚυρ Μάης 22, 2011 3:46 pm

M aresoun kai oi duo paaaaara polu. Sto mesa para tres protimousa ton Luis. M arese perissotero san rolos kai o Hector eixe perissotera pathmata kai ebgaine kaluteros apo ton Diego. O Hector m arese kai sto los plateados, eidika se skhnes me ton Zurita. Gia mena autos htan o prwtagwnisths, oxi o Islas (pou parempiptontws einai polu kalos). Alla o Diego exei auth thn hremh dunamh pou latreuw. Kai enw to blepeis sto mesa para tres gluko, romantiko kai trufero me merikes stigmes asxhmwn ekriksewn ton blepeis meta na paizei ton psuxasthenh pou biazei th sunadelfo tou sto tiempo final kai meneis.
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Diego Cadavid VS Hector Arredondo   Diego Cadavid VS Hector Arredondo EmptyΚυρ Μάης 22, 2011 4:49 pm

E Arredondo...
https://telestarsboards.forumgreek.com
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Diego Cadavid VS Hector Arredondo   Diego Cadavid VS Hector Arredondo EmptyΚυρ Μάης 22, 2011 11:11 pm

Μπουρδελίνα... sfirizi sfirizi
https://telestarsboards.forumgreek.com
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Diego Cadavid VS Hector Arredondo   Diego Cadavid VS Hector Arredondo EmptyΔευ Μάης 23, 2011 2:46 pm

Τον Hector τον έχω δει μόνο στο Mesa Para Tres. Ήταν μαζί με τον Diego και θεωρώ πως έπαιρνε κεφάλι. Δεν ήταν λόγω των ρόλων τους. Άλλωστε το σενάριο πάντα αναδείκνυε τον Luis, o Alejo ήταν δεύτερος. Ήταν και λόγω ηθοποιών. Όταν ήταν μαζί στο πλάνο τον Hector κοίταζα. Μου άρεσαν πολύ οι συγκρούσεις τους, ειδικά απο τη στιγμή που ο Alejo αγρίεψε και μετά αλλά πάντα έκλεβε την παράσταση ο Hector. Είναι πρωταγωνιστής. Αντίθετα ο Diego είναι απο αυτούς που κλέβουν παράσταση όταν είναι άλλοι μπροστά τους. Εξαίρεση αποτελούν ρόλοι πολύ αβανταδόρικοι όπως αυτός του Rolando. Έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα για αυτόν γιατί τον έχω δει σε πολλούς ρόλους και ποτέ δεν μου έχει φανεί κακός, είναι πάντως πολύ καλός αλλά μόνο στο El Encantador ήταν ο αγαπημένος μου.
Ο Hector μου άρεσε σε όσα videos έχω δει απο το Pobre Rico Pobre δεν θυμίζει σε τίποτα τον Luis. Ελπίζω να ανεβάσουν σύντομα κάπου τις ταινίες του που βγαίνουν τώρα στις κινηματογραφικές αίθουσες για να τον ξαναδώ.
elina

elina

Αριθμός μηνυμάτων : 3067
Ημερομηνία εγγραφής : 12/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Diego Cadavid VS Hector Arredondo   Diego Cadavid VS Hector Arredondo EmptyΤετ Μάης 25, 2011 1:58 am

mkostas έγραψε:
Μπουρδελίνα... sfirizi sfirizi

Να σκάσεις που με έσκασες απόψε!!!!!!
Και λες και όχι οι ρόλοι στο mesa para tres!
Αλλά πώς να τους συγκρίνω αλλιώς?????

Ο Cadavid εχει πολύ μεγάλες δυνατότητες. Και δεν τις έχει δείξει όλες ακόμα. Πιστεύω ότι αν του δώσουν το κατάλληλο σενάριο μπορεί να γράψει άνετα!!!!!

Αλλά μέχρι τότε εγώ θα προτιμώ τον Hector!!!
Έχει μεγάλη γκάμα ρόλων πίσω του και μάλιστα σε όλους έχει αφήσει τη σφραγίδα του. Είναι από τους ηθοποιούς που δεν χρειάζεται να βάψει τα μαλλιά του για να μεταμορφωθεί..... sfirizi enamor enamor enamor

Diego Cadavid VS Hector Arredondo
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Hector Arredondo
» Manolo Cardona VS Hector Arredondo
» Lincoln Palomeque VS Hector Arredondo
» Diego Cadavid
» Diego Cadavid VS Marcello Antony

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: