Telestars Boards
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός

Πήγαινε κάτω 
5 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Ποιος είναι ο καλύτερος;
Manolo Cardona
Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_lcap13%Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_rcap
 13% [ 6 ]
Diego Cadavid
Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_lcap9%Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_rcap
 9% [ 4 ]
Danilo Santos
Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_lcap2%Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Marlon Moreno
Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_lcap6%Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Patrick Delmas
Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_lcap11%Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_rcap
 11% [ 5 ]
Robinson Diaz
Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_lcap6%Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Sebastian Martinez
Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_lcap9%Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_rcap
 9% [ 4 ]
Nicolas Montero
 9% [ 4 ]
Victor Mallarino
 9% [ 4 ]
Julian Arango
Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_lcap4%Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_rcap
 4% [ 2 ]
Lincoln Palomeque
 6% [ 3 ]
Juan Pablo Espinoza
Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_lcap2%Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Rafael Novoa
Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_lcap0%Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Jorge Enrique Abello
Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_lcap0%Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Fernando Solorzano
Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_lcap4%Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός I_vote_rcap
 4% [ 2 ]
Claudio Catano
 2% [ 1 ]
Ernesto Benjemua
 4% [ 2 ]
Lucas Velasquez
 2% [ 1 ]
Luis Fernando Hoyos
 2% [ 1 ]
Andres Sandoval
 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 47

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
mkostas
Admin
mkostas

Αριθμός μηνυμάτων : 31917
Ημερομηνία εγγραφής : 10/04/2010

Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός   Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός EmptyΠαρ Μαρ 11, 2011 8:23 pm

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://telestarsboards.forumgreek.com
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός   Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός EmptyΠαρ Μαρ 11, 2011 11:33 pm

Cardona-Santos έχουν παίξει 2 από τους αγαπημένους μου ήρωες εκπληκτικά οπότε είναι οι 2 αγαπημένοι μου. Ο Cadavid ολοένα μ'αρέσει και περισσότερο, Delmas-Mallarino-Montero-Arango-Solorzano σταθερές αξίες. O Martinez ήταν εκπληκτικός σαν Elkin. M'άρεσε και στο Penultimo beso. Οι υπόλοιποι ρόλοι του όμως είναι μάλλον απογοητευτικοί. Μετά από έναν Elkin δεν μ'αρέσει ιδιαίτερα να τον βλέπω να παίζει τυπικούς χαλβαδοπρωταγωνιστές τύπου Nacho ή ήρωες χωρίς χωρίς αρχή, μέση και τέλος τύπου Emilio. Δεν είναι φταίξιμο δικό του όμως, τον Emilio ειδικά τον έφτιαξε πάρα πολύ καλά παρά το κακογραμμένο σενάριο οπότε ανήκει σίγουρα στους καλύτερους. Ο Moreno μ'αρέσει πάρα πολύ, παραδέχομαι τον Robinson Diaz αν και δεν με ενθουσιάζει... Το ίδιο ισχύει και για τον Ernesto Benjumea. Δεν τον έχω συμπαθήσει σε κανέναν ρόλο, τον Humberto στη χήρα ώρες ώρες θέλω να τον πιάσω απ'το κεφάλι και να του το βαράω στον τοίχο αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι είναι ηθοποιάρα. Πολύ καλοί και οι Velasquez-Hoyos. O Catano τώρα με το A mano limpia έχει γίνει πρώτο όνομα αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Όταν δω τη σειρά ίσως αλλάξω γνώμη. Το ίδιο ισχύει και για τον Espinoza... Άρεσε πολύ στο El ultimo matrimonio feliz, έκλεψε τη παράσταση σαν galan στο A corazon abierto αλλά αυτό... Σαν galan. Δεν ξέρω αν το έκανε και σαν ηθοποιός, δεν τον έχω δει. Ο Novoa μ'άρεσε στο Pura και ο Abello στο Perro amor... Αλλά ο Abello έχει παντού το ίδιο στυλ και σακατεύει όλες τις ερωτικές ιστορίες και ο Novoa οπουδήποτε αλλού εκτός από το Pura μου φάνηκε λίγος... Παρόλο που έχει παίξει και καλύτερους ρόλους. Λένε πολύ καλά λόγια και για κάποιους άλλους ηθοποιούς, όπως ο Fabian Rios απ'το Dona Bella αλλά νομίζω κανείς μας στο φόρουμ δεν έχει δει τη σειρά, οπότε...
lorizza

lorizza

Αριθμός μηνυμάτων : 624
Ημερομηνία εγγραφής : 01/05/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός   Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός EmptyΣαβ Μαρ 12, 2011 2:02 pm

Ψήφισα Manolo Cardona, Patrick Delmas, Robinson Diaz, Nicolas Montero, Victor Mallarino, Julian Arango, Fernando Solorzano, Diego Cadavid και Ernesto Benjumea. Τον Benjumea τον αντιπάθησα στο γκεστ στο Todos Quieren Con Marilyn και σε όσο είδα απο το Hasta Que La Plata Nos Separe. Στο La Viuda μου προκαλούσε ανάμεικτα συναισθήματα. Κάποιες φορές με έκανε να τον αντιπαθώ πολύ άλλες όμως τον λυπόμουνα.
Ο Novoa εμένα μου άρεσε στο Todos Quieren Con Marilyn. Είχε και χημεία με τη Cristina. Στο Pura Sangre δεν μου άρεσε. Ήταν και ο ρόλος όμως. Εκδικητή που εκδικείται χωρίς λόγο και που δεν υπάρχει τίποτα να αιτιολογεί και να δικαιολογεί τις συμπεριφορές του τι να τον κάνεις? Εκτιμώ πάντως που ενώ είναι GALAN με όλα τα γράμματα κεφαλαία έχει προσπαθήσει να παίξει διαφορετικά πράγματα. Δεν του δίνουν όμως και κάτι καλό και διαφορετικό να παίξει. Όταν έχουν στα χέρια τους κορυφαίους ρόλους που απαιτούν εξαιρετικά ταλαντούχο ηθοποιό με καλή εμφάνιση θα πάνε στον Manolo, στον Moreno ή στον Cadavid. Και παίρνουν και ξένους άμα δεν τους κάτσει κάποιος απο αυτούς. Ο Hector Arredondo, o Patrick Delmas, o Rolando Tarajano, o Abel Rodriguez, ο Jorge Reyes και άλλοι πολλοί έχουν παίξει τους καλύτερους ρόλους τους στην Κολομβία. Και βλέπω τον Robinson Diaz ή τον Julian Arango να παίζουν τους ωραίους και τους galanes χωρίς να είναι. Το κάνουν όμως εξαιρετικά οπότε τους προτιμούν για πολύπλοκους ρόλους. Ο Rafa έκανε βλακεία μεγάλη που δεν έπαιξε στο Cartel. Υπήρχαν άλλοι ηθοποιοί μπροστά απο αυτόν αλλά ήταν καλύτεροι, έπρεπε να το δεχτεί.
Ο Juan Pablo Espinoza είναι πάρα πολύ καλός αλλά έχει δρόμο ακόμα. Μόνο στο El Ultimo Matrimonio Feliz είχε αρκετά πρωταγωνιστικό ρόλο, οι υπόλοιποι είναι reparto αλλά είναι πολύ καλοί ρόλοι. Ωριμάζει διαρκώς μέσα απο αυτούς και τους προτιμά ενώ θα μπορούσε να διεκδικεί μεγαλύτερους ρόλους. Το ίδιο πράγμα κάνει ο Lincoln Palomeque. Τον ψήφισα και αυτόν. Las Muñecas De La Mafia, Hasta Que La Plata Nos Separe. Και απο ότι λες είναι πολύ καλός και στους πρωταγωνιστικούς στο Novia Para Dos. Αν ο Novoa έβαζε νερό στο κρασί του όπως αυτοί οι δυο ίσως είχε κάνει καλύτερα πράγματα και θα είχε αποδείξει πόσες δυνατότητες έχει.
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός   Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός EmptyΣαβ Μαρ 12, 2011 3:18 pm

Ο Palomeque και ο Espinoza έχουν παίξει όντως καλύτερους ρόλους αλλά έκαναν αυτό που είπες... Δέχτηκαν και δέχονται και δεύτερους ρόλους. Ο Novoa όμως είναι άλλη περίπτωση. Ο Espinoza ολόκληρο πρωταγωνιστικό δεν έχει παίξει... Ο Palomeque έπαιξε μόνο στο Novia para dos. Έπαιξε παραπάνω από καλά και τους δυο ρόλους αλλά η σειρά απέναντι σε Καρτέλ, nuevo rico κτλπ δεν άντεξε. Και ενώ κατάφερε να ανέβει και έκανε νούμερα μεγαλύτερα από Dama-Protegidos, πλήρωσε αυτή τη νύφη γιατί ήταν εσωτερική παραγωγή και τη χρονιά εκείνη χτύπησε η κρίση παγκόσμια. Η Dama πχ που ήταν συμπαραγωγή με τη FOX εννοείται δεν είχε ανάγκη. Άρα λοιπόν δεν μπορούν να είναι απόλυτοι και να πουν ναι μόνο σε πρώτους ρόλους.

Ο Novoa όμως πέρα απ'το ότι έκανε διάφορα πράγματα στη δεκαετία του 90 και αρχές 2000, έκανε και το Pura sangre. Ξέρω ότι δεν σου άρεσε αλλά έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία και για τον ρόλο αυτό κέρδισε βραβείο καλύτερου ηθοποιού και βραβείο πρόσωπο της χρονιάς. Που κατά τη γνώμη μου έπρεπε να τα πάρει ο Tacher για το La hija del mariachi... Λογικό να μην συμβιβαστεί με μικρό ρόλο και λεφτά λιγότερα απ'όσα παίρνει συνήθως στο Καρτέλ. Όπως και λογικό να μην του δώσουν παραπάνω από το Καρτέλ... Τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον είχε ο Καρντόνα και έπαιρνε και 100.000.000, τον συμπρωταγωνιστικό ο Cadavid και τον κακό ο Diaz... Που αυτοί οι δύο παίρνουν όσα παίρνει ο Novoa γενικά... Γύρω στα 40.000.000. Που να χωρέσει ο Novoa; Είχε κι άλλα ονόματα η σειρά... Arango-Solorzano-Parra... Θα έπεφτε η παραγωγή έξω. Άσε που δεν ξέρουμε ακριβώς τι έγινε... Γράφτηκε από bloggers κυρίως ότι δεν έκλεισε τελικά στο καστ για αυτούς τους λόγους αλλά επίσημη ανακοίνωση που να εξηγεί γιατί δεν υπήρξε. Απλά ανακοινώθηκε πως δεν θα είναι στο καστ.

Έχει παίξει καλό ρόλο σίγουρα στη Guajira. Στην αρχή έκλεβε τη παράσταση κατά τη γνώμη μου... Κυρίως γιατί Smith-Ecker δεν μ'αρέσουν. Μετά όμως χάλασε... ο ρόλος ήταν κάτι μεταξύ καλού και κακού. Όσο ήταν περισσότερο καλός ήταν καλός στην ερμηνεία του. Μετά που δυσκόλεψε ήταν υπερβολικός και δεν είχε βάθος η ερμηνεία του. Το ίδιο έγινε και με τους κακούς στη Maria Madrugada και στο Trampas del amor. Και το trampas ήταν αηδία αλλά η Maria Madrugada έκανε αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Πρωταγωνιστικό ζευγάρι η Betancurt. Πρωταγωνίστρια του La Guerra de las Rosas και Juli στο Καρτέλ. Άρα λογικό να του δίνουν κυρίως ρόλους τύπου Divorciada, Traga Maluca και A corazon abierto.

Δεύτερους ρόλους πάντως δεν έχει παίξει ούτε ο Cardona σε νουβέλα. Ακόμα και τον κακό ως πρωταγωνιστής τον παίζει. Και είναι λογικό... Το ίδιο κάνουν τώρα και Cadavid-Moreno που μέχρι πριν λίγα χρόνια προτιμούσαν δεύτερους ρόλους για να κάνουν πιο πολύπλοκα πράγματα. Τώρα που μπορούν να κάνουν πιο πολύπλοκα πράγματα σαν πρωταγωνιστές εννοείται δεν λένε όχι.

Καλά κάνουν και παίρνουν ξένους όποτε τους χρειάζονται... Ο Arredondo, ο Delmas και ο Tarajano έπαιξαν τον Luis, τον Anibal και τον Antonio αντίστοιχα με εκπληκτικό τρόπο. Αδυνατώ να φανταστώ άλλους στη θέση τους. Τον Luis o Novoa δεν θα μπορούσε να τον παίξει. Ούτε και τον Anibal. Στον Antonio πάλι δεν ταιριάζει ούτε ηλικιακά. Rodriguez-Reyes αν και εμφανισιακά δεν συγκρίνονται μαζί τους και γενικά δεν έχουν το στυλάκι και την αμεσότητα του Novoa είναι καλύτεροι του. Ο Rodriguez τουλάχιστον... Δεν είναι όμορφος αλλά είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Στη χήρα έδωσε πάρα πολλές δυνατές ερμηνείες. Οι μόνοι ξένοι που μου έρχονται τώρα στο μυαλό που δεν τους έβγαλαν ασπροπρόσωπους είναι οι Αργεντίνοι στο Marido a sueldo και Las Trampas del amor. Ως και ο Karpan που δεν μ'αρέσει καθόλου τη δουλειά που του ζητάνε μια χαρά την έχει κάνει. Οι Κολομβιανοί άλλωστε δεν χάνονται. Μήπως έχει χαθεί ο Novoa; Ρολάρες δεν έχει παίξει αλλά μια χαρά πρώτο όνομα είναι. Και μπορεί να παίζει πάντα τον galan αλλά δεν είναι galanes τύπου televisa. Καμιά σχέση του. Οι ρόλοι του, με εξαίρεση ίσως αυτόν στο ACA, πάντα του δίνουν καλό υλικό να παίξει. Οι ρολάρες είναι για τις ηθοποιάρες άλλωστε.
Silv
Στην αγκαλιά του Πιρουλίτο!
Silv

Αριθμός μηνυμάτων : 7389
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός   Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός EmptyΚυρ Μαρ 13, 2011 4:56 pm

Cardona και Martinez με κριτήρια καθαρά βασισμένα στο ταλέντο τους.....στην υποκριτική... sfirizi gelio gelio
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

Αριθμός μηνυμάτων : 5608
Ημερομηνία εγγραφής : 11/04/2010

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός   Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός EmptyΚυρ Μαρ 13, 2011 5:22 pm

Poutsilv έγραψε:
Cardona και Martinez με κριτήρια καθαρά βασισμένα στο ταλέντο τους.....στην υποκριτική... sfirizi gelio gelio

Πόσο συμφωνώ δεν φαντάζεσαι dunato gelio dunato gelio dunato gelio dunato gelio
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός   Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός EmptyΚυρ Μαρ 13, 2011 5:30 pm

Υπονοείς Πουτσίλβ πως δεν έχουν ταλέντο στην υποκριτική; tsk

Πορνοδορίνα αυτή δεν ψήφισε Delmas. Ούτε τον Mallarino (ο Eduardo, ο μπαμπάς του Diablo). Ψήφα εσύ ooxi
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός   Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός EmptyΚυρ Μαρ 13, 2011 5:34 pm

Καλέεεεε εγώ δνε έχω ψηφίσει τίποτα dunato gelio Ούτε που το είδα οτι είναι ψηφοφορία..Νόμιζα οτι είχες απλός link από κανα site για να ψηφισουμε gelio
Θα βάλω μπόλικους ooxi
dorinaki
Πορνίδιο
dorinaki

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός   Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός EmptyΚυρ Μαρ 13, 2011 5:42 pm

Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός Cats1cs

Seriously?
gelio gelio gelio gelio gelio gelio
Nα 'σαι καλά ρε μπούφε με έκανες και γέλασα gelio gelio gelio
(Ρε μπούφε γιατί δεν φαίνεται? devil devil )
mkostas
Admin
mkostas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός   Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός EmptyΚυρ Μαρ 13, 2011 5:48 pm

Δεν ξέρω γιατί δεν φαίνεται. Σου κανα έντιτ όμως και είδα lmao

Αφού τον έχουν για ταλέντο ρε, εγώ φταίω; Και κάποιο μέλος εδώ είπε ότι του άρεσε και το έβαλες μπλακ λιστ dunato gelio

Καλύτερος Κολομβιανός ηθοποιός
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
 Παρόμοια θέματα
-
» Καλύτερος ηθοποιός
» Καλύτερος μεγάλος ηθοποιός [1]
» Καλύτερος ηθοποιός σε β ρόλο
» Ο καλύτερος ηθοποιός της σειράς
» Καλύτερος ηθοποιός σε β' ρόλο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Telestars Boards :: Τηλεόραση :: Λατινοαμερικάνικες σειρές :: Ηθοποιοί :: Συζητήσεις για ηθοποιούς-
Μετάβαση σε: