Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Humberto Zurita VS Tony Ramos

Πήγαινε κάτω 
4 απαντήσεις

Ποιον προτιμάτε;
Humberto Zurita
Humberto Zurita VS Tony Ramos I_vote_lcap25%Humberto Zurita VS Tony Ramos I_vote_rcap
 25% [ 1 ]
Tony Ramos
Humberto Zurita VS Tony Ramos I_vote_lcap75%Humberto Zurita VS Tony Ramos I_vote_rcap
 75% [ 3 ]
Σύνολο Ψήφων : 4

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Humberto Zurita VS Tony Ramos Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Humberto Zurita VS Tony Ramos   Humberto Zurita VS Tony Ramos EmptyΣαβ Μάης 21, 2011 1:42 am

Question Question
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
Athina

Athina

Αριθμός μηνυμάτων : 1981
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Humberto Zurita VS Tony Ramos   Humberto Zurita VS Tony Ramos EmptyΣαβ Μάης 21, 2011 3:59 pm

Χχχμμμ... Ο Zurita είναι ηθοποιάρα και μόνο το Alguna Vez Tendremos Alas να δεις αρκεί για να το καταλάβεις. Και στο λίγο που τον είδα στη Reina del Sur καμία σχέση με τον Guillermo. Θα ψηφίσω όμως Tony Ramos γιατί τον έχω δει σε πολύ περισσότερους ρόλους και το ερώτημα μ' αυτόν τον άνθρωπο με όλα όσα έχει παίξει στην καριέρα του (καλό, κακό, Έλληνα, κωφάλαλο, τραβεστί, κωμωδία κ.α.) δεν είναι τι ρόλους μπορεί να κάνει αλλά αν υπάρχει κάτι που ΔΕΝ μπορεί να το κάνει.
kally

kally

Αριθμός μηνυμάτων : 1154
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Humberto Zurita VS Tony Ramos   Humberto Zurita VS Tony Ramos EmptyΣαβ Μάης 21, 2011 11:11 pm

Tony. O Humberto mou aresei polu alla epaikse tous kakous tou ladron de corazones kai tou los plateados me ton idio sxedon tropo. Enw o Tony den to kanei pote auto.
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Humberto Zurita VS Tony Ramos   Humberto Zurita VS Tony Ramos EmptyΚυρ Μάης 22, 2011 3:22 pm

Ψηφίζω τον Tony βέβαια. Παρόλο που το λίγο που έχω δει απο τον Zurita μου άρεσε.
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Humberto Zurita VS Tony Ramos   Humberto Zurita VS Tony Ramos EmptyΚυρ Μάης 22, 2011 4:53 pm

Εγώ ψήφισα Zurita. Γιατί τον έχω δει πολύ περισσότερο αμεταγλώττιστο οπότε η εντύπωση που μου έχει αφήσει είναι καλύτερη και κυρίως πιο πρόσφατη.
https://telestarsboards.forumgreek.com

Humberto Zurita VS Tony Ramos
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Victor Mallarino VS Humberto Zurita
» Humberto Zurita VS Cynthia Klitbo
» Tony Ramos VS Gloria Pires
» Gloria Pires-Tony Ramos
» Tony Ramos VS Sergio Goyri

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: