Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Flora Martinez VS Claudia Abreu

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις

Ποια προτιμάτε;
Flora Martinez
Flora Martinez VS Claudia Abreu I_vote_lcap100%Flora Martinez VS Claudia Abreu I_vote_rcap
 100% [ 4 ]
Claudia Abreu
Flora Martinez VS Claudia Abreu I_vote_lcap0%Flora Martinez VS Claudia Abreu I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 4

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Flora Martinez VS Claudia Abreu Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Flora Martinez VS Claudia Abreu   Flora Martinez VS Claudia Abreu EmptyΣαβ Μάης 21, 2011 4:34 pm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Flora Martinez VS Claudia Abreu   Flora Martinez VS Claudia Abreu EmptyΣαβ Μάης 21, 2011 5:07 pm

Πάλι δεν ξέρω... Την Claudia την έχω δει περισσότερο και μ' αρέσει πολύ αλλά αυτό το 9λεπτο που είδα με τη Flora Martinez ήταν υπέροχο. Επειδή σε όλα τα υπόλοιπα έχω ψηφίσει βραζιλιάνους ψηφίζω εκείνη.

Κώστα και όσοι ξέρετε από κολομβιανά προτείνετέ μου να δω κάτι μ' αυτή την κοπέλα που να είναι μικρό... Π.χ. κανένα αυτοτελές επεισόδιο, καμιά ταινία... Μ' άρεσε περισσότερο απ' την Carvajal ή τη Vasquez ας πούμε.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Flora Martinez VS Claudia Abreu   Flora Martinez VS Claudia Abreu EmptyΣαβ Μάης 21, 2011 5:13 pm

Έπαιξε στο La trasacion του Tiempo final. Και σε ένα άλλο επεισόδιο που ήταν καλό αλλά όχι τόσο όσο αυτό. Ήταν πιο πολύ κωμικό διάλειμμα. Ταινίες έχει κάνει πολλές... από τις πιο γνωστές το Soplo de la vida που είναι εξαιρετικό και η Rosario Tijeras. To Soplo de la vida το έχω βρει μόνο στο youtube αλλά δεν λειτουργεί το πρώτο μέρος tsk

Γενικά η Flora Martinez θεωρείται από τις καλύτερες. Για πολλούς, κυρίως κριτικούς, η καλύτερη. Για μεγάλο διάστημα ήταν η αγαπημένη του κοινού αλλά από τότε που άρχισε να κάνει ταινίες στο εξωτερικό κάνει τηλεόραση πολύ σπάνια. Έκανε πχ το 2004 τη Saga και μετά το 2009 το Vecinos. Και φέτος που ξανακάνει μετά από σύντομο χρονικό διάστημα τη Bruja, είναι μίνι σειρά.

Η Caracol είχε λυσάξει να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Cardona σε οποιαδήποτε νουβέλα αλλά δυστυχώς έχει συμβόλαιο για ταινία στην Ισπανία lloradera Και τώρα προσπαθούν να κλείσουν το Cardona-Cepeda.
Athina

Athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Flora Martinez VS Claudia Abreu   Flora Martinez VS Claudia Abreu EmptyΚυρ Μάης 22, 2011 12:11 am

Thanks. Το επεισόδιο του Tiempo Final θα το δω στάνταρ.
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Flora Martinez VS Claudia Abreu   Flora Martinez VS Claudia Abreu EmptyΚυρ Μάης 22, 2011 12:13 am

Einai epibebaiwmeno oti den ekatse telika h sunergasia me ton Manolo? Krima. Polles fores prospathisan na tous enwsoun alla einai duskolo. Pairnoun polla kai oi duo, eidika o Manolo kai gia na xwresoun autous tous duo se mia seira prepei h paragwgh na kanei polles ekptwseis kai na broun fthnous hthopoious gia tous allous rolous. Kai san zeugari sthn tainia eixan skisei.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Flora Martinez VS Claudia Abreu   Flora Martinez VS Claudia Abreu EmptyΚυρ Μάης 22, 2011 12:31 am

Δεν τίθεται θέμα χρημάτων. Η Martinez δεν παίρνει ούτε τα μισά απ'όσα παίρνει ο Cardona. Παίρνει όσα παίρνουν Cadavid, Gomez, Umana, Martinez (Sebastian), Abello κτλπ. Οι δικοί τους μισθοί κινούνται από 20.000.000 πέσος μέχρι 40.000.000 ενώ του Cardona ήταν στα 100.000.000 και τώρα πήγαν παραπάνω. Το πρόβλημα είναι πως και οι δύο είναι μονίμως πιασμένοι από πολλές ταινίες κι αρκετές είναι στο εξωτερικό. Πρέπει να τους κάνουν μια καλή πρόταση όταν και οι 2 είναι διαθέσιμοι και για ένα project που δίνει πολύ protagonismo και στον πρωταγωνιστή και στη πρωταγωνίστρια. Τώρα πχ που γυρίζονταν και η Bruja ήταν διαθέσιμοι και οι δύο αλλά θα έπαιζε ο Cardona τον ρόλο του Andres Toro; Που είναι συμπρωταγωνιστικός; Μπορεί να ναι ο έρωτας της πρωταγωνίστριας αλλά πρωταγωνιστής είναι ο Andres Parra. Και για να παίξει αυτόν τον ρόλο ο Cardona χρειάζεται 60 κιλά επιπλέον gelio

Κάποια στιγμή πάντως θα κάτσει... είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι, το θέλουν και οι δύο.
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Flora Martinez VS Claudia Abreu   Flora Martinez VS Claudia Abreu EmptyΚυρ Μάης 22, 2011 3:10 pm

Υπέροχες και οι δυο. Δίνω όμως το προβάδισμα στη Flora. Δεν την έχω δει τόσο όσο θα ήθελα αλλά είναι υπέροχη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ερμηνεία της όταν μίλαγε αγγλικά. Είναι δύσκολο για έναν ηθοποιό να παίζει σε ξένη γλώσσα. Όταν ερμηνεύει πρέπει τα λόγια που λέει να βγαίνουν απο μέσα του. Και είναι δύσκολο να βγουν λόγια που δεν είναι στη μητρική του γλώσσα. Η Flora το έκανε υπέροχα. Όπως και ο Manolo που το έχει πετύχει και με άλλες προφορές. Αυτές είναι απο τις μεγαλύτερες δοκιμασίες για έναν ηθοποιό.
Athina

Athina

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Flora Martinez VS Claudia Abreu   Flora Martinez VS Claudia Abreu EmptyΚυρ Μάης 22, 2011 10:41 pm

Παράθεση :
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ερμηνεία της όταν μίλαγε αγγλικά.

Κι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό. Το πόσο φυσική ήταν σε κάτι που είναι τόσο δύσκολο.

Flora Martinez VS Claudia Abreu
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Flora Martinez VS Ana Claudia Talancon
» Manuela Gonzalez VS Claudia Abreu
» Manolo Cardona-Flora Martinez VS Sebastian Martinez-Maria Fernanda Yepes
» Flora Martinez
» Manolo Cardona VS Flora Martinez

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: